- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Hayir canim esimin amcasinin apartmaninda evi var kendiai yasiyor ama yakiniz yani yemek bizde sadece uyumaya gdiyor evine.. suan ev yaptiriyoruz biz ve esimin abisi ayni apartman yaptieiyoruz babasinida ust katimiza alicaz ev btmek uzere iste kayinpederim ozaman hep gozumun onundenolucak cani skilmasin boyle bseylerle ugrassin snirlenmesin bgrmasin istyoruz
Cnm malesef sokkata bni gorse tanimaz o derece az goruyor ezbere gdip geliyorAhşap boyama kursuna gitsin. Ahşap boyasın. Kendine bir hobi edinir. Onun işi de zor. Lütfen siz de bakın ona. Allah yardımcısı olsun. Sizden de razı olsun..
Hyr cnm malesef illede cati katinda oturmak istyor kocaman teras yaptik orda yurusun dye yuksekte oturucam diyor dede deil kiz 50 yasinda dha spor yapmaya bayilir inip cikar. Suan oturdgu kat bodrum kat o yuzden alcakta sevmiyorum en ustte ben oturim dyor :))Giriş kata alsanız dedeyi daha mantıklı olur. Inip çıkması engelleri daha kolay olurdu onun içibayılıyor bacakal kırdırabilirsin, ufak tefek boya işleri olabilir.
Hyr cnm malesef illede cati katinda oturmak istyor kocaman teras yaptik orda yurusun dye yuksekte oturucam diyor dede deil kiz 50 yasinda dha spor yapmaya bayilir inip cikar. Suan oturdgu kat bodrum kat o yuzden alcakta sevmiyorum en ustte ben oturim dyor :))
Sadece gorme deil kuzum sagir ve dilsiztürk telekomda görme engelliler için kitap okunan bi uygulama var hiç yoktan canı sıkılırsa onu açsan roman vs okuyorlar hemde ücretsiz benim aklıma bu geldi kuş beslese hayvan vs alsanız ??
Benim kopegim var aslinda evlenince annemde kaldi onu getirsem ama annem vermezki oyle kopekle ugrassa aslinda esime soylemeliyim kus flanda olurAklıma nedense hemen golden retriever geldi konuyu okuyunca... Eğer bakabilirseniz çok iyi dost olur.. Gezmesine yardimci olur .. eğer yavruyken alıp bütçeniz varsa rehber köpek olarak eğitilirse gezmesinde falan rehber olur..
Cnm duyamaz sagir ve dilsiz yani hic dunyayla gormesi duymasi hic bsey yok birinden brinolsaydi keskeBabamdan küçükmüş :)
Kendi isteği ise tamam ozaman
Telefon hatları var sesli kitap okuyan geceleri onu dinletin.
aslında böyle cins köpekleri sokakta diğer köpeklerden korumak gerek kayınpederınız bunu basaramayabilir yazdıktan sonra aklıma geldi..Benim kopegim var aslinda evlenince annemde kaldi onu getirsem ama annem vermezki oyle kopekle ugrassa aslinda esime soylemeliyim kus flanda olur
Eltimin 3 aylik bebegi var cnm zaten onu kucagina lainca okadar mutluboluyorki anlatamam bnde istyorum ama dha nasip olmadi :))ozaman bi torun verin adama sevinsin biraz :)))
Allah yardımcınız olsun ve sizden razı olsun. engelliler el sanatkarıyla uğraşıyor ama sizin için çok zor çünkü 3 duyudada problem var. eger anlatabilirseniz oda el yordamıyla yapabilirse hani şu basit kilim tezgahları var ilköğretimlerde de öğretme amaçlı kullanılır, onlardan biraz büyük yapsanız ve ona basit bir şekilde el yordamıyla düğüm attırsanız, bu şekilde tek renk yada ebruli kilimler, paspaslar yapabilir, net den de bakabilirsiniz, sadece siz ipi bütün çivilere geçirip kasnağı oluşturun (biraz geniş aralıklı) oda sadece elindeki yünü bir ipten geçirip düğüm atsın, hani 50 yaşında genç sayılır çok yaşlı değil. inşallah yapabileceği birşeydir de meşgale olur.Kizz kusu kacirir bide kedi alalim dedik birde kedi uyurken hayvanin ustune flan oturur cnkuncoooook kilolu kedinin canini cikartir hayvanin gunahina gireriz bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?