• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederiyle sorun yaşayan yokmu yardım edin

vala anladım cinneti tam da öle işte dün akşam geçirdim o cinneti bütün ne varsa yüzüne söledim eşim de yanımdaydı artık tak etti sidikten girdim tabaktan brdaktan seyinin kılına varana kadar söledim bozardı sonra kızardı sonrada istemiyosunuz beni dedi.

60 yaşında ama maşallah dinç gezer tozar parfüm kullanır o derece yani.ama pes edecek alışacak yada çocuk gibi egiticem onu.yada küsüp ne hali varsa görecek

60 yaşında ama maşallah dinç gezer tozar parfüm kullanır o derece yani.ama pes edecek alışacak yada çocuk gibi egiticem onu.yada küsüp ne hali varsa görecek

eee 60 ileri bir yaş sayılmaz ki. önemli bir rahatsızlığı yoksa fiziksel aktiviteler çok da kısıtlı olmaz yani o yaşlarda.

ben 2 senelik evliyim.kaynanam yok ama eşim ,eşimin babası,babasının da babasıyla yaşıyoruz.önceleri benim altan almamla sorun olmuyodu fakat artık dayanamıyorum.eşimin dedesi varla yok arası bişe onun zararı yok gün içinde hep yatar çünkü yaşlı sadece tuvalete ve yemeğe kalkar.fakat kayınpederim çalışmayan pis tembel sorumsuz ve düşüncesizin teki.eşim ise elinden geldiği kadar bana anlayışlı sevecen ev işlerinde de arasıra yardımcı oluyor.kayınpederimle sorunum aşırı pis olması evliliğimin ilk zamanları ayıptır sölemesi donşlarını bile ben toplardım odasından sora yüzüne karşı ki,rli eşyalarını kirliye atmasını yoksa bidaha yıkamıcagımı söledim ama hala çoraplar eşimin annesi kaçmış adama dayanamamış haklı da yani daha sonra başkasıyla ama oda kaçmış.özellikle tuvalet işi sinirimi bozuyor çisini yaparken saga sola taşırıyor yerde klozetin dışında damlalar oluyo ve koku yapıyor.eşimle konuşuyoruz uyar babanı diorum o da haklı ufacık bi konuşmaya başlasa darılıyo beni istemiyosunuz demeye alınganlıklar yapmaya başlıyo bir kere de ben konuştum güzellikle baba yediğin yemek tabakları odanda bırakma koku yapıyo su bardaklarını toplamasam odasında birikiyor.ve üstelik şuan hamileyim aşırı kokulara karşı hassasım. dayanamıyorum.bana yardımcı olman lazım diorum baba kendi işini bana yük etme dede var zaten diorum birde gebeliğim zor geçiyor iğnelerle fitillerle çünkü 1 düşüğüm var .ya daha nası anlatayım gözümün önünde burnunun bokunu alıyo güya çaktımıyo yere atıyor söledigimde de pis pis gülüyor tamam dior 2 3 gün sora tekrar yapıyor.ilerde çocuk olunca napıcaz hiç bilmiyorum.evimiz 4 odalı her temizliğine yetişemiyorum temizlikçi almaya karar verdik eşimle ayda yada 2 ayda falan temizlikçi alaalım dedik.şimdi ben biraz pimpirikli birisiyim hamile kalmadan gün aşırı tuvalet yıkıyan mutfak temizlemekten oturamayan biriydim şimdi yetişemiyorum .eşim tek erkek birde görümcem var arada bir o yanına alsa en azından hamileyken die düşündük ama görümcemin kocası da pek oralı değil olmaz da yani .gerçi bu konuyu onlara sölemedik ama eşimle konuştuk kayınpederim yapamazmış orda eşim öle sölüyor yani biraz babasına düşkünama sinirlenince kendime ediyorum ben bunu kayınpederime nasıl anlatabilirim başka

Evinizi ayırın,onlara da bakıcı filan tutun,temizliği de o yapsın en iyisi.Çok zor bir durum canım.Allah yardımcın olsun.

