• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimle sorun yaşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam daha akıl veriyor eşime.ben olsam bıçağı kafasında kırardım diye sabredilecek gibi değil ama bakalım nereye kadar.

eger sinirli bir animda olursa bir de bu olay, ki dogal olarak sinirlenir insan o bicagi alir bogazina götürür naisl bicak bunun gibi bir bicak mi getirse kafasinda kirardin diye üzerine yürürdüm herhalde.
Ama yuh.
Ben su hayatta ne ögrendim bilirmisiniz kardeslerim, deliyle ugrasilmaz. Manyakla da.. Hele ki sarhosla..
Delile deli olmak lazim ki dayagini saklasin.
Ama kadin olarak zaten incilebilen narin bir yaradilisimiz var. Bu cirkeflerle cirkef olurken bir de yipraniriz.

Evet sert cikmak ister insan ama ben bile donup kalirim dilim tutulur o anda.
Güzel kardesim bunu yaparsa ancak esin yapar. Babasina bir ayar cekmesi lazim. Keyinpederin icin elin adami diyecegim, yani bu elin adami icin hic ne agzini yor ne de sinirlerini. Ama esinle sakince ve mantiklica konus. Onun yaninda oldugunu hissettir, ters tepmeden. Eminim ki birseyler yapacaktir.
Okurken sinirlendim, böyle yüzsüzlük nasil cekilir.
Ben de problem yasadim kaynanamin doldurusuyla resmen üzerime yürüdü git dedi evden. Donakaldim. Simdi yüzünü dahi görmek itemiyorum ama idare ediyorum. Saygisizliga tahammülüm dahi yok. O da evime karisir ama bana demez esime sikayet ederdi. Sonuc esim de ben de biktik. Ana baba evladi bu denli nasil sogutabilir. Sogutuyor iste. Inan toparlamak isteseler de ikinci bir sansi vermiyorum onlara. O kadar saskin ve kirginim ki.
Evlendik diye bizi evlatlik aldiklarini saniyorlar. Allahim sen benim aklimi koru.

Sakin olmaya calis. Esinle konus ve hallet. Bu adamin karsisina yalniz cikma. Densiz herif. sinirim zipladi yaa

Allah muhafaza içkili adamdan herşey beklenir, nasıl bir mantıksızlıktır o elin adamını oğlunun evine getirip içki içmek. Bu konuda kesin tavrı eşiniz göstermeli, sizde kesinlikle bir bardak su dahi vermeyin yanında haberiniz olmadan getirdiği adamlara. Çok sık gelip gitmek durumundaysa küçük bi ev tutsun ne halt ediyorsa etsin .

Arkadaşlar benim 17 aylık bir oğlum var 6 aylıkta hamileyim.Küçük bebeğim ev işleri birde hamilelik biraz zorlu bir dönem geçiriyorum.Elimden geldiğince her şeyi tam yapmaya çalışıyorum.Geçen gün grip oldum ve saat akşam 10 civarında yattım.ben uyuduktan birkaç saat sonra kapı çalmış kayınpederim gelmiş, alt komşunun kocasını da getirmiş o saatte(ki ben tanımıyorum alt komşuyu) rakı içmeye başlamışlar.hafite sarhoşmuş ve abuk sabuk konuşmuş.eşim tam olarak ne söylediğini anlatmıyor.ama sabahki söylediklerinden ben tahmin edebiliyorum.Eşime bir ton laf etmiş hatta evde rakı bardağı bulundurmadığımız için.ben ancak gece uyandığımda haberdar oldum geldiğinden çünkü balkonda yatıyordu.aslında bozuldum olan duruma ama genede tatsızlık çıkmasın diye sesimi çıkarmadım.sabah kalktık o saat 6 gibi kalkıyor bende kalktım.kahvaltı falan hazırlamaya başladım.benim elimden aldı bıçağı domates doğramaya başladı.sonra bıçak keskin olmadığı için öfkelenmiş eşime benim karım böyle bıçak getirecek önüme kafasında kırarım dedi.ardından mutfağa gelip tabak çanağı bulundurduğum yeri beğenmemiş ona laf etti.biraz kendimi düzeltmeliymişim falan bir ton laf saydı.benim elim ayağım titremeye başladı çok kötü oldum.baba burası benim düzenim siz evde istediğiniz gibi yapın dedim sadece.bozuldu.kahvaltı filan yapmadan çıktı gitti.sonrasında eşimle konuştum, ne kadar yorulduğumu biliyorsun falan dedim.o da ben konuşacağım bir daha böyle bir şey olmayacak dedi.aradan iki gün geçmeden kapı çaldı bir açtım gene kayınpeder.bu seferde baskına gelmiş galiba habersizce. çocuğa kek yapıyordum.mutfak filan dağılmış durumdaydı.içerde söylenmiş kendi kendine.yemekte yoktu acil bir mercimek çorbası kahve filan yaptım yedirdim.ama inanın çok zoruma gidiyor bu durum ve nasıl çare bulacağımı bilmiyorum.sürekli sen gençsin ben kaç yaşındayım sen neyine yoruluyorsun filan diyor.doktor kendini yorma erken doğum tehliken var dedi derdimi anlatamıyorum, bir hamile senmisin falan diyor.yani anlayacağınız işin içinden çıkamadım.geldiğinde kapıyı açsam laf yiyorum ne kadar çabalarsam çabalayayım.gelmeden haberde vermiyor.çok uzattım kusura bakmayın ne yapmalıyım bir fikir verin bana.

