- 7 Mayıs 2012
- 7.264
- 8.325
- 398
- Konu Sahibi annemiolcamben
Abdulrezzak mi adamın adı :))) kız koysam bile çocuk 18 e gelince değiştirirismi nerden tutsam elimde kaliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abdulrezzak mi adamın adı :))) kız koysam bile çocuk 18 e gelince değiştirirismi nerden tutsam elimde kaliyo![]()
Sırf kocası istiyor diye kızına halime ismini koyan y3ngem ,25 yıl oldu kızına bir kere ismiyle seslenmedi ,bunu tüm sülale aile bireyleri bilir . Nasıl.bir nefretse çocuğuna ismi ile hitap etmedi ağzına dah8 almadı, yanlışlıkla bile demedi . H8c vicdan yapma gönlünden geçeni koy. Babasına olan vefasını başka türlü ödesin yada kendi doğursunhamileligimde saygi da gormedim ki ben
bi de ödüllendireyim bu insanlari.aklim basima gelince cok pisman olurum bunu biliyorum ve koymicam simdiden tuylerim diken diken oluyo dusununce
Hahahahhahahahahhahahahahaha harbiden ha sanki kıvanç tatlıtuğ.. ne bilim iste kendimi dinlemekten kaynaklı galiba. Cok dizide izlemem ha .kız bu kadat takıntılı kiskanc olma kendine zarar senin buldugun isim nasil eski sevgilisinin adi olabilir binlerce isim var bu adam playboy mu![]()
Başka hayallerini gerçeklştirn. Aranızda bi problem olmasa iki isim koyup geçin dicem. Ama nefret ettiğnz biri. Sürekli herkesin dedesinin tornu muhabbettnde olcak. İyi düşünün derim. Benim aram iyi olmasına ragmen istemem. Ki sizinki fenakizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
Ve sen bu adamın hayallerini düşünüyorsun.nerdeee kendisi calisiyo iste suan misafirle bile ben oturuyorum ev sahibi olarak.misafir de kayinpederim ve onun akrabalari.hic birini de sevmem.
esime bu nasil is ya benim evime misafir cagiriyo ben hamileyim diyorum problem cikarma diyo
Yok ya okudukça çıldırıyorum. Eşinizi bir kenara koydum, size kızmaya bile başladım. Eşinize bir sürü şey söylemek geliyor içimden ama sizi üzmek istemiyorum. Tek şunu söyleyeyim babasına bu kadar kör bir şekilde bağlı olan adama şahsen güvenemem.babasinin sonsuz kredisi var adam herseyi yapabilir ya mübah.babasi kalkti 2.kariyi aldi esim ona bile tepki gostermedi benim annemin uzerine nasil kuma getirirsin diye
Benim teyzem de dedemin ismini koymak istedi oğluna bundan 27 yıl önce. Dedem “Öyle saçma şey olmaz başka isim mi yok, istemiyorum adımı kullanmanızı.” demişti. Bir kez daha dedemin ne büyük insan olduğunu hatırladım, canım dedem.benim babaannem kesinlikle kabul etmemis isminin bana konulmasini.güzel bi isim koyun demiş adimdan cok memnunum.babannemin adi da kötü degil ama helal olsun kadin 23 sene önce boyle ince dusunebilmis
Bebegim ismi hevesle koyulacak bir sey degil bir din buyugu, veya anlami guzel zamanin onemli bir sahsiyetinin iski verilmeli isim cocugun anne baba uzerindeki hakkidir bunlari esinize arastirip okuyun ve ondan sona isim koymasini isteyin dediginiz gibi kayinpederin karakterinde sıkıntı varsa onu anarak adini koymak cocuga yazik etmek olurdefalarca bana ve aileme yalan söyledi dolandirdi özü sözü dogru bi insan degil 40 ipte oynuyo yani ve menfaatci biri
Ha onun babasinin adi sabit seninki onunkine uyacak?? 9 ay karnında tasi zorlugu sen cek bir isim koyma hakkın olmasin. Yok oyle bir dunya. Koydurma bence hicbir sekilde.onun babasinin adina uymuyi diye olmazmis.ben de sen kendini benim babamin adina uydur dedim.yok ya yok asla istemiyorum karar verdim ne olursa olsun tüküreyim sanki benim her hayalim gerceklesti
Annemin teyzesi var kadın ve eşi 90a merdiven dayadı(80i kesin geçik)İlk kızlarının(kadın 60ı geçik) adı annenin adı, ilk oğullarının(o da tahmini 60civarı)adı da babanın adı. Çocukluğumdan beri ne ego demişimdir. Bu arada bir kez konusu geçmişti oğul ve kızla konuşmuştuk, durumdan pek memnun değillerdi, resmî işlemlerde hep bir pürüz çıkıyor ve ekstra koşturuyoruz demişlerdi.Yeni moda da kendi ismini koymak sanirim :) Ben pek hoş bulmadim bunu. Hatta epey komik ve sacma gelmisti ilk duydugumda. Unluler yine sacma sapan biseyi baslatmis oldu demistim hattaAma herkesin kendi dusuncesi sevene de saygi duyarim
![]()
Bence bu sebepleri önüne sür empati yapmasını sağla..biliyo bilmez mi.evlenene kadar seni uzen biri olursa bidaha senin yuzunu bile göremez diyodu.yalanmis
Çocuğun ismi üzerinden hayal olur mu ya. Başka hayaller kursun. Büyüklerin isimlerinin konulmasına ayrıca karşıyım. İsim mi yok sanki. Çocuğu ortak yaptıysanız ismi de ortak koyun.kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi