Sonra tam çıkarken dedi ki, kızım ilaç 10 euro tuttu. Fişini doktora göster onlar parayı geri vercek,alırım uğrayıp
Durumu iyi ayrıca böyle durumlarda parayi istemek bana çok tuhaf geliyor. Bahsettigim kişi oğlumun dedesi. Yeri gelince eşimden para istemesini biliyor ama geride kimse vermiyor. Bilmiyorum bana tuhaf geldi.Gayet normal ben olsam bende isterdim. Eğer durumum çok iyiyse istemem ama orta halli olsam isterim mesela 10 Euro az değil
Bazıları çok hassas heraldeAdam kötü bişe dememişki ne var bunda anlamadım.
Bazıları çok hassas heralde
Şuan önemli olan adamın o durumda gelip ilacı alması bence onu yapmayan kp ler var, dert edilecek evladın sağlığı.
Şuan önemli olan adamın o durumda gelip ilacı alması bence onu yapmayan kp ler var, dert edilecek evladın sağlığı.
Parayı geri istemesi tuhafıma gitti. Makbuzu gösterip para geri iade ediliyor ama bide üstüne gelir alirim demesi bilemicem yani 50 eurodan bahsetmiyoruz. 10 euro bu. Herzaman yapilan,alinan birseyde degil. Ben kendimi düsünüyorum, kayinvalideme ilac alcam ve parayi geri almak icin oraya ugricam, yok artik asla. Belkide herkesin yetistirme, yasam bicimiyle alakalidir ama biz böyle görmedik. Dertte degil elbette, sadece paylasip rahatlamak istedim.Adam kötü bişe dememişki ne var bunda anlamadım.
Parayı sizden istememişki,fişini gösterdiğin takdirde alabileceğini söylemiş.hayır bedavaya alınabilecek bi ilaca niye para versin adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?