Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
36
kartal
Hanımlar merhaba gerçekten bir derdim var galiba 2.5 aylık evliyim kayinpederim ben yokken evde sigara içmiş ve koltuğumu yakmış ne durumda bilmiyorum çalışıyorum eve gidip bakamıyorum telefonumu açmıyorlar ama kuduruyorum daha taksitini bitirmedim çünkü. Eve gittimde eşim ve ailesine tepkimi nasi belli edebilirim😫

Hanımlar merhaba gerçekten bir derdim var galiba 2.5 aylık evliyim kayinpederim ben yokken evde sigara içmiş ve koltuğumu yakmış ne durumda bilmiyorum çalışıyorum eve gidip bakamıyorum telefonumu açmıyorlar ama kuduruyorum daha taksitini bitirmedim çünkü. Eve gittimde eşim ve ailesine tepkimi nasi belli edebilirim😫
Bunun cevabı karşı tarafın mahcubiyetine ve verdiği tepkilere göre değişir bence.

Tepki vermeyin.
Tamir edilir birşey.
Karşınızda ki insan bunu bilerek yapmamıştır.

Aldıgınız yer elinde kumaş modelin den vardır.
Mutlaka yaptırırsınız.
Maddi bir kaybınız olacak sinirlennip kendinizi üzmeyin
Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis

Kalp kırmayın.. Para ile olan herşey satın alınır yeterki rabbim sağlık versin.. Tamir ettirirsiniz kendisi de daha çok dikkatli olur.. Eşinle Ters düşebilirsin eve gidip hararetli davranırsan..

Ben de 1 aylık bile evli değilim ve kanepemi sevgili eşim yaktı çakmakla.. Güyaaa ipini yakıyordu sökülmesin diye çok güzel oldu sökülecek ip bile kalmadı :D Siz de üzülmeyin eşyadır neticede. Kumaşı yeniletin ve parasını da şu kadar tuttu vs. diye belirtin verir diye düşünüyorum.

Sakin olun, eminim bilerek yakmamıştır ama önceden uyarmaniz lâzımdı evin içerisinde sigara içilmesi yasak, balkonda için koku sinmesin eşyalara diye.. ama olan olmuş artık. Geçenlerde burda okumuştuk tamir ediliyormuş. Isterseniz bahsedin kayinpederinize. Ben evde değilim mobilyacıyı aradim yarın gelecek siz halledersiniz deyin bence.

Son düzenleme:
Back
X