aynen yani eli ayağı tutuyor yoksa aksi taktirde dede de var benimle oturan kpederimin babası yani ona laf etmiyorum edememde çünkü çok yaşlı mahcup yani beni yormamak için neler der bana inanamazsınız yaşı 98.gebeyim die sen üzülme sakın der oğluna kızar.eli ayağı tutan temizlik istemek ayıp mı günah mı? adam düşüncesiz işte ama yola getirecem yoksa bilmiyom

saol canım dua ediyom kendime daha çok sabır versin bana die .sizde dua edinbana belki işe yarar razıyım onada ama babama kim bkçak dio gezecek tozacak ama pisliğini toplayan olacak öle istiyo umrumda degilartık eşim benden yana bıktıracam onu temiz olacak

Son düzenleme:
Aslinda odasindan tabaklari bardaklari toplar insan,bana en zor gelen kayinpederinin tuvalete cisini tasirmasi.Ne kadar igrenc biri,hic olmazsa bir peceteyle sil be adam.Birde burnunu temizleme olayi tabiki. Insan utanir ya gelininden.Ha birde donlarini odasindan topluyorum diyorsun,pes vallah,ne kadar utanmaz birisiymis kp-in (kabalik ettiysem ozur dilerim). Bence sen esinle bu konularda konus,ve babasiyla konusmak istemezse,"sen konusmazsan mecbur ben gidip babana bunlari soylliycem.Eger babanla armazini bu kadar acilmasini istemiyorsan o zaman git kararli bir sekilde konus babanla. Karim hamile,simdi daha hassas boyle seylerde,kendine ceki-duzen ver biraz "de.Alinirsada alinsin,inan hicbiryere gitmez,anca blof yapar,oda bir-iki gun.Allah kolaylik versin.

Son düzenleme:
sagol canım dün akşama kadar müsaade dedim konuş yoksa konuşucam dedim konuşmadı bende ikiside varken açtım konuyu tam o sırada da zaten duştan çıkmış affedersin küvette bırakmış kıllarını onları topla pislik istemiyorum oğlun konuşamıyor seninle darılıcaksın die ama ben de yeter artık ama kaç gün sürer bilmem ama 3 gün yada 5 gün sürsün tekrarlarsa ben de tekrarlıcam bencede blöf yapıyo çünkü ne maaşı var ne bişeyi gerçi gitmesin de istemem ama sadece alışıcak temizliğe eşimde benden yana oldu ama k.pederimle ben kötü oldum istemezdim böle olsun ama mecburum .olursa olsun daha beteri napıyım ya alışıcak ya alışıcak

Allah sabır versin cnm ya yeni evli birinin uğraşacağı şeyler değil bunlar.gerçekten çok zor.ben bazen 10 gün kalmalarına bile dayanamıyorum 5 ay oldu evleneli ama hala 1-2 aylıkmış gibi hissediyorum kendimi.paylaşamıyorum kocamı anne babasıyla :D :D

sagol allah sana da yardımcı olsun kaynnana da var he karışıyomu yapa başka sorununuz varmı ?çocuk varmı kaç yıldır evlisin ayrılma ihtimalininiz varmı ayrı eve bizim maalesef yok istemem de zaten üzülürüm sorun benden çıkmasında .

bizde öle 2 buçuk evliyiz. daha ama 6 7 aylık gibiyiz birbirimize hiç sorunumuz yok sadece o hariç işte. oda yetiyo zaten

ne kadar sabırlısınız ya vallahi ama sabrınız taşıyor taşmak üzere..çok zor gerçekten yaşadıklarınız..bu devirde k.peder birde k.pederin babasına bakmak gerçekten herkes kabul etmez..eşinizde benim eşim gibi ailesi söz konusu olunca mümkün değil olumsuz hatta uyarı babında bile tek kelime edemez..sonrada tek yük kadının omzunda..aslında görümceyle dönüşümlü baksanız tabi onunda eşi istemez haliyle..tek çareniz var sabretmek allahtan ümit kesilmez..keşke k.pederinde maaşı olsaydı size yakın yerde otururlardı hiç değilse kapınız ayrı olurdu..sabır sabır başka çare yokk.Allahım yardımcınız olsun bir mucize olsun sizin için..

