kayinpederimm

çok zor allah sabır versin canım.

Allah yardimci olsun ne diyim ki arkadaşım sanada zor 8 aylık evlilik daha çok yeni allahım kolaylik versin

kosu bandi veya bisiklet.. yanina bi radyo
hem yorulur aksama iyi uyur hem spor yapmis olur saglikli yasar

Zor bir durum arkadaşım bilemedim. ...

Eski usul afamsa bağ bahçe sever bulunduğunuz yerdr ufak bi arsa tarla edinme şansınız varmı? Hani ekse biçse fiziksel anlamda yorulsa akşamları kütük gibi uyur.

Eski usul adamsa bağ bahçe sever bulunduğunuz yerdr ufak bi arsa tarla edinme şansınız varmı?yada tarla yojsa balkonda ufak bi alan yarat saksılar ne bilim domates maydanoz. Yada hobi bahçeleri var böyle minnak hatta kulubeli falan yıllık kiralıyorsunuz cgidip gelip ekip biçiyorsunuz. Hani ekse biçse fiziksel anlamda yorulsa akşamları kütük gibi uyur.

Kp için çok zor bir durum Rabbim kimsenin başına vermesin
Allah sanada güç kuvvet sabır versin

tebrik ederim seni gelinler sağlıklı kp istemezken sen kp için neler yapabilirim diye düşünüyosun engellilerin gittiği okullr var oralar nsıl hem vakit geçirir hem bişeyler öğrenir çatı ktı değil giriş kat öneririm ilerde zor olur

Cnm ama griis kat genis ikinci katta genis mesela birinci kata abisi girse ikinci kata ben giricem babaya ya teras kat y add a bodrum kaliyor tek kisi cnku oda auan bodrum katta oturdgu icin istemiyor en ustte oturcam haca alcam gunes gorsun ferah olsun istyo hem terasta bol vakit gecirir hava alir o yuzden yani dedgi olmazsa yikar ortaligi :))

Bnm dediğimi ciddiye almamışsınız ama bakın terasta olacakmış çok uygun. Bnm teyzemin terasında küçük bir bahçe var resmen. Geniş ama yayvan saksılar edinip herbirine başka şeyler ekmiş, onları havalandırma sulama toprağını değiştirme böcek bakımı ekimi sökümü derken koca bir seneyi geçiriyor sonra yeni mahsuller:-D:-D

anladım gözleri görmüyor sağır diye yazmışşın mazallah düşerse merdivenden

Hayir cnm ciidye aliyorum herkesin yorumunu tek tek okuyorum ama telden yazdgim icin alinti zor oluyor kuzum onlari sulamasi 5 dakikaa babama boyle ugrascak btun gun yorulcak bisey lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…