- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
adam daha akıl veriyor eşime.ben olsam bıçağı kafasında kırardım diye sabredilecek gibi değil ama bakalım nereye kadar.
eger sinirli bir animda olursa bir de bu olay, ki dogal olarak sinirlenir insan o bicagi alir bogazina götürür naisl bicak bunun gibi bir bicak mi getirse kafasinda kirardin diye üzerine yürürdüm herhalde.
Ama yuh.
Ben su hayatta ne ögrendim bilirmisiniz kardeslerim, deliyle ugrasilmaz. Manyakla da.. Hele ki sarhosla..
Delile deli olmak lazim ki dayagini saklasin.
Ama kadin olarak zaten incilebilen narin bir yaradilisimiz var. Bu cirkeflerle cirkef olurken bir de yipraniriz.
Evet sert cikmak ister insan ama ben bile donup kalirim dilim tutulur o anda.
Güzel kardesim bunu yaparsa ancak esin yapar. Babasina bir ayar cekmesi lazim. Keyinpederin icin elin adami diyecegim, yani bu elin adami icin hic ne agzini yor ne de sinirlerini. Ama esinle sakince ve mantiklica konus. Onun yaninda oldugunu hissettir, ters tepmeden. Eminim ki birseyler yapacaktir.
Okurken sinirlendim, böyle yüzsüzlük nasil cekilir.
Ben de problem yasadim kaynanamin doldurusuyla resmen üzerime yürüdü git dedi evden. Donakaldim. Simdi yüzünü dahi görmek itemiyorum ama idare ediyorum. Saygisizliga tahammülüm dahi yok. O da evime karisir ama bana demez esime sikayet ederdi. Sonuc esim de ben de biktik. Ana baba evladi bu denli nasil sogutabilir. Sogutuyor iste. Inan toparlamak isteseler de ikinci bir sansi vermiyorum onlara. O kadar saskin ve kirginim ki.
Evlendik diye bizi evlatlik aldiklarini saniyorlar. Allahim sen benim aklimi koru.
Sakin olmaya calis. Esinle konus ve hallet. Bu adamin karsisina yalniz cikma. Densiz herif. sinirim zipladi yaa