Kayınpederinizin yanında,eşinizin ya da sözlünüzün koluna girermisiniz?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar mrb. Bi konu var kalıma takılan. henüz evlenmediniz sözsünüz yada nişanlısınız. kayınpederinizin yanında sözlünüzün/nişalınızın koluna girer misiniz???

tam hatırlamıyorum ama giriyordum sanırım, elinide tutmuşumdur. Ama bunlar karşındaki insanla çok alakalı eşimin ailesi bu gibi davranışlardan pek rahatsız olmazlar tabi abartmadıkça. Yolda yürürken elele tutmanın yada koluna girmenin kötü bir tarafı yok bize göre.

ben nişanlıyken öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım ama girilir kola girmek ayp değilki, boynuna sarılıp öpmüyorsun sonuçta. Gayet üsturuplu bir sahiplenme davranışı...

ayyyy utanırım tutamam ben kendı kardeşimın yanında bıle tutamıyorum kaldıkı kayınpederımın yanında elını tutup koluna gırcem nıye adam bır yere kacmasın dıyemı tutuyoruz anlam veremedım tutma ne olur

yani belki kaynanın yanında tutulabilir ama kayınpederin yanında tutamaz insan utanır sankim yaa

ben elele yürüyordum kayınpederimin yanında nişanlımla (şimdi kayınpederim rahmetli oldu tabi Allah rahmet eylesin) kendiside mutlu olurdu bizi öyle gördükçe.sonuçta sarılıp öpmüyorsun ne olacak ki...

nişanlının aile yapısı ile alakalı bence.nişanlından geliyorsa bu davranış sorun yok demektir. İlk zamanlar ben çok çekiniyordum eşim elimi tuta tuta alıştırdı beni.​

Nişanlının aile yapısı ve yetiştirilme tarzı ile alakalı. İlk zamanlar biz cok utanmıştık ama sonra kolkola girmeye basladık :) Ayrı yürüyünce niye ayrı ayrı yürüyosunuz derlerdi :)

kayinpederimin yaninda birak, normal sokakta yuruyus yaparken bile , koluna giremem elini tutamam.. bu konuda çok zitiz . ben tutmak isterim o ayiptir ollmaz oyle sey der... diger bazi arkadaslarinda dedigi gibi biraz aile yapisina ve yetistirilme tarzina bagli bence.. kendi babasindan nasil goruyorsa erkekler, yada gormuyorsa oyle davraniyorlar diye dusunuyorum.. bu konuda da yillardir muzdaribim .. ne bi saçimi oksar, nede uzgun oldugum zamanlarda omzuna yaslabilmisimdir.. evlendim evleneli maalesef ki hep uzak olduk birbirimize bi gibi davranislar ve paylasimlar konusunda.... olmayinca olmuyor yapabilecegim bisey yok, ama diger butun davranislari kisiligi konusunda harika bir insandir esim, bir tek sevdigini hiç belli edemez, bu yuzden çok sIk kavga ederiz ...

kayınpederimin de kendi babamında yanında eşimin elini bırakmam. o da tutar hep.benim babamdan çekinir ama kendi babasının yanında rahat. kayınpederin kayınvalidemin yanında yanaklarımı bile sıktığı olur yani.kimse görmüyor zannediyo ya da tutamıyo kendini sanırım

bi ara benim sevgilimde öyleydi. el ele tutuşmazdı girceksek kol kola girelim ayıp el ele tutuşmak derdi. ben de inadona ne koluna girdim ne elini tuttum. şimdilerde hava buzz gibi olsa bile alır elimi kendi cebine koyar. orda tutar elimi. ama sizin durum biraz daha farklı sanırım.
ayrıca altını kendin çindiğin bir nokta var.
adam gibi adam demişsin. bırak cnm öyle olsun. yeter ki hakkaten adam olsun.

heheh süpermiş

Ben nişanlımın kolunada girerim elinide tutarım ama daha fazlası aslaaaa bence olmamasıda lazım benim bi arkadaşım kayganası bikaç ay hastalığından dolayı onlarda kaldı diye ayyy napıyım sude dedi tv falan izlerken uzanıyorum yanına dedi şok oldum ben sevmem böyle şeyleri sonuçta onlarla geçirilen zaman dilimi belli sabret kardeşim ne yaniii öleee adamı yeni bulmuş havasında davranışlar

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.

ayy ben utanırım zaten sevgilimden de öle bişi görmedim...onlar biraz tutucu o yzdende beklemiyorum ondan öle bişi müstakbel kaynanam ben ve sevdiceğim yürüoduk ortada müstakbel kaynanam yanlarda biz :44: :26: ben evet girdim birinin koluna o da kaynanamın koluna o ayıp olurmu ki

Yetiştirilme ile alakalı sanırım
ben evliyim şu an ama kayınpederimin yanında elele kolkola yürümem
kendi ailemin yanında da yapmam
hatta kayınpederim hep tatil planları yapıyor
eşime dedim kusura bakma ben kayınpederimin yanında bikini mayo ile durmam
yaz tatilinde de denize girmeden duramam
hiç beraber tatil yapamaycak mıyız ailemle dedi
bende dedim kültür tatili yaparız avrupa seyahati yaparız
ama mayo bikini kısa sort elbise giymeyi gerektiren tatiller yapmam
rahat edemem

tabi cnm ben bırak kayınpederi akrabalarımın yanında bile bikini giyemem. tanıdıklarım olmazsa giyerim.

kol kola da girerdik, el ele de tutuşurduk.. karşı tarafın vermiş olduğu rahatlık önemli olan, takılmazlar öle şeylere, rahat insanlar..

bence asıl tanıdıkların yanında giyilmeli en azndan tanıdıklar size rahatsız edici bakmazlar ama ya tanımadıklar öyle bir bakıyorlarki insana sanki gözleriyle .......

ben giyemem kendi babamın yanında bile giyemem ki
utanırım yani tamam babam ama zaten çoğunluk plaja babamsız gitmeyi tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…