Kayınpederle anlaşamayan var mı benden başka?

Ben greentech diye bi firmadan önce kiraladım 1 sene kadar baktım memnunum , sonra tüm sistemi satın aldım.
Ki satın almak daha mantıklı ben sadece ilk emin olamadım cok bozuluyor sistem vs diyorlardı arkadaslarım cünkü
Bu nette kablosuz mini kameralar var bir tane alıp kolidora yerleştirsem yeter bana . İkinci telefonumu kamera gibi kullanıyordum ama dışarı çıkınca wifi sorunu oluyordu çünkü aynı wifiye bağlı olması gerekiyor . Farklı wifidende ben bilemedim . Nette mini kameraya denk geldim iyi bir mini kamera araştırıp almayı düşünüyorum aslında 😬

Kafaya takmıyacaksın mesafeli olacaksın canım bundan sonra 😊 ben öyle yapıyorum mesela konuştukları zaman cevap vermiyorum bu aralar daha çok sinirleniyorlar 😬 çünkü takmadığımı biliyorlar 😬 burda en fazla 1 sene daha durup taşınmayı bile düşünüyorum 🙈
Sessiz kalmak pek benim tarzım değil illa cevabı yapıştırmam lazım yoksa içime arar hastalar olurum... Nitekim de oldum ölümlerden döndüm.... Benim fıtratım alıngan ve takmaya meyilli bunun için psikologlara bile gittim. Yeni toparladım bu evlilik benim için işkence oldu neredeyse boşanmaya ramak kalmıştı...

Sessiz kalmak pek benim tarzım değil illa cevabı yapıştırmam lazım yoksa içime arar hastalar olurum... Nitekim de oldum ölümlerden döndüm.... Benim fıtratım alıngan ve takmaya meyilli bunun için psikologlara bile gittim. Yeni toparladım bu evlilik benim için işkence oldu neredeyse boşanmaya ramak kalmıştı...
Canım yaşadığınla aynı şeyler yaşamışız 🙈 ben bebeğimi alıp evi terk etmiştim bu sayede evimi ayırdım . Ya ne aynı evde yaşamak mantıklı nede yakın oturmak . Aynı evde yaşadım inan ki çok zorluk yaşadım alışamadım çünkü kültür farkı vardı . Ben serbest yaşamışım alışverişe gezmeye düşkündüm bu evde aynı hapis gibiydim resmen özgürlüğümü kısıtlamışım . İnan ki markete çarşıya tek çıkan biriydim burda eşimle çıkıyorum sırf laf etmesinler diye

Ben varım. Ama tek farkla ben kayinvalidemle de pek anlaşamıyorum. Yani aslında ikisi aynı kafalar. Cahillik paçalarından akıyor. Sürekli kontrol etme çabası içindeler. Buda hiç hoşuma gitmiyor.
Ayrı bir ev ayrı bir yuva ayrı düzen ayrı kurallar. İşe gelmeyince kabullenmek çok zor heralde :)

Eve temizlikci geldiğinde biz evde olmuyoruz .
Ayrıca köpeğim kedilerim var. Onları görmek istiyorum
ve tabi güvenlik maksatlı. Her oda dediysem yatak odasında yok 🥲
Kamera sistemine gaz sensörü de aynı sistemden eklediler, ben cok unutkan insanım 2 kez ocağı acık bırakıp birinde son anda yetistik.
Sabah 5 te kalkıyorum 6 da ise gidiyorum kendimce böyle çözüm buldum.
Genel olarak çok iyiymiş bence. Eşinle mi tartıştın aç kamerayı çat çat göster. Kayınvalideniz zaten düşüne düşüne konuşuyordur kayıtlı herşey diye🤣

O zaman organize suç örgütü gibiler.
Operasyonun adı da evlilik çökertme....
Evet milletin tek kaynanası olur benim 2 tane gibi ikisi de cins, gıcık, problemli. Birbirlerine inanılmaz yakışıyorlar, başkalarıyla evlenip millete tebelleş olmamışlar🤣
Onlar da beni sevmezler, parmaklarında oynatamıyorlar bir tane kukla bulsalardı çok severlerdi.

