- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
- Konu Sahibi simurg211603
kızlar eşim ve ben memuruz allah nasip ederse ocak gibi ikizlerimiz olacak inşallah. evliliğimizin ikinci yılına girdik geçen ay. biz evlendikten 1 ay sonra kayınpederim bize geldi 4 ay bizde kaldı sonrasında muglaya gidip orda kendine ev kurdu. biz ona bakmaya hazirdik ama çeşitli nedenlerden ötürü kendine ev açınca biz de bir şey demedik. ama ekononominin kötüye gitmesi kayinbabamida etkiledi faturalarini ve kirasini ödeyemiyor bunda savurgan olup sürekli kredi çekmesinin etki büyük eşim babasını yanımıza almak istiyor ama ben korkuyorum ikizler ile bir arada bakabilir miyim ayrıca işe de gitmem gerek. kayın pederim çok titiz ve boğazına düşkün biridir geçen yıl bizimleyken her şeyi yetiştirmeye çalışırdım elimden geldiğince ılımlı biri olduğum için birbirimize karşı uyumluyduk ama mukemmeliyetci oldugu icin genel olarak memnun kalmazdı. temizlik ve yemekte bir çok şeye müdahale eder ben de tabi olur der onun istediği gibi yapardim ama artık bunları yapamam çünkü bebekler var siz olsanız yine de kabul eder miydiniz ?