• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimle sorun yaşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkür ederim anlayışınız için, onlar için bu hiçbir şey.kadın dediğin hem bebeğine eksiksiz bakacak, hem evi daima düzenli olacak hem evinde yemeği her saat eksiksiz olacak birde erkeğin hakaretine filan katlanabilecek.diğer türlüsüne kadın demiyorlar.bazen eşime bile anlatamıyorum derdimi, bebeğim küçük bak peşinde koşuyorum birde üstüne 6 aylık hamilelik diyorum, kaldıramıyorum diyorum sen kaldıramıyorsun herkes dört dörlük yapıyor işini bak anneme filan diyor.gerçi artık düzelmeye başladı ama genede ben ne düşündüklerini biliyorum hakkımda.kayınpederim bu hamilelik ve bebek olayını hiç ciddiye bile almıyor zaten.kadın değilmisin bunlar senin görevin anlayışında.

Ve bu adam ile hem evli kaliyorsun, hem ikinci bebek yapiyorsun...

Dogruyu söylemek gerekirse o laflar kp'in yapacagi herhangi birseyden daha yaralayicdir kanimca. O laf cünkü seni umursamadigini, yorgunlugunu tinlamadigini gösteriyor. Bunun üstüne bide seni yargiliyor ve yetersizlik ile sucluyor.

Ikinci bebek dogduktan sonra ne yapmayi düsünüyorsun? Adam sana yardim etmiyor, yorgunlugunu anlamiyor ve hizmetci muamelisi yapiyor. Bence kp'den daha cok asil sorun esin. Zaten kp esinden gücünü aliyor, esin kp'in yaptigini normal karsiladigi icin.

Sizin evinizde sizin kurallarınız geçerli bunu kv ve kp nize diretin. Ne derse desinler sizin fikirleriniz mantıklı olan zaten. Evde içki alemi olmuyor diye asosyalmi olunurmuş canım. Eve alkol sokturmayın. kesin net katı olun.

Kayınvalidem bu duruma alışmış.çünkü kayınpederim müzik öğretmeni ve bir yandanda içkili mekanlarda çalıyor, sık sık kendi evinde bu tarz şeyler yapıyor zaten, hatta o mekanlarda şarkı söyleyen kadınları filanda getiriyor eve oturup kalkıyorlar.gelenler aşkım tatlım falan filan diye hitapta bulunuyormuş kayınpedere eşimin annesi de bunu doğal karşılıyor.kendini övüyor ben hiç kıskanç değilimdir falan diyor beni ayıplıyor sınırlarım var diye.

:KK57::KK57::KK57:

Her yorumunda biraz daha şaşırıyorum.
Sana eşinden, kv den hayır yok. Bu adamı kendin kovacaksın. 'Ya adabınla gel ya da hiç gelme' diyerek.

kayınpederın tam uzak durulması gereken ınsanlardan
duzgun bı ınsan olsa degıl gelınının evıne kendı evıne bıle gece vaktı ıcmeye arkadasını getırmez !
esının mesafe koyması gereklı babasına bence cok cırkın bı durum cunku bu

Arkadaşlar benim 17 aylık bir oğlum var 6 aylıkta hamileyim.Küçük bebeğim ev işleri birde hamilelik biraz zorlu bir dönem geçiriyorum.Elimden geldiğince her şeyi tam yapmaya çalışıyorum.Geçen gün grip oldum ve saat akşam 10 civarında yattım.ben uyuduktan birkaç saat sonra kapı çalmış kayınpederim gelmiş, alt komşunun kocasını da getirmiş o saatte(ki ben tanımıyorum alt komşuyu) rakı içmeye başlamışlar.hafite sarhoşmuş ve abuk sabuk konuşmuş.eşim tam olarak ne söylediğini anlatmıyor.ama sabahki söylediklerinden ben tahmin edebiliyorum.Eşime bir ton laf etmiş hatta evde rakı bardağı bulundurmadığımız için.ben ancak gece uyandığımda haberdar oldum geldiğinden çünkü balkonda yatıyordu.aslında bozuldum olan duruma ama genede tatsızlık çıkmasın diye sesimi çıkarmadım.sabah kalktık o saat 6 gibi kalkıyor bende kalktım.kahvaltı falan hazırlamaya başladım.benim elimden aldı bıçağı domates doğramaya başladı.sonra bıçak keskin olmadığı için öfkelenmiş eşime benim karım böyle bıçak getirecek önüme kafasında kırarım dedi.ardından mutfağa gelip tabak çanağı bulundurduğum yeri beğenmemiş ona laf etti.biraz kendimi düzeltmeliymişim falan bir ton laf saydı.benim elim ayağım titremeye başladı çok kötü oldum.baba burası benim düzenim siz evde istediğiniz gibi yapın dedim sadece.bozuldu.kahvaltı filan yapmadan çıktı gitti.sonrasında eşimle konuştum, ne kadar yorulduğumu biliyorsun falan dedim.o da ben konuşacağım bir daha böyle bir şey olmayacak dedi.aradan iki gün geçmeden kapı çaldı bir açtım gene kayınpeder.bu seferde baskına gelmiş galiba habersizce. çocuğa kek yapıyordum.mutfak filan dağılmış durumdaydı.içerde söylenmiş kendi kendine.yemekte yoktu acil bir mercimek çorbası kahve filan yaptım yedirdim.ama inanın çok zoruma gidiyor bu durum ve nasıl çare bulacağımı bilmiyorum.sürekli sen gençsin ben kaç yaşındayım sen neyine yoruluyorsun filan diyor.doktor kendini yorma erken doğum tehliken var dedi derdimi anlatamıyorum, bir hamile senmisin falan diyor.yani anlayacağınız işin içinden çıkamadım.geldiğinde kapıyı açsam laf yiyorum ne kadar çabalarsam çabalayayım.gelmeden haberde vermiyor.çok uzattım kusura bakmayın ne yapmalıyım bir fikir verin bana.
Bu nasil kp ya? Icki içiyor birde sni mi elestiriyor. Gitsin evinde icsin gelmesin senin evine

