kayinpederin yalanlari ve surekli anne babamdan bir seyler beklemesi

Yavrum oğlu bilmiyormu babasını. Eşini niye kandiriyor olsun.
sana tek tavsiyem Ailene sakin aldırma bişey. Onların içinden gelir mesela iki altın getirir para verir hepsine el koy verme eşine filan.

bizde de kp hiç bişi yapmadı ama yapmadığını da bildi Allahtan. palavracı bir insanmış. yavaş yavaş uzaklaş ondan benim de kayınbirader aynı öyle düğünden çıktık 500 tl bahşiş verdim dedi 3 ay sonra 800 oldu 1 yıl sonra 1500 sonra ben kartı ve şifresini verrdim oldu sallama he de geç, birşey bekleme sakın tamam mı? benen başında beklemedim kv zatenbelli etmişti kendini

Canım kocan ve aileleri bildiğimiz Yılan hikayesi bitmez ,maalesef bu hikayede yerin hep alttan almak lakin nekadar dayanabiırsin bilemem Allah yardımcın olsun canım amin

Eşimin bu huyundan biktim. Desem suç demeden içimde patliyor. Cinsine çekmiş. Kendi ailesi fakir durumu kotu benim ailemde para bol ya yapsin nolmus gözüyle bakiyor. Halbuki kendi babası eve sunu aldik bunu aldik derken bir şey olmuyor . Fakirlik ayagiyla alismislar bir şeyler koparmaya. Sinirlerin tepeme cikti yine 2 saat sonra Esim gelicek gostericem ona gununu

Seni okadar iyi anlıyorumki yanlız benim kp değil babam böle söz verir tutmaz en son bir hafta önce oğlum sünnet oldu bi akşam önce aradı babam dedi ki eşin geldimi dedim yok ya ben Kartımı vericekdim hastane masrafı için dedi bende dedimki bırakdı zaten adam Kartını gerek yok dedim babama üşeniyorum diyor gelip vermeye gelsin alsın ben yine gerek yok baba dedim neyse ben yarın akşam uğrar para veririm dedi bende hehe baba dedim kapadım tlf,beklediğimdenmi asla ama gelmedi yani eşimde alışdı artık aldırış etmiyor verirse al diyor edepsiz

Takmayın derim ben eşinizin değilde sizin babanızda olabilirdi

Ah ah ne olucak boyle bosa aksiyon vallahi ya. Durup dururken gundem yaratiyorlar. Bende kayinpederde gordum boyoe seyleri. Yoksa bizde cok ayip normalde

Heh yalnız değilmişim! Benimki de böyle.
Çareyi en son ağzını açtığında lafı yapıştırmakta buldum ne yalan söyleyeyim. Yalnız sıkıntı sadece k.p değil eşinde de var bir acayiplik. Hani benimkinin babası aynı böyle ama kendisi geberse "babandan isteyelim" demez. Acaba önce eşinle mi konuşsan " her sıkıştığımızda babama gitmek ayıp oluyor biraz ben nasıl diyeyim altın takın diye" falan desen? Valla çok ilginç, ne olursa olsun iyi yere tezgah açmışlar yav.

Esinde babasi gibi ..
Ne demek onlarin ilk torunu o alsin .. ayip ya böyle seylerin hesabibi yapmak..
Sen en iyisi sert bi dille uyar hepsini bidaha konusacak yüzleri olmazsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…