kayınpederimle sorun yaşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eeee ilk değilmiş yani?

Ben doğru mu anladım alt komşunun kocasını da alıp size içmeye mi geliyo, eşin hop demedi yani o da mı içti nedir anlamadım ben, ece alma kardeşim adam deli belli ki ona ne senin mutfağından düzeninden feminen erkek hiç sevmem

diyorum ya banada çok marjinal geliyor bu durum katlanamıyorum ama bu dediğinizi söylersem sanki ben garipmişim gibi davranıyorlar.ben asosyalmişim.
CANIM INAN BSEY DIYEMIYORUM BEN ICKIYI OZEL GUNLER HARICINDE BIR ORTAMDA İÇİLMESINE KARSIYIM BU NE YA HEMDE GELININ EVINDE BENIM ESIM EVE ERKADAS BILE GETIREN BIRI BILE DEGILKEN SENDEN DUYDUKLARIM BENI SOK ETTIII DEK DIYECEGIM KENDINE DIKKAT ET ELIN YABANCILARI EVINE GIRIYOR ESINE SOYLEMISSIN ZATEN UMARIM GEREGINI YAPARRR....

Ne sabirli kadinlar var su dunyada..
sabır göstermediğim dönemde oldu.onların içinde yaşayınca onların normalleri geçerli oluyor.sesimi duyuramıyorum bir türlü.bir şey desem sen ne kadar fesatsın bunun adı arkadaşlık dostluk, sende bunlar olmadığı için bilmiyorsun falan diyorlar.eşimle aramızı yeni yeni düzeltmeye başlamıştık ailesi köye gidince.şimdi de başıma bu kayınpeder sorunu çıktı.bu baskın yapmaları filanda beni çok germeye başladı.erken doğum tehlikem var diyorum adam tek hamile senmisin diyor.çıldırıcam yakında bakalım.

evet aynen öyle olmuş ben hasta olduğum için gece 10 gibi yatmıştım görmedim geldiklerini.saat 12 filan gibi gelmişler.eşim içmemiş hatta baba yapma filan demiş ama adam zaten geldiğinde hafif sarhoşmuş.laf dinletememiş.bir sürüde söylenmiş adamın yanında artık ne dedi bilmiyorum muhtemelen benim düzenime filan laf etmiştir.

Var efendim gelip kalmasinda sakinca var. Zikkimin dibini icsin. Kendi yetmiyor bir de elin ayyas herifini getiriyor. Kayinbabaniz veya bu herif sarhos haliyle gece yarisi size cocugunuza hallense ne olacak? Cikartin sesinizi canim bu ne rezillik. Benim cocugumun sagligi basta esim herkesten önce gelir. Ne münasebet icki sofralariyla büyüsün. Digerinin de düsük tehlikesi varmis. Birak kayinpederi millet kocasini atiyor basindan. Esiniz ne bicim adam ya. Babadan babaya fark var. Bu adami eve sokmamasi lazimken konusacakmis, bu rezil ötesi adam laftan anlamaz.

Elinde bebek karninda bebek, bir de bu pis yaratiklarin lafini hakaretini isit. Kayinvalideniz biliyor mu bunlari? Ne hakla ne sifatla eve mutfaga laf söylüyor. Kayinpeder dedigin gelir adabiyla oturur, torununu sever cayini kahvesini icer kalkar gider. Kocaniza rest mi cekersiniz güzellikle mi ikna ederdiniz size kalmis ama bu adamin ayagini evinizden kesin.

valla eşiniz içeri almaycaktı elin adamıyla gelen babası bile olsa..
kendi yetmiyormuş gibi bide adamı getirmiş yanında pes yani.. adam da adam değilmiş ya neyse..

Kayınvalidem bu duruma alışmış.çünkü kayınpederim müzik öğretmeni ve bir yandanda içkili mekanlarda çalıyor, sık sık kendi evinde bu tarz şeyler yapıyor zaten, hatta o mekanlarda şarkı söyleyen kadınları filanda getiriyor eve oturup kalkıyorlar.gelenler aşkım tatlım falan filan diye hitapta bulunuyormuş kayınpedere eşimin annesi de bunu doğal karşılıyor.kendini övüyor ben hiç kıskanç değilimdir falan diyor beni ayıplıyor sınırlarım var diye.

sen takma kafana böyle şeyleri kocana mantıklı bişekilde olanları anlat akışına bırak hatta konuşsun konuşsun dursun sen sallamadıkça anlar sen onun istediklerini yapmaya çalıştıkça seni ezmeye devam edecektir. Dik duruş sergile kocanın babası olduğunu unutmadan kırmadan inciltmeden. İşin zor ama kolay gelsin

kpederinin sen uyurken içeri komşuyla girip rakı sofrası kurmasından sonrasını okumadım, gerek duymadım okumaya..
Yani nasıl bir adamdır ki oğlunun karısının yanına hem de uyurken biriyle içmeye geliyor. Meyhane sandı galiba.
Başka buna benzer kötü huyları da varsa bu adam tehlikeli olabilir. Yoksa bile şu hareketi yapması ziyadesiyle yeter.
Böyle bir adam nasıl bir evlat yetiştirmiş çok merak ettim. Kusura bakma ama eşin nasıl?

adam daha akıl veriyor eşime.ben olsam bıçağı kafasında kırardım diye sabredilecek gibi değil ama bakalım nereye kadar.

Yok artık!
Elin adamını da alıp gecenin bi yarısı rakı içmeye gelmek ne demek.
Ve diğer densizlikler....

Siz muhattap olmayın eşiniz konuşsun kesin bir dille uyarsın.
Hamilesiniz sinir stres yaşamayın o adam yüzünden. .

durum böyleyse eşinizde bunu normal olarak görüyor olabilir öyle görmüş adam çünkü..
siz tatlılıkla bunun normal olmadığını anlatın kendisine..

Ne densiz insanlar var ya. Islerin oluyorsa gelirsin insan gibi oturur gidersin. Kayinpederinizin size saygisi yok. Esinizin el koymasi lazim sert bir dille uyarmasi lazi. Elin adamiyla gecenin bi yarisi gelip icki icmek ne demek ya! Yuh diyorum artik

Ciddi anlamda benden zilgiti yerdi! Bu ne terbiyesizlik! Siz o iki canli halinizle yavrunuza evinize yetmeye calisirken sizi elestirmek onun ne haddine? Kaldi ki hic bir is yapmadan sadece yatsaniz hakkinizdir hamilelik bu sakaya gelmez kendinizi asiri yormaniz.

Bence esinize soyleyin gelmemesini saglasin siz de kapiyi acmayin. Anlasin neyin ne oldugunu. Psikolojinize yazik.

eşimle vaktinde çok sorunlar yaşadık bu rahatlığı nedeniyle ama dediğim gibi onlar gidince eşim düzeldi.ama benim kadar garibine gitmiyordur eminim bu durum çünkü o da böyle görmüş.eşim içki falan içmez yalnız.ilk başlarda o da eve habersiz arkadaş getirme girişimlerinde filan bulundu büyük kavgalar olunca vazgeçti ki şimdi o da bunu normal karşılamadığını söylüyor.

Teşekkür ederim destekleriniz için.hayır ben bu kadar anormalin normal sayıldığı bir ortamda artık dengemi yitirip en bariz şeylere bile benmi hatalıyım modunda yaklaşmaya başlamışım.görüyorum ki bundan rahatsız olacak bir tek ben değilmişim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…