kayinpederimin yaninda birak, normal sokakta yuruyus yaparken bile , koluna giremem elini tutamam.. bu konuda çok zitiz . ben tutmak isterim o ayiptir ollmaz oyle sey der... diger bazi arkadaslarinda dedigi gibi biraz aile yapisina ve yetistirilme tarzina bagli bence.. kendi babasindan nasil goruyorsa erkekler, yada gormuyorsa oyle davraniyorlar diye dusunuyorum.. bu konuda da yillardir muzdaribim ..ne bi saçimi oksar, nede uzgun oldugum zamanlarda omzuna yaslabilmisimdir.. evlendim evleneli maalesef ki hep uzak olduk birbirimize bi gibi davranislar ve paylasimlar konusunda.... olmayinca olmuyor yapabilecegim bisey yok, ama diger butun davranislari kisiligi konusunda harika bir insandir esim, bir tek sevdigini hiç belli edemez, bu yuzden çok sIk kavga ederiz ...
kayınpederimin de kendi babamında yanında eşimin elini bırakmam. o da tutar hep.benim babamdan çekinir ama kendi babasının yanında rahat. kayınpederin kayınvalidemin yanında yanaklarımı bile sıktığı olur yani.kimse görmüyor zannediyo ya da tutamıyo kendini sanırım
bence asıl tanıdıkların yanında giyilmeli en azndan tanıdıklar size rahatsız edici bakmazlar ama ya tanımadıklar öyle bir bakıyorlarki insana sanki gözleriyle .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?