Kayınpederle anlaşamayan var mı benden başka?

Been varım been dik başlıyım herşeye bir cevap veririm diye çok sevmez beni kayınpederim

Yaa aslında bende istiyorum kamera çok mantıklı aslında bayadır düşünüyorum ama cesaret edemedim hiç sevmiyorum ben yokken kayınvalidemin yada görümcemin evime girmesini
Ya bide güvenlik acısından da önemli, eve hırsız girer bisey olur . Tatile gittin sc kameranı eve bak su basar bisey olur.
Taktıracaksanuz benden size tavsiye ses özelliği olmadığını söyleyin
Anladınz dimi neden böyle söylediğimi

Bende dik başlıydım, kendimi ve ailemi asla ezdirmedim. Kv ve kpden de ölümüne nefret ediyorum.
Aslında onlarla anlaşamama sebebimiz galiba onların istediği gibi olmamamız heralde istiyorlar ki bizim sözümüzden çıkmasınlar ,biz ne dersek saygı duysunlar istiyorlarki hep ezilen biz olalım

Anladım siz kendinizmi alıp taktırdınız yoksa eve gelipmi taktılar güvenlik kamerasını

Aynen öyle bende deng geldim nerde doğulu aile varsa uzaktaysa oğlu gelini aylarca kalıyorlar. Bizimki de öyle başka şehirdeyiz Allahtan paraları var da ev aldılar orada kalıyorlar. Yoksa bu evlilik biterdi gerçi ben hiç mutlu değilim 2 sokak ötede oturmakarından bize 2 saat mesafede siniz ne diye gelip kalıyorsunuz.... Benim annemde 2 saat mesafede....

Aslında onlarla anlaşamama sebebimiz galiba onların istediği gibi olmamamız heralde istiyorlar ki bizim sözümüzden çıkmasınlar ,biz ne dersek saygı duysunlar istiyorlarki hep ezilen biz olalım
Aynen öyle bu yüzden neredeyse biz boşanıyor duk büyük kavga cıktı....

O zaman organize suç örgütü gibiler.
Operasyonun adı da evlilik çökertme....

Sen benim en son konumu oku ve öyle yorum yap

Canım bende bu yoldan geçtim ama hiçte ezdirmedim kendimi çok uzak değilim onlara ama mesafeliyim
İlk zamanlar eşim de ses etmediği için gezdirdim gibi oldu sonra dayanamadım yıllar içinde onlara sürekli tepki vererek en sonunda bağırarak intikamımı aldım. Şimdi rahatım kafama takılan bişi yok...

Ben varım. Ama tek farkla ben kayinvalidemle de pek anlaşamıyorum. Yani aslında ikisi aynı kafalar. Cahillik paçalarından akıyor. Sürekli kontrol etme çabası içindeler. Buda hiç hoşuma gitmiyor.

Anladım siz kendinizmi alıp taktırdınız yoksa eve gelipmi taktılar güvenlik kamerasını
Ben greentech diye bi firmadan önce kiraladım 1 sene kadar baktım memnunum , sonra tüm sistemi satın aldım.
Ki satın almak daha mantıklı ben sadece ilk emin olamadım cok bozuluyor sistem vs diyorlardı arkadaslarım cünkü

İlk zamanlar eşim de ses etmediği için gezdirdim gibi oldu sonra dayanamadım yıllar içinde onlara sürekli tepki vererek en sonunda bağırarak intikamımı aldım. Şimdi rahatım kafama takılan bişi yok...
Kafaya takmıyacaksın mesafeli olacaksın canım bundan sonra ben öyle yapıyorum mesela konuştukları zaman cevap vermiyorum bu aralar daha çok sinirleniyorlar çünkü takmadığımı biliyorlar burda en fazla 1 sene daha durup taşınmayı bile düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…