• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimle sorun yaşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babasını haksız buluyor eşim, o da baya öfkeli duruma aslında.ama ben fazla gaz verirsem tamamen işler kötüye gidecek diye normal konuşmaya çalıştım.
gaz verme esine. sonrasi sana kotu patlar. ama kayinpederi hic sallama, yuz verme, cevabini da saygili bicimde ver.Soguk dur. Kayinpeder deli birine benziyor, onun gibi olmak herseyi cigrindan cikartabilir.

manyak herif.

Aaaa :KK57: bu ne bicim bir insan.. yuhh diyorum.. Allah islah etsin birde tutup alt komsuyla birlikte raki iciyo hemde sizin evinizde.. daha neler duyucaz .. acmayin kapiyi.. gitsin nerede zikkimlaniyorsa oda zikkimlansin.. psikolojik rahatsizliklari var belliki .. 60 yasindaki biri ya.. ne diyeyim

Annem geldi aklıma, babam amcasının oğlunu getirmişti eve içmeye!!!
Annem babam kolundan tutup defol bu evden bana kimseyi getiremezsin içki sofrası kurmaya deyip, amca oğlunun da yüzüne tükürmüştü ayıp ayıp utanmadan sende geliyorsun içmeye benim evimde çocuklarım var defolun ikinizde nerde isterseniz için diye. Ağzına sağlık iyi yaptı.
Benim başıma gelse benimde tepkim aynı olurdu!!!

yuıhh dedim resmenn okadar da değil
ben eşimin evde içki içmesine asla müsade
etmem ki kayınpederim gelicek bide eşin adamıyla gecenin
bi vakti allah muhafaza yanlışlıkla falan kalkmım yani nevrim döner
direk kapı dışarı atarım valla.eşimde asla bişeye müsade etmez zaten
de ben onun bişey demesini de asla beklemem.

Kayinpederinin yaptiklarini benim oz babam yapmaz bana evli kadinin evine habersiz gelip her seye karisilir mi. Bida geldiginde surat yap soguk davran araniz kotu olursa olsun kussun gelmesin ama bu stresi yasama

Eşiniz o dengesiz babasını içki içmeye elin adamınıda alıp sizin evinize geldiğinde kovmadığsa bu adam daha çok karışır sizin hayatınıza hadi eşin kovmadıda canım sen ne diye kovmadın şöyle bir çıngar çıkarıp kovsaydın keşke adamdaki rahatlığa bak yaaaa

eşim konuşmuş arkadaşlar.durumu izah etmeye çalışmış kırmadan.karar almışlar bir daha evime gelmeyeceklermiş.kimse kırılsın istemedim ama sonuç bu oldu.ne yapalım istedikleri gibi olsun.

eşim konuşmuş arkadaşlar.durumu izah etmeye çalışmış kırmadan.karar almışlar bir daha evime gelmeyeceklermiş.kimse kırılsın istemedim ama sonuç bu oldu.ne yapalım istedikleri gibi olsun.

Kimse kırılsın isteyecek bir yapıda olmadığınızdan işler bı noktaya gelmiş biraz da. Boşverin, bir daha gelmemeleri sizin için en iyisi olur, kırılan da kırılsın orası sizin eviniz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, üzmeyin artık kendinizi

Kotusude cocugun bu adama dede diyor.. Alem yapmak istiyorsa gazinoya gitsin meyhaneye gitsin.. Gece gece bu ne rezillik.. İcki iccmesi baska bide elin heriflerini getirmesi baska.. Sen onun hizmetcisimisin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X