- 19 Temmuz 2015
- 2.287
- 5.601
- 158
- Konu Sahibi itsmylife_
-
Ama artık buraya da bı el atmamız lazım lütfen ya azınlığız diye bizi yok saymayınAblam dur allasen biz daha kayınvalide konularının travmasını atlatamadık peder bey kenarda dursun
Aynı ben. Kayınvalidemle çok iyi geçiniyorum ama kayınpederim çok sorunlu. 2-3 konum var benim burada KP ile ilgili. Ben de Egeliyim, KP doğulu, o değil de Kp çok sorunlu... Bir de eşimle ben online çalışıyoruz, eşim emekliliğe hak kazandı, onlar bizden uzak şehirde oturuyorlar ve gidip gelindi mi aylarca kalınıyor. Ben son 2 senedir kalmıyorum, en fazla 1 hafta kalıp dönüyorum eşim aylarca kalıyor. Yazın da bize gelip aylarca kalıyorlar. KP gelmiyordu ama bönümüzdeki yaz gelecekmiş, o zamana kadar ölmez sağ kalırsak. Ben önümüzdeki yaza kadar ölmeye razıyım. O kadar kötü... Siz çiçekli gülücüklü anlatıyorsunuz da ben hiç öyle değil... Size yalnız olmadığınızı bilmek iyi gelecek mi? Bana gelmiyor ben çözüm isterdim.Çözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorumgenelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim?
Allah kolaylık versin özellikle size.Cevremde çok gözlemledim,doğu tarafı insanı çok müdahale ediyor evli çocuğuna ve gidip aylarca sorgusuz, sualsiz kalabiliyorlar evlerinde.Musait misin,uygun musun,bizimle mutlu musun demek yok.Cok bencilce bir şey bu.Bir Marmarari,Egeli kadına çok zor gelir bu durumlar .Benim de arkadaşlarım var ordan biliyorum, Kültür çakışması gibi bir şey.Ne gerek var aylarca kalmaya ,insan rahat edemez ,ben edemem şahsen.Geline rahatsızlık veriyormuşum, sanki odalarında benim yüzümden kavga edeceklermiş gibi gelir .Ama maalesef degismiyor insanlar....Aynı ben. Kayınvalidemle çok iyi geçiniyorum ama kayınpederim çok sorunlu. 2-3 konum var benim burada KP ile ilgili. Ben de Egeliyim, KP doğulu, o değil de Kp çok sorunlu... Bir de eşimle ben online çalışıyoruz, eşim emekliliğe hak kazandı, onlar bizden uzak şehirde oturuyorlar ve gidip gelindi mi aylarca kalınıyor. Ben son 2 senedir kalmıyorum, en fazla 1 hafta kalıp dönüyorum eşim aylarca kalıyor. Yazın da bize gelip aylarca kalıyorlar. KP gelmiyordu ama bönümüzdeki yaz gelecekmiş, o zamana kadar ölmez sağ kalırsak. Ben önümüzdeki yaza kadar ölmeye razıyım. O kadar kötü... Siz çiçekli gülücüklü anlatıyorsunuz da ben hiç öyle değil... Size yalnız olmadığınızı bilmek iyi gelecek mi? Bana gelmiyor ben çözüm isterdim.
İkisi çete gibiler mi?Benimde asıl sorunlarım hep kayınpederle oldu şimdiye kadar. Ama ben onu kayınvalidenin doldurduğunu düşünüyorum. İkisi çete gibiler. Herşeyi birlikte yapıyorlar ama sonra güya kayınvalidenin hiç birşeyle alakası olmuyor, üzüntüden hasta oluyor, bizden de o üzülmesin diye ses çıkarmayalım isteniyor. İlk zamanlar böyle oldu yani. Şimdi zaten görüşmüyorum hiçbiriyle.
dünyada 7 milyar insan arasında yalnızsınız. sizden başka kimse yok. türünün tek örneği olarak sizi müzede sergileyeceğizkayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim
Örgütte diyebilirizİkisi çete gibiler mi?
Yoo ben varım merak etmeyin nişanlıyken kavga ettik kendisi ile düğünden birkaç ay önce hala görüşmüyoruz. Görüşmüyoruz derken hiç görüşmüyoruz eşim de dahil torunlarını dahi görmedi.Türümün tek örneğiyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?