manyak midir nedir tovbeler tovbesi..:KK57:
hic muhattap almayin,zikkimin pekini cehennemin dibini yesin icsin..
siz hamile halinizle hic ama hic kendinizi uzmeyin,esiniz duzgunce soylesin bu durumun sizi rahatsiz ettigini..
baktiniz olay cikartiyor,inceldigi yerden kopsun,gorusmeyin gitsin,deli mi ne ya..

Nastasya flipovna Nastasya flipovna doğumda eve cümbüşe gelen misafirlerle îlgili yazdıklarınıza bakınca hatırladım. Siz ciddi ayrılık aşamasındaydınız en son eşinizle. Nafaka almayacağım diyordunuz hatta. Îyi eşiniz affettirebilmiş kendini o kadar saçmalamasının üstüne. Eski eşinin nafakasını filan siz mi ödüyorsunuz hala? O sorunları çözebildiniz mi?

Kayinpeder bastan bitik komsuyu siz tanımıyorsunuz ki o nerden biliyor da huyunu ,adama eve alıyor. Birde alkol işin içine giriyor hoş değil .
Ayrica insanlar (bende dahil) bir çocuğa bakarken zorlanıyoruz kaldi ki siz ikinciye hamilesiniz ve nerdeyse birinci çocuğunuz bebek denecek kadar küçük.
Sizden bir iş beklemek yerine size destek olunmalı.
Rabbim işinizi kolaylastirsin

Nastasya flipovna Nastasya flipovna doğumda eve cümbüşe gelen misafirlerle îlgili yazdıklarınıza bakınca hatırladım. Siz ciddi ayrılık aşamasındaydınız en son eşinizle. Nafaka almayacağım diyordunuz hatta. Îyi eşiniz affettirebilmiş kendini o kadar saçmalamasının üstüne. Eski eşinin nafakasını filan siz mi ödüyorsunuz hala? O sorunları çözebildiniz mi?
eşimle birçok sorunu çözdük daha doğrusu eşim eskisi gibi değil artık ki ara ara eski hali nüks edecek gibi olsa o zamanlarımı hatırlıyor bilmiyorum alttan almaya başlıyor.iş değiştirdi birçok şeyi kendisi hallediyor artık, yazdığım gibi ailede taşınınca bir şeyler rayına girmeye başlamıştı.ama bu son olay sinirlendirdi gene beni.eşim annesiyle filan durumu konuşacağını söyledi.ama kayınpeder ne kadar normalleşir bilmiyorum.

tamam da eşiniz bu olayın neresinde gece geç saatte gelinin evine gelip rakı bardağı isteyip kafa bulmaya çalışması nekadar doğru ve mantıklı yav :KK20:hemde yanında alt komşunuz tanısanızda farketmez yani...sonra sizinle konuştuğu tavır çok saçma ve yersiz çocuklu kadınsın ayrıca herkesin bir düzeni var,Ayıp yani.Eşiniz ne diyor bu durumlara ?
babasını haksız buluyor eşim, o da baya öfkeli duruma aslında.ama ben fazla gaz verirsem tamamen işler kötüye gidecek diye normal konuşmaya çalıştım.