amin sabır taşı bu işte bazen çatlayabilyo.amin inş ama orta yol bulucaz ben onu söleye söleye bıktırıcam tamizlige alışacak yada ben pisliğe alışıcam.bilmiyorum ama bebek olunca daha zor olucak eminim bundan dua edin bana

konunu okudum ve çok üzüldüm

çok ağır bir sorumluluk altına girmişsin,

benim de kayınbabamla sorunlarım var sizin gibi

birlikte yaşamıyoruz çok şükür ama çok sık gelir bize gelincede aylarlarca gitmez abartmıyorum

son geldiğinde 45 gün kaldı doğum yaptığım zamanda 47 gün o bize gelince resmen işkence oluyor hayat

bebek olunca daha da sinirlerimi bozmaya başladı eşime bebeği ondan kıskandığımı sevdirmediğimi bile

söylemiş,küçücük bebeğime davranışları yüzünden yinede dedesidir diye sesimi çıkarmıyordum ama ona rağmen beni bununla itham

etti.adam pasaklı el hijyenine önem vermeyen biri bende günde 100 kere el yıkarım bebeğime o pis elleriyle elliyordu,

dişlerini bile kaşımaya kalkıyordu işte o zaman uyarmak zorunda kalıyordum ama yine kötü oluyordum oğluna gelin beni istemiyor

diyordu.çocuk olduktan sonra işler daha da beterleşiyor insanın çocuğunu yetiştirme tarzına bile müdahale ediyorlar.

not:onunda karısı yani kayınvalidem dayanamamış adama boşandı, suratsız nemrut kendi çocuklarının bile çekemediği birisi.

sagol canım dün akşama kadar müsaade dedim konuş yoksa konuşucam dedim konuşmadı bende ikiside varken açtım konuyu tam o sırada da zaten duştan çıkmış affedersin küvette bırakmış kıllarını onları topla pislik istemiyorum oğlun konuşamıyor seninle darılıcaksın die ama ben de yeter artık ama kaç gün sürer bilmem ama 3 gün yada 5 gün sürsün tekrarlarsa ben de tekrarlıcam bencede blöf yapıyo çünkü ne maaşı var ne bişeyi gerçi gitmesin de istemem ama sadece alışıcak temizliğe eşimde benden yana oldu ama k.pederimle ben kötü oldum istemezdim böle olsun ama mecburum .olursa olsun daha beteri napıyım ya alışıcak ya alışıcak

Dogru yapmissin,esin konusmuyorsa senin konusman gerek. Peki kp nasil tepki verdi?

Allahtan benim çoçugam karışmaz zaten adam kendine hayrı yok tek derdi kadınlar.süslenip onlarla buluşması.zaten çocuğuma izin de vermem aa bakımı evet zor sizinki de bana benziyor gidince nakadar gelmiyor mesala nerde kallıyor?sabır versin sizede toplamay sorun yapmıyorum en sinir olduğum tuvelet iş hassasım o konuda.düşünün hamile kalmadan gün aşırı yıkardım simdi nası duruyorum tahmin edin

eşimin yanında konuştum ki sonra evirip çevirip başka sölemesin eşime resmen söledim herşeyi önce kızardı sonraeşime baktı eşimde hiç bana bakma kız hamile yardım etçez istediği kötü bişe değil temizlik düzen diyince hemen savunmaya başladı tabikiiii beni istemiyosunuz ben fazlayım bu eve gidicem demelere yani alındı darıldı gerçi biyere gidemez de ayrıca bizde seni istiyoruz bu evin büyüğüsün ama dikkat et bebek olucak mikrop kapar tuvalete tertipli ol temiz bırak dedik .şimdi konuşmuyor ay çok umrumda sanki ama ilerleme vat tuvalete taşırmıyor ama inadına odasını toplamadan gidiyor toplamasın umrunda değil kapısını kapatıyorum görmüyorum bile ama kaç gün sürer bu bilmem ama yine tekrarlarsa ben de yine tekrarlıcam

1 yada 2 sene oturup ayrilan var nasil beceriyolar bilmiyom ama cok dua edoiyorum Allahim benide kurtarsin enkisa zamanda sizdende dua bekliyodum

Back
X