- 12 Haziran 2020
- 2.116
- 7.299
- 158
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
İşte tamamen kişiden kişiye değişiyor durum :)doğru insanına göre değişir mesela kendi annemle 3 gün kalamam ama babanem geldi 1 hafta bizde kaldı ailece hepimize çok iyi geldi... dedemde öyleydi gelip bizde kaldığı zamanlar sanki zaten hep bizle yaşıyormuş gibi düzenimize çabuk adapte olur bizi asla rahatsız etmezdi evde varmış yokmuş belli bile olmazdı ama kendi kayınbabamla asla kalamam mesela kayınvalidemden daha dırdırcı 2.gün kriz geçirttirir insana
Ben kalmazdım, öz babama bile güvenmezken eşimin hicbir kimsesi ile yanlız kalmam ...Başlıkta belirttiğim gibi kayınpederle aynı evde kalınırmı eşim iş gereği İstanbul içi bi yere taşınmayı düşünüyor bu süreçte kayınpederimde bizimle kalacakmış kendisini severim hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve işi bize o bağladı yani babasıyla çalışacak eşim yüklü miktarlarda para kazanacaklar inşallah ikiside benim şimdi merak ettiğim aynı evin içinde nasıl olur acaba yanlış anlaşılmasın dediğim gibi sonuçta eşimin babası her zaman saygı sevgi duyduğum bir insan kafam çok karışık ya İstanbul’a taşınıcaz ya ben kendi memleketime taşınıp aileme yakın olucam bebeğimi yanlız büyütmek de istemiyorum bi yandan.Sizlerin de fikirlerini almak istedim
yalnız kalacak değil kiBen kalmazdım, öz babama bile güvenmezken eşimin hicbir kimsesi ile yanlız kalmam ...
Çok kısa bir süre kendi ailem ile birlikte aynı binada altlı-üstlü oturduk.Başlıkta belirttiğim gibi kayınpederle aynı evde kalınırmı eşim iş gereği İstanbul içi bi yere taşınmayı düşünüyor bu süreçte kayınpederimde bizimle kalacakmış kendisini severim hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve işi bize o bağladı yani babasıyla çalışacak eşim yüklü miktarlarda para kazanacaklar inşallah ikiside benim şimdi merak ettiğim aynı evin içinde nasıl olur acaba yanlış anlaşılmasın dediğim gibi sonuçta eşimin babası her zaman saygı sevgi duyduğum bir insan kafam çok karışık ya İstanbul’a taşınıcaz ya ben kendi memleketime taşınıp aileme yakın olucam bebeğimi yanlız büyütmek de istemiyorum bi yandan.Sizlerin de fikirlerini almak istedim
Valla nerden baksan saçma..yalnız kalacak değil ki
esi kendisi kızı var kadının
kayınpederi onlarla kalacakmış
sanırım bir süre sonra da ev tutacak kayınpeder ve kayıvalide de gelecek
kadının yüklü para dediği ne kadar yüklü para bilmiyoruz...herkesin yüklü anlayışı farklı
+ kendisi mevcut evini istanbula mı taşıyacak onu da bilmiyoruz (ki galiba öyle evimiz arabamız yok demiş demek kirada kapatıp taşıyacak herhalde)
+ kayınvalidesi memlekette evini kapatıp çocuklarını alıp mı gelecek onu da bilmiyoruz (ki onun kendi eviymiş bu iş geçici ise kapatmak ve eşyasını düzenini bozmak filan istemeyebilir kadın dahası okuyan çocuk varmış)
çünkü bence esas sorun şu ki kayınvalide evi kapatıp gelmeyecekse şayet istanbulda baştan ev serecekler....ya da eşyalı ev tutacaklar vs.
şu anda istanbulda 2 tane ev depozito peşin kira eşya...bul, öde...epey bir iş yani.
yüklü denilen para daha kazanılmış değil
öyle sanıyorum ki tüm bunları bir anda yapamıyorlar.
BencedeValla nerden baksan saçma..
Birlikte yaşamak zor olur bence. Aynı evde rahat edemezsinizBaşlıkta belirttiğim gibi kayınpederle aynı evde kalınırmı eşim iş gereği İstanbul içi bi yere taşınmayı düşünüyor bu süreçte kayınpederimde bizimle kalacakmış kendisini severim hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve işi bize o bağladı yani babasıyla çalışacak eşim yüklü miktarlarda para kazanacaklar inşallah ikiside benim şimdi merak ettiğim aynı evin içinde nasıl olur acaba yanlış anlaşılmasın dediğim gibi sonuçta eşimin babası her zaman saygı sevgi duyduğum bir insan kafam çok karışık ya İstanbul’a taşınıcaz ya ben kendi memleketime taşınıp aileme yakın olucam bebeğimi yanlız büyütmek de istemiyorum bi yandan.Sizlerin de fikirlerini almak istedim
Yüklü miktarda paranın bi kısmıyla ayrı eve cıksın.Başlıkta belirttiğim gibi kayınpederle aynı evde kalınırmı eşim iş gereği İstanbul içi bi yere taşınmayı düşünüyor bu süreçte kayınpederimde bizimle kalacakmış kendisini severim hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve işi bize o bağladı yani babasıyla çalışacak eşim yüklü miktarlarda para kazanacaklar inşallah ikiside benim şimdi merak ettiğim aynı evin içinde nasıl olur acaba yanlış anlaşılmasın dediğim gibi sonuçta eşimin babası her zaman saygı sevgi duyduğum bir insan kafam çok karışık ya İstanbul’a taşınıcaz ya ben kendi memleketime taşınıp aileme yakın olucam bebeğimi yanlız büyütmek de istemiyorum bi yandan.Sizlerin de fikirlerini almak istedim
Hepsine katılıyorum ancak başörtüsü konusu hariç. Dinen kayınpeder baba hükmünde olduğu için tesettürlü dahi olsa gelin başını kapatmak zorunda değil.Kaç ay?
Bebeğini rahat emziremeyeceksin,zırt pırt memeni acamayacaksin, evde şort atlet gezemeyeceksin,daha beteri başörtülüysen evinde bile kafanı havalandıramayacaksin, yaz sıcağında bile uzun kollu gezmek zorundasin. bebek uyuyunca sizamayacaksin, devamli bir yemek yapma, ısıtma ,ev temizleme durumlari. Koltukta g.tunu devire devire yatmak,istediğin diziyi ,programı izlemek yok. Kayınbaban ne isterse o, ister Esra Erol izlesin son ses,ister a haber. Sen ona maruz kalacaksın. Kendi evinde rahat rahat osuramayacaksin bile.
Ben asla istemezdim.
Başlıkta belirttiğim gibi kayınpederle aynı evde kalınırmı eşim iş gereği İstanbul içi bi yere taşınmayı düşünüyor bu süreçte kayınpederimde bizimle kalacakmış kendisini severim hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve işi bize o bağladı yani babasıyla çalışacak eşim yüklü miktarlarda para kazanacaklar inşallah ikiside benim şimdi merak ettiğim aynı evin içinde nasıl olur acaba yanlış anlaşılmasın dediğim gibi sonuçta eşimin babası her zaman saygı sevgi duyduğum bir insan kafam çok karışık ya İstanbul’a taşınıcaz ya ben kendi memleketime taşınıp aileme yakın olucam bebeğimi yanlız büyütmek de istemiyorum bi yandan.Sizlerin de fikirlerini almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?