Arkadaşlar benim 17 aylık bir oğlum var 6 aylıkta hamileyim.Küçük bebeğim ev işleri birde hamilelik biraz zorlu bir dönem geçiriyorum.Elimden geldiğince her şeyi tam yapmaya çalışıyorum.Geçen gün grip oldum ve saat akşam 10 civarında yattım.ben uyuduktan birkaç saat sonra kapı çalmış kayınpederim gelmiş, alt komşunun kocasını da getirmiş o saatte(ki ben tanımıyorum alt komşuyu) rakı içmeye başlamışlar.hafite sarhoşmuş ve abuk sabuk konuşmuş.eşim tam olarak ne söylediğini anlatmıyor.ama sabahki söylediklerinden ben tahmin edebiliyorum.Eşime bir ton laf etmiş hatta evde rakı bardağı bulundurmadığımız için.ben ancak gece uyandığımda haberdar oldum geldiğinden çünkü balkonda yatıyordu.aslında bozuldum olan duruma ama genede tatsızlık çıkmasın diye sesimi çıkarmadım.sabah kalktık o saat 6 gibi kalkıyor bende kalktım.kahvaltı falan hazırlamaya başladım.benim elimden aldı bıçağı domates doğramaya başladı.sonra bıçak keskin olmadığı için öfkelenmiş eşime benim karım böyle bıçak getirecek önüme kafasında kırarım dedi.ardından mutfağa gelip tabak çanağı bulundurduğum yeri beğenmemiş ona laf etti.biraz kendimi düzeltmeliymişim falan bir ton laf saydı.benim elim ayağım titremeye başladı çok kötü oldum.baba burası benim düzenim siz evde istediğiniz gibi yapın dedim sadece.bozuldu.kahvaltı filan yapmadan çıktı gitti.sonrasında eşimle konuştum, ne kadar yorulduğumu biliyorsun falan dedim.o da ben konuşacağım bir daha böyle bir şey olmayacak dedi.aradan iki gün geçmeden kapı çaldı bir açtım gene kayınpeder.bu seferde baskına gelmiş galiba habersizce. çocuğa kek yapıyordum.mutfak filan dağılmış durumdaydı.içerde söylenmiş kendi kendine.yemekte yoktu acil bir mercimek çorbası kahve filan yaptım yedirdim.ama inanın çok zoruma gidiyor bu durum ve nasıl çare bulacağımı bilmiyorum.sürekli sen gençsin ben kaç yaşındayım sen neyine yoruluyorsun filan diyor.doktor kendini yorma erken doğum tehliken var dedi derdimi anlatamıyorum, bir hamile senmisin falan diyor.yani anlayacağınız işin içinden çıkamadım.geldiğinde kapıyı açsam laf yiyorum ne kadar çabalarsam çabalayayım.gelmeden haberde vermiyor.çok uzattım kusura bakmayın ne yapmalıyım bir fikir verin bana.
Kendi evine nie getrmio sarhos ark hem hamilesn hem cicugun var.esinin tepkisini koumasi lazim yoksa bu moruk daha cok basina bela olur

Kendi evine nie getrmio sarhos ark hem hamilesn hem cicugun var.esinin tepkisini koumasi lazim yoksa bu moruk daha cok basina bela olur
kendi evi içinde ayrım yapmıyor çoğunlukla getiriyor zaten.kayınvalideme misafir geliyor filan demez çatkapı misafir çağırır.o da uyum sağlamış bunu normal karşılıyor.

Anlattiklarini okudukca geri donup kaynanamiydi acaba baslik diye bakasim geldi bu ne be kari kilikli herif ne karisiyor onsenin duzenine aaaa terbiyesiz hem ne isi var ikidebir onun sizde karisi yok mu

kendi ailenle konus yapici olmayi birak karnindaki cocugu dusun o ickili haliyle gelecek polis bile cagirir def ederdim esinin ailrsiyle arasi acilirsa acilsin yarin bir gun kayinbederim kafayi bulur seni dover bover karnindaki cocuga olan olur sanra ipler tamamen kopar

CANIM INAN BSEY DIYEMIYORUM BEN ICKIYI OZEL GUNLER HARICINDE BIR ORTAMDA İÇİLMESINE KARSIYIM BU NE YA HEMDE GELININ EVINDE BENIM ESIM EVE ERKADAS BILE GETIREN BIRI BILE DEGILKEN SENDEN DUYDUKLARIM BENI SOK ETTIII DEK DIYECEGIM KENDINE DIKKAT ET ELIN YABANCILARI EVINE GIRIYOR ESINE SOYLEMISSIN ZATEN UMARIM GEREGINI YAPARRR....
40 yilda bir icikir olabilir ama kinu sahibinin kayin pederi icmeyi bilmiyo agziyla icmiyo bu erif belli bu bana yapilcak valla apartmani ayagi kaldiririm ben olsam bir kavga kiyapet koparim ipleri yuzune bakilacak adam degil

Ailesiyle arası bozulacak diye mi susuyosun? Asla susma

Orası senin evin senin düzenin kime ne?

Ne münasebet Kafası esince gelicek canının istediğini eve getirecek?

Otel mi burası ?

Domates kesiyo bıçağı beğenmiyo beyimiz aç bi mantıda yiyelim de .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X