ne munasebet???? kaynanamın evı yanı kendı evı dururken benım evıme ıckı ıcen arkadasını getırcek ha???? ay ben o adamı paralarım bır daha evıme almam...ustelık hamılesın...hamıle olmasan bıle bu yapılan .çok çırkın ya.....bırlıkkte otursanız bır nevı hadı tamam dıyelımde evı ayrı barkı ayrı adam...bence bı kalaya ıhtıyacıo var...aglayıp sızlayacagına arkadasım acıkca soyle

Ben olsam bir daha gorusmezdim o adamla. Defolsun gitsin. Nerede kimle iciyrsa icsin terbiyesiz. Hamilesiniz ve bir de 17aylik bebek. Masallah diyeyim size. Ben 16aylik oglum ve ev isleriyle perisan oluyorum.
Esinizin ciddi sekilde dizginlemesi lazim babasini. Olmaz bu boyle.

Arkadaşlar benim 17 aylık bir oğlum var 6 aylıkta hamileyim.Küçük bebeğim ev işleri birde hamilelik biraz zorlu bir dönem geçiriyorum.Elimden geldiğince her şeyi tam yapmaya çalışıyorum.Geçen gün grip oldum ve saat akşam 10 civarında yattım.ben uyuduktan birkaç saat sonra kapı çalmış kayınpederim gelmiş, alt komşunun kocasını da getirmiş o saatte(ki ben tanımıyorum alt komşuyu) rakı içmeye başlamışlar.hafite sarhoşmuş ve abuk sabuk konuşmuş.eşim tam olarak ne söylediğini anlatmıyor.ama sabahki söylediklerinden ben tahmin edebiliyorum.Eşime bir ton laf etmiş hatta evde rakı bardağı bulundurmadığımız için.ben ancak gece uyandığımda haberdar oldum geldiğinden çünkü balkonda yatıyordu.aslında bozuldum olan duruma ama genede tatsızlık çıkmasın diye sesimi çıkarmadım.sabah kalktık o saat 6 gibi kalkıyor bende kalktım.kahvaltı falan hazırlamaya başladım.benim elimden aldı bıçağı domates doğramaya başladı.sonra bıçak keskin olmadığı için öfkelenmiş eşime benim karım böyle bıçak getirecek önüme kafasında kırarım dedi.ardından mutfağa gelip tabak çanağı bulundurduğum yeri beğenmemiş ona laf etti.biraz kendimi düzeltmeliymişim falan bir ton laf saydı.benim elim ayağım titremeye başladı çok kötü oldum.baba burası benim düzenim siz evde istediğiniz gibi yapın dedim sadece.bozuldu.kahvaltı filan yapmadan çıktı gitti.sonrasında eşimle konuştum, ne kadar yorulduğumu biliyorsun falan dedim.o da ben konuşacağım bir daha böyle bir şey olmayacak dedi.aradan iki gün geçmeden kapı çaldı bir açtım gene kayınpeder.bu seferde baskına gelmiş galiba habersizce. çocuğa kek yapıyordum.mutfak filan dağılmış durumdaydı.içerde söylenmiş kendi kendine.yemekte yoktu acil bir mercimek çorbası kahve filan yaptım yedirdim.ama inanın çok zoruma gidiyor bu durum ve nasıl çare bulacağımı bilmiyorum.sürekli sen gençsin ben kaç yaşındayım sen neyine yoruluyorsun filan diyor.doktor kendini yorma erken doğum tehliken var dedi derdimi anlatamıyorum, bir hamile senmisin falan diyor.yani anlayacağınız işin içinden çıkamadım.geldiğinde kapıyı açsam laf yiyorum ne kadar çabalarsam çabalayayım.gelmeden haberde vermiyor.çok uzattım kusura bakmayın ne yapmalıyım bir fikir verin bana.
Kv yaşıyomu eşin annesiyle konuşsun oda Kocasını sürekli sizin eve göndermesin Herşeyin bir adabı var madem laf sokacan ne işin var yaşlı adamsın otur köşene iç kahveni

