- 26 Kasım 2017
- 69
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nhrdml8894
Selam arkadaşlar dertlesicek kimse olmayinca etrafra artik bende buraya yazayim dedim.. 1 yıllık evliyim.. eşim ilk basta evi oldgunu bankada parasi oldugunu kisacasi durumunun iyi oldugunu gostermisti bana.. ayni isyerinde tanistik evlilik zamanindada işten ciktim bana ihtiyacimin olmadgni dert etmicegmi soyleyerek o psikolojiye soktu. Evlendikten 3 ay sonra ben herseyi ogrendim guvensizlil olustu. Sonucta ben ona evin varsa evlenicem demedim herseyi kendi soyledi. En azindan sevdgim işten olmazdim.. bu tabi belli etmemek icin durumunun kötü oldgunu hep borc yapmis. Altinlarimda bu sekilde bozuldu ve borclara gitti.. gecen gun kayinpeder cekti beni kenari calismak zorunda oldgumu soyledi biz nereye kadar destek olucaz dedi. Cok zoruma gitti.. madem bi bogaza bakamicaktiniz ne diye bu islere kalkistiniz. Dusunmekten o kadar bunaldimki bu durumdada inadimdan calsmak istemiorum istedigim işede tekrar geri almadlar ayni soyadli kisileri calistiramioruz diye. Bu yalanlarin bedelini neden baska sevmedigim bi iste calisarak ben cekeyim ki ...