50 yasinda kayincalide vefat etmis cnmKsç yaşında kayınpederin? Karısı yok mu ilgilenecek?
Vicdan meselesi derken anlamadim .sVicdan meselesi
Bir doktora sorsan da iyi olurKizlar benim kayinbabam engelli sagir dilsiz gozleri cok cok az goruyor gunduzleri cok az goruyor aksamlari goremiyor tavuk karasi hastaligi yasi ilerledikce gozler kapaniyor diger engeller dogustan. Yani gunduzleri vakit gecirebilecegi birsey yok biraz geziyor yuruyus yapiyor evin orda sonra uyuyor yorulmadigi icin geceleri uyumuyor kimseyide uyutmuyor usudum yada terledim dyip huysuzluk yapiyor benim size soracagim konu şu kayinbabama gunduz yapabilecegi bi is evde yada balkonda bi is verip yorulmasini cani sıkilmamasini geceleride rahatca uyumasinibistyorum ama ne is olabilir bu sizlerden fkir almak istedim..
Bilmiyor canim malesef.. yuruyus hep yapar mahalleyi ezberlemis kahveye gder cay icer yani ama gunduz uyumasini engellemek lazim sureklinonunla ilgilenicek kmse yokki kuzumkabartma yazı okumayı biliyorsa öyle kitaplar alın okusun diyeceğim ama bilmiyorsa,
biri alsın yürüşlere filan çıkarsın oyalasın.
Hyr kuzum okuyamaz kiOkuyabiliyor mu mesela? Bulmaca yapabilir mi? Ya da önüne bir bilgisayar verseniz okey, kağıt oyunu vs oynayabilir mi?
Bilmiyor canim malesef.. yuruyus hep yapar mahalleyi ezberlemis kahveye gder cay icer yani ama gunduz uyumasini engellemek lazim sureklinonunla ilgilenicek kmse yokki kuzum
Canim benim burda sadrce cocuklar icin var gunduz bakim evleri ne blim.ben dusundum bulamiuorum birde size sorim fikirleriniz vardir dedim boyle beden olarak yorulmasi gerek kimseyle konusmyor zaten anlatimi kendince yani biz anlayabliyoruz bnde 8 aylik evliyim her dedigini anlamiyorum kendmi ona zor anlatiyorum sadece yorulsun dye iste gures flan yapıyoruz sakalasiyoruz cocuk gbi ayni oglan cocugu gbi gurescek gezcek flan :))Umarim ne demek istediğini anlamıbulamıyorum ım bildiğim kadarıyla orda da varmı yaşadığın yer. Eresin bilmiyorum ama gündüz bakım evleri var yaşlılar için arkadaş i falan olur olmaz mı bole bişey ozaman yorulur ve uyur
Ama iste cnm btun gun beraber deiliz bir gub eltime gdiyor bir gun bna geliyor zaten ven gtcem dedimi mumkun deil tutamam evde zaten birbirimizi zor anliyoruz ama evimize tasininca deidgini yapicam uyutmucam gözleri cok cok az goruyor tv yi goremez cnm bi isik gbi gorur okadaranladım canım geçmiş olsun gündüz uyutmayın o vakit bir düzene uit amayana kadar zorlanırsınız da sonra alışır
herhalde tv filan izlesin gündüzleri
bol bol çay kahve içsin akşamları da onları içmesin , melisa çayı papatya çayı içsin ki uyku yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?