Kayinpederin Bağkur borcu

Şİmdi sizin belti TR deki çıkan yasadan bilginiz yoktur.Lakin yeni geçen torba yasaya göre 18 ay vade yapılabiliyor.2 ayda bir ödeniyor.kKalan 15000 TL ise çok cüzi bir rakamla taksitlendirilebiliyor.

Ben kardeşinize borç verilmemesine de üzüldüm. Sonuçta kardeşiniz o borcu öderdi belki ama eşinizin vereceği 2000 euro borç olmaz, büyük ihtimalle de geri gelmez gibi hissettim ben yazdıklarınızdan.

Icinizden gelmiyorsa vermeyin.
Tamam ana baba olabilir ama herkes gorevini sorumlulugunu yerine getiriyor mu bir bakmak lazim.
bu sartlar altinda ben olsam vermem. Vermek istemem.

Af çıktı arkadaşım paranın tamamını tek seferde ödemesine gerek yok ki

Gitsin taksitlendirsin 2 ayda 1 ödeme yapacak

Karsilik beklemiyorum saniri konuyu tam okumadiniz, benim kardesim borc istedi esim vermedi, ben asla karsilik beklemiyorum ve ben ev kurdum taksit borclarim bitmedi, ayrica 570 euro kira oduyorum, yurt disi dedigimde herkez yurt disindaymidin diyor inan burasi tr den daha kotu calusma sartlari zor konuyu anlamadan bu kadar kati olmayin lutfen.. gorumvcelerimde eslerinden habersiz gonderiyor onlarda razi olmuyorlarmis herkezin kendine gore gecimi var. Ayrica ben vermem demedim borc bulacaz fikir danistim anlatabildim mi?

Af çıktı arkadaşım paranın tamamını tek seferde ödemesine gerek yok ki

Gitsin taksitlendirsin 2 ayda 1 ödeme yapacak
Canim bugun esime sordum tek seferde odenmesi gerekiyormus bende anlamadim ki

Şİmdi sizin belti TR deki çıkan yasadan bilginiz yoktur.Lakin yeni geçen torba yasaya göre 18 ay vade yapılabiliyor.2 ayda bir ödeniyor.kKalan 15000 TL ise çok cüzi bir rakamla taksitlendirilebiliyor.
cannim bana o haberin adresini verebilirmisin esime göstereceğim, az önce soyledim kim soyledi dedi. Hersini odemek gerekiyormuş dedi eger oyle bir yasa varsa onlar icinde cok iyi olur

Kizlar benim sorunum para degil kayin peder kendi isiyle ilgilenmiyor hep evde yatip her seyi cocuklardan bekliyor krediyi ceken gorumcem bekar evli olsa oda veremezdi digerleri yanasmiyor gizli gonderecez diyorlar esler izin vermemis tabiki ana babata yardi etmek gerekir ama hic bir isiyle ilgikenmeyen kisiyede acikcasi icimden gelmiyor cunki bende kirdayim gecimim var ayrica kardesim borc istediginde esim vermedi, ama biz oyle yada boyle gonderecez emekli olsunlarda onlarda rahat etsin bizde napalim...

Tek seferde ödenirse emekli mi olacak,askerlik borcu mu öyle bir ödemede yapılıyordu.
Askerlik borçlanması için bu kadar yüklü meblağ istemezler canım.taş çatlasın 8-9 bin tutar 20 ay askerlikse.Babamda yaptı borçlanmayı oradan biliyorum 18 ay için 5900 civarında ödeme yaptık.

Sizi etkilemeyecekse ki sanmiyorum ve geri gelmeyecegini gozonunde bulunduruyorsaniz tamam diyin. Yoksa kendinizi hic strese sokmayin. Size ev yaparken yardim etmemisler vs. Cok iyi anlarim ama eger 5 6 binlira gibi bir para sizi cok cok sora sokmayacaksa da Allah rizasini gozeterek verin ana baba hakki diyerek.

Evet ben kardesime yardim edemedim onlara neden yardim ediyim. Para bi yana hep bu soru beynimde canim
tek kelime etmem önce kendi lokmam..sene ev kuruyorsun belki evladın avr eşin bu parayı borçla gönderecekse hiç göndermesin..

Ok

cok tesekkur ederim ama kayinpeder gidipte taksit yaptirma gibi bir zahmette bulunmaz boyle bir insan, hazir parayi bile birisi goturup yatiracak, al baba emekli okdun diyecek, dun esimde sinirden uyuamadi, ben emekli olsunlar rahat etsinler istiyorum. Ama kayinpeder hic igilenmiyor eşimde yardimci olmaya calisiyor annesine uzuluyor saglik sigortasindan yararlanamiyor hasta kadin, esimde babasina kiziyor gidip ilgilenmiyor diye bunaldik valla kayinvalideminde Allah yardimcisi olsun....

tek kelime etmem önce kendi lokmam..sene ev kuruyorsun belki evladın avr eşin bu parayı borçla gönderecekse hiç göndermesin..
Canim ben gondersem bile en fazla 2000 euro gonderebilirim. Ev kurduk esyalar ev tamiri cok masraf yaptim. Ben gondersemm bile yetmez taksitlendirme varmis kayinpeder gidip ilgilenmiyor. Herseyi cocuklardan bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…