Canım yaşadığınla aynı şeyler yaşamışız 🙈 ben bebeğimi alıp evi terk etmiştim bu sayede evimi ayırdım . Ya ne aynı evde yaşamak mantıklı nede yakın oturmak . Aynı evde yaşadım inan ki çok zorluk yaşadım alışamadım çünkü kültür farkı vardı . Ben serbest yaşamışım alışverişe gezmeye düşkündüm bu evde aynı hapis gibiydim resmen özgürlüğümü kısıtlamışım . İnan ki markete çarşıya tek çıkan biriydim burda eşimle çıkıyorum sırf laf etmesinler diye
Vallahi ben tek tabancayım eşle takılırım ama her zaman değil keyfime de düşkünüm kendime de. Önce kendim gelirim sonra eşim gelir sonrada kendi ailem onun ailesi önem derecesinde yok bile... O yüzden her hafta 2 kere kaynanamı görmek zorunda değilim. Sevmediğim onun da beni sevmediğine göre neden görüşüyoruz sırf arada eşim var diye arada eşimin olsa bile ilişkiyi devam etmek için sebep değil. Ne eşim ne de kaynanan kendilerini bişi sanmasınlar.....

Evet milletin tek kaynanası olur benim 2 tane gibi ikisi de cins, gıcık, problemli. Birbirlerine inanılmaz yakışıyorlar, başkalarıyla evlenip millete tebelleş olmamışlar🤣
Onlar da beni sevmezler, parmaklarında oynatamıyorlar bir tane kukla bulsalardı çok severlerdi.
Aynen öyle aynen birbirlerini bulmuşlar millete tebeleş olmamışlar 😄😄Aynen öyle kukla istiyorlar. Ama o kukla ben değilim... Onlar kafalarına estiği gibi laf sokacak ben de kafanı eğip hiç sesimi çıkarmayacağım. Yok öyle yağma. Sesimi çıkarırım hem de gür oğlanları sessiz olabilir ama ben değilim.... Sonrada ses cıkar unca ben suçlu oluyorum... İstediği kadar suçlu ilan etsin kocam arkamda ailem arkamda kimse olmasa bile ben kendimi biliyorum.....

Aynen öyle aynen birbirlerini bulmuşlar millete tebeleş olmamışlar 😄😄Aynen öyle kukla istiyorlar. Ama o kukla ben değilim... Onlar kafalarına estiği gibi laf sokacak ben de kafanı eğip hiç sesimi çıkarmayacağım. Yok öyle yağma. Sesimi çıkarırım hem de gür oğlanları sessiz olabilir ama ben değilim.... Sonrada ses cıkar unca ben suçlu oluyorum... İstediği kadar suçlu ilan etsin kocam arkamda ailem arkamda kimse olmasa bile ben kendimi biliyorum.....
Kafalarındaki gelin profili bildiğiniz köle çünkü. Kölelikte kalkalı çok oldu. Aman öyle insanlar sevmesinler zaten çok da lazım değil bence.

Kafalarındaki gelin profili bildiğiniz köle çünkü. Kölelikte kalkalı çok oldu. Aman öyle insanlar sevmesinler zaten çok da lazım değil bence.
Ama gerçekteki gelin dik başlı bağımsız yönetilmeyen... Bağımsızlığını ilan eden bir gelin var....😄😄😄😄 Artık bununla idare edecekler.... 😄😄😄...

Öyle olmasam beni ezer bunlar ben onlara kendimi yem edermi yim onlar kurnazsa onların planını tersine çeviririm.
İnan ki taktir ettim seni kimse bu dünyaya ezilmek için gelmemiş . Biliyor msn ben kendimi savunuyorumda ilerde eltim olacak kişi çok saf inşallah o ezilmez 🙈

Back
X