- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.520
- 498
- Konu Sahibi Tatlikavun
Bazen kendimle bile kalamiyorum evde birakin anne babayi. Ben bunalirim istemem kimseyi evde. Siz bilirsiniz, yaparim diyorsaniz. İlla karisirlar hayatima biliyorum, istemem asla bu yuzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trilyon kazanmayacak o kadar da değil yahuYüklü para kazanacaklarsa niye ayni ev? Kp tutsun başka ev, hizmetini de parasiyla gördürsün işte.
Akşam 10 gibi gelecekler sabah 7 de çıkacaklar evdenKaç ay?
Bebeğini rahat emziremeyeceksin,zırt pırt memeni acamayacaksin, evde şort atlet gezemeyeceksin,daha beteri başörtülüysen evinde bile kafanı havalandıramayacaksin, yaz sıcağında bile uzun kollu gezmek zorundasin. bebek uyuyunca sizamayacaksin, devamli bir yemek yapma, ısıtma ,ev temizleme durumlari. Koltukta g.tunu devire devire yatmak,istediğin diziyi ,programı izlemek yok. Kayınbaban ne isterse o, ister Esra Erol izlesin son ses,ister a haber. Sen ona maruz kalacaksın. Kendi evinde rahat rahat osuramayacaksin bile.
Ben asla istemezdim.
Öyle olacak bi süre sadeceEv üstüne ev olmaz
Çok para kazanacaksa iki ev tutup yakın oturun
Trilyon kazanmayacak o kadar da değil yahu![]()
Bi evimiz arabamız yok küçük kız çocuğum da var onunda geleceğini düşünmek istiyorum sanırım kendi rahatlığımdan ödün verip bu aynı evde yaşamaya katlanacağım bi süre yoksa bende istemezdim ne kadar iyi olursak olalımŞu zamanda maddiyat cok onemli ama hersey maddiyat degil.azıcık aşım kaygisiz başım.kim ne derse desin ev ev ustune olmaz.kv olsa hadi yine neyse derdim ala bi erkekle ayni evde kalinmaz.
Dediklerim icin trilyon kazanmasina gerek yok ki. Yüklü miktar para ayri ev tutup yardimci almaya da yetmiyorsa...![]()
ha birtek gece yatmaya mı gelecekler ? eşide olacak mıAkşam 10 gibi gelecekler sabah 7 de çıkacaklar evdenTüm gün boyunca yoklar yani
doğru insanına göre değişir mesela kendi annemle 3 gün kalamam ama babanem geldi 1 hafta bizde kaldı ailece hepimize çok iyi geldi... dedemde öyleydi gelip bizde kaldığı zamanlar sanki zaten hep bizle yaşıyormuş gibi düzenimize çabuk adapte olur bizi asla rahatsız etmezdi evde varmış yokmuş belli bile olmazdı ama kendi kayınbabamla asla kalamam mesela kayınvalidemden daha dırdırcı 2.gün kriz geçirttirir insanaBende hiç denk gelmedim yaşamım boyunca . Mesela dedemi çok severdim ara ara bizimle kalırdı . Annem başı kapalı bir kadın olmasına rağmen onun yanında çok rahat ederdi .Biz hep bizimle kalsın isterdik hatta :)) Dediğiniz gbi insan olsun gerisi boş ...
Bilmem hic kalmadik. Onlarda kayinvalide varken kaliuoduk. Ama rahat edemezdim galiba. Kisa sureli kalinir da temelli zor gibiBaşlıkta belirttiğim gibi kayınpederle aynı evde kalınırmı eşim iş gereği İstanbul içi bi yere taşınmayı düşünüyor bu süreçte kayınpederimde bizimle kalacakmış kendisini severim hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve işi bize o bağladı yani babasıyla çalışacak eşim yüklü miktarlarda para kazanacaklar inşallah ikiside benim şimdi merak ettiğim aynı evin içinde nasıl olur acaba yanlış anlaşılmasın dediğim gibi sonuçta eşimin babası her zaman saygı sevgi duyduğum bir insan kafam çok karışık ya İstanbul’a taşınıcaz ya ben kendi memleketime taşınıp aileme yakın olucam bebeğimi yanlız büyütmek de istemiyorum bi yandan.Sizlerin de fikirlerini almak istedim![]()
Kayınvalidem köyde çocukların okul düzeni bozulmasın diye kabul etmedi birde kendi evleri kira derdi yok önce kayınpederim kendi düzenini kurmak istedi tabi benimle 10 yıl yaşayacak hali yok ki buna eşim izin vermez ayrı ev elbette tutacak ama bunu yaparken biraz birikim olması lazım giderden çok kayınvalidem kendi der her zaman ev ev üstüne kurulmaz diye He diyelim ki hep beraber yaşamak istiyor tası tarağı toplar yerleşirim Tekirdağ’aKayınvalidede varmis. O niye gelmiyo beraber ayrı ev tutmuyolar. Once kayinpeder diye kabul edersin sonra bi bakmissin kvde yeelesmis eve. Eli ayagi tutuyo muhtac degil ne gerek var.
Aynı iş yerinde çalışacakları için öyle bi yalnız kalma durumumu olamaz zaten istisnalar dışında tabiben rahat edemem eşim yokken kayınpederim benimle kalmayıversin derdim şahsen, kayınvalidemle olsa neyse neden kayınpederimle evde yalnız kalayım ne münasebet yani ...rahat banyoya giremem rahat tuvalet yapamam rahat gezemem rahat edemem kısaca...
Temelli değilBilmem hic kalmadik. Onlarda kayinvalide varken kaliuoduk. Ama rahat edemezdim galiba. Kisa sureli kalinir da temelli zor gibi
Aynen öyle olacak akşam görürsem 2 saat görürüm yüzünü yani :) süresi iş durumuna bağlı ama en fazla 5/6 ayha birtek gece yatmaya mı gelecekler ? eşide olacak mı
ne kadar süre peki?