kayinpederimm

Giriş kata alsanız dedeyi daha mantıklı olur. Inip çıkması engelleri daha kolay olurdu onun için.

Ceviz kırdırabilirsin, ufak tefek boya işleri olabilir.

Giriş kata alsanız dedeyi daha mantıklı olur. Inip çıkması engelleri daha kolay olurdu onun içibayılıyor bacakal kırdırabilirsin, ufak tefek boya işleri olabilir.
Hyr cnm malesef illede cati katinda oturmak istyor kocaman teras yaptik orda yurusun dye yuksekte oturucam diyor dede deil kiz 50 yasinda dha spor yapmaya bayilir inip cikar. Suan oturdgu kat bodrum kat o yuzden alcakta sevmiyorum en ustte ben oturim dyor :))

türk telekomda görme engelliler için kitap okunan bi uygulama var hiç yoktan canı sıkılırsa onu açsan roman vs okuyorlar hemde ücretsiz benim aklıma bu geldi kuş beslese hayvan vs alsanız ??

Aklıma nedense hemen golden retriever geldi konuyu okuyunca... Eğer bakabilirseniz çok iyi dost olur.. Gezmesine yardimci olur .. eğer yavruyken alıp bütçeniz varsa rehber köpek olarak eğitilirse gezmesinde falan rehber olur..

Babamdan küçükmüş :)
Kendi isteği ise tamam ozaman
Telefon hatları var sesli kitap okuyan geceleri onu dinletin.

türk telekomda görme engelliler için kitap okunan bi uygulama var hiç yoktan canı sıkılırsa onu açsan roman vs okuyorlar hemde ücretsiz benim aklıma bu geldi kuş beslese hayvan vs alsanız ??
Sadece gorme deil kuzum sagir ve dilsiz

Benim kopegim var aslinda evlenince annemde kaldi onu getirsem ama annem vermezki oyle kopekle ugrassa aslinda esime soylemeliyim kus flanda olur

Benim kopegim var aslinda evlenince annemde kaldi onu getirsem ama annem vermezki oyle kopekle ugrassa aslinda esime soylemeliyim kus flanda olur
aslında böyle cins köpekleri sokakta diğer köpeklerden korumak gerek kayınpederınız bunu basaramayabilir yazdıktan sonra aklıma geldi..

ama kuş kedi vs daha çok ev içinde ona dost olacak hayvanlar olabilir...başka çözüm bulamadım

biraz görüyorsa bu çömlek yapımı var ya dizilerde vs de oluyo hep tam adını bilmiorum öle bişey için malzeme vs alsanız hani yuvarlıyorlar ellerinde anlatabildim mi bilmiyorum??

Allah kolaylik versin insallah,bencede bi hayvan alin boyle dokununca kacmayan urkmeyen uysal bisey..kopekler cok sadiktir,kustan daha iyi olur sanki.

Kizz kusu kacirir bide kedi alalim dedik birde kedi uyurken hayvanin ustune flan oturur cnkuncoooook kilolu kedinin canini cikartir hayvanin gunahina gireriz bide

Kizz kusu kacirir bide kedi alalim dedik birde kedi uyurken hayvanin ustune flan oturur cnkuncoooook kilolu kedinin canini cikartir hayvanin gunahina gireriz bide
Allah yardımcınız olsun ve sizden razı olsun. engelliler el sanatkarıyla uğraşıyor ama sizin için çok zor çünkü 3 duyudada problem var. eger anlatabilirseniz oda el yordamıyla yapabilirse hani şu basit kilim tezgahları var ilköğretimlerde de öğretme amaçlı kullanılır, onlardan biraz büyük yapsanız ve ona basit bir şekilde el yordamıyla düğüm attırsanız, bu şekilde tek renk yada ebruli kilimler, paspaslar yapabilir, net den de bakabilirsiniz, sadece siz ipi bütün çivilere geçirip kasnağı oluşturun (biraz geniş aralıklı) oda sadece elindeki yünü bir ipten geçirip düğüm atsın, hani 50 yaşında genç sayılır çok yaşlı değil. inşallah yapabileceği birşeydir de meşgale olur.

İnt. Oyuna alıstır... benim kp hiç kalkmaz basından akraba gezmesne kavga gürültü gidio.. facede oküy yüzbir atıo. Eski ark. Görüsüo

Birini tutsanız, her gün yürüyüşe götürse. Söylenmiş ama bedenden yorulması için en mantıklı bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…