Ben olsam bir daha gorusmezdim o adamla. Defolsun gitsin. Nerede kimle iciyrsa icsin terbiyesiz. Hamilesiniz ve bir de 17aylik bebek. Masallah diyeyim size. Ben 16aylik oglum ve ev isleriyle perisan oluyorum.
Esinizin ciddi sekilde dizginlemesi lazim babasini. Olmaz bu boyle.
teşekkür ederim anlayışınız için, onlar için bu hiçbir şey.kadın dediğin hem bebeğine eksiksiz bakacak, hem evi daima düzenli olacak hem evinde yemeği her saat eksiksiz olacak birde erkeğin hakaretine filan katlanabilecek.diğer türlüsüne kadın demiyorlar.bazen eşime bile anlatamıyorum derdimi, bebeğim küçük bak peşinde koşuyorum birde üstüne 6 aylık hamilelik diyorum, kaldıramıyorum diyorum sen kaldıramıyorsun herkes dört dörlük yapıyor işini bak anneme filan diyor.gerçi artık düzelmeye başladı ama genede ben ne düşündüklerini biliyorum hakkımda.kayınpederim bu hamilelik ve bebek olayını hiç ciddiye bile almıyor zaten.kadın değilmisin bunlar senin görevin anlayışında.

Kv yaşıyomu eşin annesiyle konuşsun oda Kocasını sürekli sizin eve göndermesin Herşeyin bir adabı var madem laf sokacan ne işin var yaşlı adamsın otur köşene iç kahveni
evet yaşıyor ama hem sözü pek geçmiyor hemde ben bu durumun eşimin ailesiyle arasını bozmasından korkuyorum.ama eşim konuşacağını söyledi bakalım ne olacak.iki gün sonra eşime beni şikayet eder kayınpeder.çatkapı geldiğinde biraz dağınıktı etraf çünkü.

eşimle vaktinde çok sorunlar yaşadık bu rahatlığı nedeniyle ama dediğim gibi onlar gidince eşim düzeldi.ama benim kadar garibine gitmiyordur eminim bu durum çünkü o da böyle görmüş.eşim içki falan içmez yalnız.ilk başlarda o da eve habersiz arkadaş getirme girişimlerinde filan bulundu büyük kavgalar olunca vazgeçti ki şimdi o da bunu normal karşılamadığını söylüyor.

İşte kendin diyorsun, bilim diyor, tecrübe diyor, yaşananlar diyor; armut istisna bazen bozulsa da dibine düşüyor.

Benim aklım almıyor evime ben uyurken kpederimin arkadaşıyla içki sofrası kurmasını. Eşin de dediğin gibi eskiden beri böyle gördüğü için yadırgamıyor.

Ama alkol şişede durduğu gibi durmaz. Kpederin bile sana sarkıntılık edebilir. Bunlar olan şeyler.

Eşin senin sayende az biraz kalıba girdiyse bence olabildiğince uzaklaş bu insanlardan yoksa çok üzülürsün ve senin çocukların da bunları kopyalar.

teşekkür ederim anlayışınız için, onlar için bu hiçbir şey.kadın dediğin hem bebeğine eksiksiz bakacak, hem evi daima düzenli olacak hem evinde yemeği her saat eksiksiz olacak birde erkeğin hakaretine filan katlanabilecek.diğer türlüsüne kadın demiyorlar.bazen eşime bile anlatamıyorum derdimi, bebeğim küçük bak peşinde koşuyorum birde üstüne 6 aylık hamilelik diyorum, kaldıramıyorum diyorum sen kaldıramıyorsun herkes dört dörlük yapıyor işini bak anneme filan diyor.gerçi artık düzelmeye başladı ama genede ben ne düşündüklerini biliyorum hakkımda.kayınpederim bu hamilelik ve bebek olayını hiç ciddiye bile almıyor zaten.kadın değilmisin bunlar senin görevin anlayışında.
Allahim yarabbim ya....insan degil bunlar kusuruma bakmayin lutfen. En kutsal gorev annelik. Elinde birtane karninda birtane. Kolay mi bu... bunlar kadin degil köle ariyr kendilerine resmen. Keske imkaniniz olsa da evinizi degistirseniz. Adres vs bildimesiniz. Yapamiyrsaniz da esinizle konusun simdiden, en azindan dogum sonrasi icin yaniniza birini ayarlayin ve kendi evinizde kalin. Kv de kalmayin. Zaten hassas donemdesiniz. Daha fazla yuklenmesinler size. Allahim yardimciniz olsun, sizi hic yalniz birakmasin.

evet yaşıyor ama hem sözü pek geçmiyor hemde ben bu durumun eşimin ailesiyle arasını bozmasından korkuyorum.ama eşim konuşacağını söyledi bakalım ne olacak.iki gün sonra eşime beni şikayet eder kayınpeder.çatkapı geldiğinde biraz dağınıktı etraf çünkü.
Onu ne ilgilendirir ki senin evinin dağınıklığı Bebeğin var ve hamilesin bu durumlar olmasaydı bile onu hiç alakadar etmez ev senin evin kocanda desin ev hali gayet normal Şeyler... valla kp dedikoducu kadınlar gibi Allah yardım etsin .ben olsam kesin o adamla kavga etmiştim çok sinir oldum

Ohaaaa öküze bakkkk.

