- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.847
- 53
- 30
- Konu Sahibi itsmylife_
-
Vallahi önce ezildim. Sonrada kendimi savunmaya başladım. Sonuçta hayatımıza bu tarz insanlar girecek ama sınır çizmezsek daha fazla dozajını artturırlar... Onların huyu değişmiyor sa benimki de değişmicek. Beni eleştirdiniz yanlış yaptınız dediğim de eleştirdiysek ne olmuş sende alıngansın dendi... Desin hiç önemli değil ben ezilip hiç kimse yüzünden mutsuz bir hayat yaşayamam. Eşime de dedim ailesinde birazcık bağırdım ve tehdit ettim. Gözlerini korkutmazsan önünü alamazsın....İnan ki taktir ettim seni kimse bu dünyaya ezilmek için gelmemiş . Biliyor msn ben kendimi savunuyorumda ilerde eltim olacak kişi çok saf inşallah o ezilmez
Teşekkür ederim canımİnan ki taktir ettim seni kimse bu dünyaya ezilmek için gelmemiş . Biliyor msn ben kendimi savunuyorumda ilerde eltim olacak kişi çok saf inşallah o ezilmez
İkisini de sevemiyorum yaşananlardan dolayı ama sevimsizlik derecesinde malesef kp 1Çözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorumgenelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim?
Çok canın yanmış boşver Allah a havale etVallahi önce ezildim. Sonrada kendimi savunmaya başladım. Sonuçta hayatımıza bu tarz insanlar girecek ama sınır çizmezsek daha fazla dozajını artturırlar... Onların huyu değişmiyor sa benimki de değişmicek. Beni eleştirdiniz yanlış yaptınız dediğim de eleştirdiysek ne olmuş sende alıngansın dendi... Desin hiç önemli değil ben ezilip hiç kimse yüzünden mutsuz bir hayat yaşayamam. Eşime de dedim ailesinde birazcık bağırdım ve tehdit ettim. Gözlerini korkutmazsan önünü alamazsın....
kocanız da sizin anne babanızı sever öldüklerindekayınvalidemi seviyorum, çünkü ölü.
kayınpederimi sevmiyorum. çünkü ilk andan beri o da beni sevmedi. karşılıklı sevişmiyoruz.
Canımı yakanın canını yakarım. Dünyaya 1 kere geldim kimse için tesadüfen gelmedim.... Gereksiz konulari çin alttan da alacak değilim net olurum bu kadar şeye eşim bana hak verdi bir kere de kendi sesi çıksada beni muhatap etmeseymiş.Çok canın yanmış boşver Allah a havale etüzülüyorum o kadar kişi var ki çevremde ezilen inan ki halime bazen şükrediyorum
İlk evlendiğinde ev içinemi gittin canım yoksa ayrımıCanımı yakanın canını yakarım. Dünyaya 1 kere geldim kimse için tesadüfen gelmedim.... Gereksiz konulari çin alttan da alacak değilim net olurum bu kadar şeye eşim bana hak verdi bir kere de kendi sesi çıksada beni muhatap etmeseymiş.
Ayrı ev ama yakın bize yatılı gelmişlerdi 2 hafta falanİlk evlendiğinde ev içinemi gittin canım yoksa ayrımı
Kız ört kapını tıka kulağınıAyrı ev ama yakın bize yatılı gelmişlerdi 2 hafta falan
Aferin kizz sana . Valla biz ilk sustukta nolduDoğulu imiş bilmem neymiş tanımam benim gelin olduğum bir ailede kimse beni yönetemez... İşte o kadar kocam da dahil buna....
Teşekkürler canımAferin kizz sana . Valla biz ilk sustukta noldu
Evet zor .. Sürekli yönetilmeye çalışmak sürekli senin adına kararlar verilmesi ve senin bunlara harfiyen uymanin beklenilmesi, doldurulan eş çok zor bunlar. Yaşamayan bilemez. İnanın dalga konusu olunacak gülünecek kınanacak tarafi yok. Hoş gülünecek birsey görmedim de zaten !!!Ayrı bir ev ayrı bir yuva ayrı düzen ayrı kurallar. İşe gelmeyince kabullenmek çok zor heralde :)
Yaşarken insan stres oluyor tabi ki tartışması kavgası gürültüsü ama ben sonradan bu tür olayları dalga geçip gülerek aşıyorum her insanın farklı bir savunma mekanizması var neticedeEvet zor .. Sürekli yönetilmeye çalışmak sürekli senin adına kararlar verilmesi ve senin bunlara harfiyen uymanin beklenilmesi, doldurulan eş çok zor bunlar. Yaşamayan bilemez. İnanın dalga konusu olunacak gülünecek kınanacak tarafi yok. Hoş gülünecek birsey görmedim de zaten !!!
Benimde öyleÇözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorumgenelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim?
Ayynen öyle aynen hiç öyle aman herkes yerinde mutlu olsun ben geride durayım yok her konuya atlaması lazım bik bik bikBenimde öyle
Hatta diyorlar ki sende bu payinpeder varken kaynanaya ihtiyacın yok
Kayinvalideyle aranız nasıl? Dengeyi nasıl sagliyosunuz gidip geliyosaniz? Benim dengem şaşıyorKayinpeder den nefret ediyorum iki bucuk senedir konusmuyorum.Türünün ilk örnegi falan degilsin.Baba dememeye yeminliyim o kadar yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?