- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Ama iste cnm btun gun beraber deiliz bir gub eltime gdiyor bir gun bna geliyor zaten ven gtcem dedimi mumkun deil tutamam evde zaten birbirimizi zor anliyoruz ama evimize tasininca deidgini yapicam uyutmucam gözleri cok cok az goruyor tv yi goremez cnm bi isik gbi gorur okadar
Saolun kizlar fijirleriniz icin kilim dokumayi vok aklimiza yatti insallah sever ve yapar
Zor bir durum arkadaşım bilemedim. ...Kizlar benim kayinbabam engelli sagir dilsiz gozleri cok cok az goruyor gunduzleri cok az goruyor aksamlari goremiyor tavuk karasi hastaligi yasi ilerledikce gozler kapaniyor diger engeller dogustan. Yani gunduzleri vakit gecirebilecegi birsey yok biraz geziyor yuruyus yapiyor evin orda sonra uyuyor yorulmadigi icin geceleri uyumuyor kimseyide uyutmuyor usudum yada terledim dyip huysuzluk yapiyor benim size soracagim konu şu kayinbabama gunduz yapabilecegi bi is evde yada balkonda bi is verip yorulmasini cani sıkilmamasini geceleride rahatca uyumasinibistyorum ama ne is olabilir bu sizlerden fkir almak istedim..
Haklısın hemde cokAllahım yardimci olsun ilginin mükafatı allahım verir allahım kolaylik versin çok sevap işliyor arkadasim
Eski usul adamsa bağ bahçe sever bulunduğunuz yerdr ufak bi arsa tarla edinme şansınız varmı?yada tarla yojsa balkonda ufak bi alan yarat saksılar ne bilim domates maydanoz. Yada hobi bahçeleri var böyle minnak hatta kulubeli falan yıllık kiralıyorsunuz cgidip gelip ekip biçiyorsunuz. Hani ekse biçse fiziksel anlamda yorulsa akşamları kütük gibi uyur.Kizlar benim kayinbabam engelli sagir dilsiz gozleri cok cok az goruyor gunduzleri cok az goruyor aksamlari goremiyor tavuk karasi hastaligi yasi ilerledikce gozler kapaniyor diger engeller dogustan. Yani gunduzleri vakit gecirebilecegi birsey yok biraz geziyor yuruyus yapiyor evin orda sonra uyuyor yorulmadigi icin geceleri uyumuyor kimseyide uyutmuyor usudum yada terledim dyip huysuzluk yapiyor benim size soracagim konu şu kayinbabama gunduz yapabilecegi bi is evde yada balkonda bi is verip yorulmasini cani sıkilmamasini geceleride rahatca uyumasinibistyorum ama ne is olabilir bu sizlerden fkir almak istedim..
Tabiki cnmBeraber mi yaşamak xorundasin
Cnm ama griis kat genis ikinci katta genis mesela birinci kata abisi girse ikinci kata ben giricem babaya ya teras kat y add a bodrum kaliyor tek kisi cnku oda auan bodrum katta oturdgu icin istemiyor en ustte oturcam haca alcam gunes gorsun ferah olsun istyo hem terasta bol vakit gecirir hava alir o yuzden yani dedgi olmazsa yikar ortaligi :))tebrik ederim seni gelinler sağlıklı kp istemezken sen kp için neleryada bodrukabilirim diye düşünüyosun engellilerin gittiği okullr var oralar nsıl hem vakit geçirir hem bişeyler öğrenir çatı ktı değil giriş kat öneririm ilerde zor olur
Bnm dediğimi ciddiye almamışsınız ama bakın terasta olacakmış çok uygun. Bnm teyzemin terasında küçük bir bahçe var resmen. Geniş ama yayvan saksılar edinip herbirine başka şeyler ekmiş, onları havalandırma sulama toprağını değiştirme böcek bakımı ekimi sökümü derken koca bir seneyi geçiriyor sonra yeni mahsuller:-D:-DCnm ama griis kat genis ikinci katta genis mesela birinci kata abisi girse ikinci kata ben giricem babaya ya teras kat y add a bodrum kaliyor tek kisi cnku oda auan bodrum katta oturdgu icin istemiyor en ustte oturcam haca alcam gunes gorsun ferah olsun istyo hem terasta bol vakit gecirir hava alir o yuzden yani dedgi olmazsa yikar ortaligi :))
Cnm ama griis kat genis ikinci katta genis mesela birinci kata abisi girse ikinci kata ben giricem babaya ya teras kat y add a bodrum kaliyor tek kisi cnku oda auan bodrum katta oturdgu icin istemiyor en ustte oturcam haca alcam gunes gorsun ferah olsun istyo hem terasta bol vakit gecirir hava alir o yuzden yani dedgi olmazsa yikar ortaligi :))
Hyr cnm dusmez dikkatli ic guduleri cok fazlaanladım gözleri görmüyor sağır diye yazmışşın mazallah düşerse merdivenden
Hayir cnm ciidye aliyorum herkesin yorumunu tek tek okuyorum ama telden yazdgim icin alinti zor oluyor kuzum onlari sulamasi 5 dakikaa babama boyle ugrascak btun gun yorulcak bisey lazimBnm dediğimi ciddiye almamışsınız ama bakın terasta olacakmış çok uygun. Bnm teyzemin terasında küçük bir bahçe var resmen. Geniş ama yayvan saksılar edinip herbirine başka şeyler ekmiş, onları havalandırma sulama toprağını değiştirme böcek bakımı ekimi sökümü derken koca bir seneyi geçiriyor sonra yeni mahsuller:-D:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?