Gebe halinle ne istiyor bu mal senden. Birde kucuk cocugun var. Hadi kp öküz peki eşin? Nasıl demez elin herifini nasıl esimin yanina getiriyon icki icmek icin. Gitsin disarda zikkimlansin.

Kusura bakma butun suc eşinde. Demek ki taviz veriyor. 8 senedir evliyim, eşim bi arkadasini bile eve getirmedi ki, birakkk kayinpeder getircek bide !!!!

Ben senin kocana kızdım açıkcası nasıl erkek sokmasına musade eder bide içiyorlar dünyanın bün türlü hali var. Elin adamını nasıl sokar evine eşinde buna nasıl musade eder anlayamadım

çüş ne demek elalemin herifiyle sizin evinizde çilingir sofrası kurmak bu adamlar sarhoş olup sana sulansa ne olacaktı ay eşin hiç mi düşünmüyor ucunu kardeşim ne mesnetsiz bir millet olduk..kayınbabanın evi yokmu glip gidip sana halleniyo söyleniyor ...karısı yok mu bu herifin..çüş vallahi çüş.

Kayınpederine denilecek tek laf var zıkkımın kökünü içsin
Adamda ki hem düşüncesizlik hem öküzlük evimde gelip rahat rahat arkadaşlarıyla içip s.... icin geline gelip fırça çekiyor meymenetsiz adam

Hiç çekinme esin konuşsun bir eğer hala devam edip gelmeye devam ederse babanın arkadaşları içkili haliyle bana sulanma ne yapacaksın de

kpederinin sen uyurken içeri komşuyla girip rakı sofrası kurmasından sonrasını okumadım, gerek duymadım okumaya..
Yani nasıl bir adamdır ki oğlunun karısının yanına hem de uyurken biriyle içmeye geliyor. Meyhane sandı galiba.
Başka buna benzer kötü huyları da varsa bu adam tehlikeli olabilir. Yoksa bile şu hareketi yapması ziyadesiyle yeter.
Böyle bir adam nasıl bir evlat yetiştirmiş çok merak ettim. Kusura bakma ama eşin nasıl?

Anladigim kadari ile esi de pek farkli degilmis. Konu sahibi ilk cocugundan dogum yaptigi gün, adam ögrencilerini eve getirmis ve icki sofrasini kurmus.

Bunun yani sira, anladigim kadari ile konu sahibini korumuyor yada tinlamiyor. Benim kp böyle birsey yapsa yada bana hakaret etse yemin ile kiyamet kopar, yani esim tarafindan.

Konu sahibine tavsiye, eger esin kiyameti koparmiyorsa, sen koparacaksin! Kp'i asla eve almayacaksin ve bu konuda esine restini cekeceksin. Eger birsey yapmazsan hem esin hem kp'in seni daha cok ezer.

tamam da eşiniz bu olayın neresinde gece geç saatte gelinin evine gelip rakı bardağı isteyip kafa bulmaya çalışması nekadar doğru ve mantıklı yav :KK20:hemde yanında alt komşunuz tanısanızda farketmez yani...sonra sizinle konuştuğu tavır çok saçma ve yersiz çocuklu kadınsın ayrıca herkesin bir düzeni var,Ayıp yani.Eşiniz ne diyor bu durumlara ?

Kayınvalidem bu duruma alışmış.çünkü kayınpederim müzik öğretmeni ve bir yandanda içkili mekanlarda çalıyor, sık sık kendi evinde bu tarz şeyler yapıyor zaten, hatta o mekanlarda şarkı söyleyen kadınları filanda getiriyor eve oturup kalkıyorlar.gelenler aşkım tatlım falan filan diye hitapta bulunuyormuş kayınpedere eşimin annesi de bunu doğal karşılıyor.kendini övüyor ben hiç kıskanç değilimdir falan diyor beni ayıplıyor sınırlarım var diye.
kv övünmüyor, ezikliğinin üstünü örtüyor. kıskanç değilim derken beni kadın olarak sallamıyor bu adam ben de onu umursamıyorum demiş.
böyle yumuşak yüzlülüğe devam edersen bugün komşuyu getiren yarın pavyondakilerle senin evinde belki de eşinle alem yapar.
baştan ayağını kes, kocana da rest çek.
alttan alacak şeyler olur ama bu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X