- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
teşekkür ederim anlayışınız için, onlar için bu hiçbir şey.kadın dediğin hem bebeğine eksiksiz bakacak, hem evi daima düzenli olacak hem evinde yemeği her saat eksiksiz olacak birde erkeğin hakaretine filan katlanabilecek.diğer türlüsüne kadın demiyorlar.bazen eşime bile anlatamıyorum derdimi, bebeğim küçük bak peşinde koşuyorum birde üstüne 6 aylık hamilelik diyorum, kaldıramıyorum diyorum sen kaldıramıyorsun herkes dört dörlük yapıyor işini bak anneme filan diyor.gerçi artık düzelmeye başladı ama genede ben ne düşündüklerini biliyorum hakkımda.kayınpederim bu hamilelik ve bebek olayını hiç ciddiye bile almıyor zaten.kadın değilmisin bunlar senin görevin anlayışında.
Ve bu adam ile hem evli kaliyorsun, hem ikinci bebek yapiyorsun...
Dogruyu söylemek gerekirse o laflar kp'in yapacagi herhangi birseyden daha yaralayicdir kanimca. O laf cünkü seni umursamadigini, yorgunlugunu tinlamadigini gösteriyor. Bunun üstüne bide seni yargiliyor ve yetersizlik ile sucluyor.
Ikinci bebek dogduktan sonra ne yapmayi düsünüyorsun? Adam sana yardim etmiyor, yorgunlugunu anlamiyor ve hizmetci muamelisi yapiyor. Bence kp'den daha cok asil sorun esin. Zaten kp esinden gücünü aliyor, esin kp'in yaptigini normal karsiladigi icin.