• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederle aynı evde kalma ?

Kesinlikle kayınvalide,kayınpeder her ikisi de aynı zorlukta ya da kolaylıkta.
Bu arada , üstümü kapatarak çok rahat emzirebildim çocuğumu, tekli berjerde görmeyeceği bir açıda , çok da rahat ettim . İnsanlar yeter ki anlaşabilsin, gerisi fasa fiso.

Yüklü miktarda para kazanacaklarsa herkes kendi evine çıksın.bencede olmaz.kayinvalide vefat mi etti?
Kısa bir süreliğine bizimle kalacakmış kayınvalidem sonra gelecek evini düzeni kurduğu zaman ama bu kaç ay sürer bilmiyorum

Kaç ay?
Bebeğini rahat emziremeyeceksin,zırt pırt memeni acamayacaksin, evde şort atlet gezemeyeceksin,daha beteri başörtülüysen evinde bile kafanı havalandıramayacaksin, yaz sıcağında bile uzun kollu gezmek zorundasin. bebek uyuyunca sizamayacaksin, devamli bir yemek yapma, ısıtma ,ev temizleme durumlari. Koltukta g.tunu devire devire yatmak,istediğin diziyi ,programı izlemek yok. Kayınbaban ne isterse o, ister Esra Erol izlesin son ses,ister a haber. Sen ona maruz kalacaksın. Kendi evinde rahat rahat osuramayacaksin bile.
Ben asla istemezdim.
Kayınpederin yanında başörtülü durmak zorunda değil ki babasının yanında nasılsa kayınpederinin yanında da öyle durabilir. Eğer başörtülü ise.
Hem kayınbaba da eşiyle birlikte çalışacakmış gündüz evde olmayacak heralde. Ama akşamları nasıl olur bilemedim.
Bence imkansız değil yani kayinvalde den iyidir
Belki de ben kendi kayinbabam gibi düşündüğüm için öyle geliyor olabilir. Ilişkim çok iyidir şeker gibidir babamın yanında nasıl rahatsam aynı öyleyim hiç beraber yaşamadım ama beraber yasamak bana imkansız gelmiyor. Ama kayinvaldeyle imkanı yok yaşayamam çünkü mümkünü yok😁şimdi kv yi sorsa ona da hiç yaklaşma.deneme bile derdim.

Bu arada , üstümü kapatarak çok rahat emzirebildim çocuğumu, tekli berjerde görmeyeceği bir açıda , çok da rahat ettim . İnsanlar yeter ki anlaşabilsin, gerisi fasa fiso.
Zaten kayinpederler çok saygılı oluyorlar . Oda değiştiriyorlar ya da dışarda vakit harcıyorlar . Benim gördüklerim öyleydi en azından . Biriyle yaşama kısmı genel olarak zor kadın ,erkek farkından ziyade .

Kisa süre ise mesela 1 yıldan az ise bence olabilir. Çünkü aramız iyi diyorsun. Ama bunun sekli zamanla değişecek ihtimali var ise yani siz düzeni kurunca kayinvalde de gelip böyle iyiymiş diyip size katılıp cümbür cemaat geçinip gidelim deme ihtimali varsa hiç deneme bile.

Daha para yok ortada kazanacaklar dedim ☺️
Olsun kazanılacak 🙂 anlayıslı biri mi peki her hali var insanın sinirli olursunuz hasta olursunuz bunlar da sorun cıkmayacaksa kalınabilir 🙂
Ama diğer türlü sıkıntılı iş bence. Bir kagıda birlikte yasamak mı tek yasamak mı kafanızdaki dusunceleri yazın hangisine daha cok olumlu sey yazarsanız ona göre karar verebilirsiniz

Zaten kayinpederler çok saygılı oluyorlar . Oda değiştiriyorlar ya da dışarda vakit harcıyorlar . Benim gördüklerim öyleydi en azından . Biriyle yaşama kısmı genel olarak zor kadın ,erkek farkından ziyade .
Çok maydanoz tipler de varmış ben etrafımda görmedim ama burda okudum. Kaynana kayinbaba diye ayıramıyorum, insan olsun canımı yesin.

Evlendiğimden beri kayinpederimle yaşıyorum, anlayışlı ve yardımcı biri ise kalınır, kayınpeder ile aynı evde don atlet gezemezsiniz tabi ama tişört ve tayt ile de durabilirsiniz pekala. Herşeye burnunu sokan, sınır bilmez, anlayışsız , fitne fesat biri hemcins olsa ne olur?
Zor değil mi?Ben sanırım yapamazdim

Çok maydanoz tipler de varmış ben etrafımda görmedim ama burda okudum. Kaynana kayinbaba diye ayıramıyorum, insan olsun canımı yesin.
Ben trip atanını bile gördüm cunku yas ilerledikce cocuklasıyolar

Bende hiç denk gelmedim yaşamım boyunca . Mesela dedemi çok severdim ara ara bizimle kalırdı . Annem başı kapalı bir kadın olmasına rağmen onun yanında çok rahat ederdi .Biz hep bizimle kalsın isterdik hatta :)) Dediğiniz gbi insan olsun gerisi boş ...

Kayınpederin yanında başörtülü durmak zorunda değil ki babasının yanında nasılsa kayınpederinin yanında da öyle durabilir. Eğer başörtülü ise.
Hem kayınbaba da eşiyle birlikte çalışacakmış gündüz evde olmayacak heralde. Ama akşamları nasıl olur bilemedim.
Bence imkansız değil yani kayinvalde den iyidir
Belki de ben kendi kayinbabam gibi düşündüğüm için öyle geliyor olabilir. Ilişkim çok iyidir şeker gibidir babamın yanında nasıl rahatsam aynı öyleyim hiç beraber yaşamadım ama beraber yasamak bana imkansız gelmiyor. Ama kayinvaldeyle imkanı yok yaşayamam çünkü mümkünü yok😁şimdi kv yi sorsa ona da hiç yaklaşma.deneme bile derdim.

Ben babamin yaninda şort yarim atlet veya atlet vs giyer yayilirim hala giyerim ama kayinpederle sanmiyorum oyle bir şey yapamazdim mumkun değil, kultur olarakta alişik değiller kendi kizlari bile oyle gezmez evde cunku. 🙄
Herkes farkli farkli işte

Back
X