Kayınpederle imtihanım

Ya bende aksam erken yerim akşam yemeğini.Onlara gidince yemem onlar da aynı 8.30 a dogru yiyor.Benimkilerde bunu mevzu yaptı.Benim eşim de ilk çocuk benim ailem 4 saat mesafede inan bunlardan önce alıştılar.Sanki bunların oğlu 4 saat mesafede.Sanki ben yeni aile kurmadım da onların ailesine yeni bir eleman geldi.Gel gel git git.

Eşinizle 4 yılda tartışmalarınız oldu mu peki bu konudan?Öyle uyanıklarki yumuşak karnına oynuyorlar benimkinin.Yok kardeşin özledi yok sizsiz yiyemeyiz falan.
Aynıııııı aynııı. En büyük kavgalarımız bunlar yüzünden oldu. Benim çıldırmalarım. Evde krizler geçirmeşerim. Bu sene düzeldik çok şükür Çünkü ben kendimi tamamen çekmiştim artık. Hep bir tık daha fazlası tamam iyi niyetli okuldan çıktınız mis gibi yemek hazır yiyin çayınızı için hatta yatıverin. Ya neden ayrı ev açtım o zaman ben 24 saat sizleysem :) Eşimde sen üzülüyorsun annem gerekli gereksiz davranıyor. Canını yakıyor dedi.gitmeyelim bir süre ben memnunum uzaklaşmamıdan dedi ama Şimdi orta yolu bulduk çok şükür. Bizim yoğun olduğumuzu ne zaman ne sıklıkta görüşmemiz gerektiğini ayırt ediyorlar. Kayınvalidem yine arada sinsilik yapıyor ama bendem çok eşim söylüyor. Gelemeyiz işimiz var ya sa hiç çıkmak istemiyoruz kahvemizi demledik keyif yapıyoruz diyip kapatıyor. eşimin gözüne sokmadan olsun o senin annen deme öyle kimler neler yapıyorda affedip alttan alıyoruz. Birazda anneni alalım diyorum. Benim istediğim sıklıkta görüşüyoruz. Haftada içi bir gün çay vs için az oturmalı, 1 günde kahvaltı yemek vs gibi uzun vakit geçirmeli çok şükür bu seviyeden herkes mutlu

kendi bildiginizi yapın..

Ya sizinkiler ne güzel yoktan anlıyorlar.Bu adam eşimi arıyor yok diyor beni arıyor yok diyorum.İnan bunca ısrar olmasa daha bile çok gidilir.Onun ailesi bu insanlar.Ama sanki benim evim yokmuşcasına sürekli onlarla olmak istemiyorum.

Ya inan bugünki olayda önce eşimi aramış yok demiş.Sonra beni arıyor.Adam yoktan anlamıyor ya
Israrla gelmiycez baba de.
Geleceksiniz derse.yine hayir gelmiycez de.

Bastir onu.

Net dille konus hep.
Bakariz ederizle konusma
Planimiz var gelmiycez ..gibi
Kestirip at yani.

Para konusunda da zam sorunca sen de ona sor sizin emekli maaslari ne alemde zam geliyormus size..de

Sen de onu biktir

Ben olsam boyle yaparim

Dikkate alıcam dediklerinizi.Ama adam zaten bir ekonomi istiyor sanmıyorumki ben sordugumda rahatsız olsun memnun bile kalabilir.

Ya eşim de sürekli yok diyor ama adam o kadar ısrar ediyorki bugün ki mevzuda eşim hayır diyor adam sonra beni arıyor.Şakayla karışık o kadar laf soktum ama adam anlamamazdan geliyor.
Eşinde Hayır diyorsa istediği kadar arasin gitmeyin başta nasıl giderse sonu da öyle oluyo çok sık gitmemk en doğursu

Reddederken ileri randevu verirseniz bugün gel yok yarın gel gibi ısrara maruz kalmazsınız. Bugün yeöek yaptım artık ama hafta sonu gelelim, ya da siz bize gelin dersiniz olur biter. Zaten ramazan bu illaki beraber bir akşam olsun iftar yaparsınız.

Ya muhakkak yapılır zaten.Sorun fazla ısrarcılık yoksa demiyorum ki ramazanda gelmeyin biz de asla gelmeyiz.

Benimkide ilk çocuk.Her an birlikte geçirelim istiyolar her pazar birlikte olalım istiyolar ama eşim Allahtan anlayışlı kendisi istemiyna bişey diyemeyince bu sefer bana deniyo bu pazar niye gelmediniz gibisinden.Biz iki taraflada aynı şehirdeyiz.Çevremde de hep var erkek çocukları evlenince değere biniyolar.Ötekide evlensede bizi rahat bıraksalar diyorum.

Bende diyorum kardeşi evlensede kurtarsam ama nerdee

Ayy bu kardesi evlensede kurtulsak lafina güldum cünkü ayni seyi düsunuyorum bende
Bizde bu aksam kv lerdeyiz cagirmislar esimde tm demis kardesleride gelicek diye
Bende biraz surat astim falan esime dedim ilk ramazanimiz niye tm dedin evde basbasa yeseydik diye oda pisman oldu ama gecti tabi
Neyse isime geldi yemek derdim yok en azindan
Simdi asil mesela kv butun isleri yine bana yikmaya kalkar cunku oruc tutmuyorum

Eşiniz çözecek. Çözmeli. Arada kalacak bişey yok kendi evi ailesi var artık. Sınırını bilmeli aileler.

Yani herkeste var demek bu sorunlar.

kıyamam ya :) en iyisi eşim versin kararı gibi bişey söylemek. önce zaten onu aramış ama yinede bi şekilde topu tekrar eşinize atmalısınız muhatap olup kötü olmamak için

en büyük iş yinede eşnize düşüyo maalesef gelip gelmeme kararını ben veriyorum falan desin

Sınır koymak gerekiyor. Bir kere tersleyince damarına basınca bir daha yapamiyorlar. Yeni evliydim hamileydim düşük riskim vardı uyuyakaliyordum pat telefon çalıyordu kayinbabam boş muhabbet yapıyordu hiç hoşlanmadığım gelin kayınpeder sakalasmalari çocuk çocuk şeyler.. oğlunu hiç aramaz benden sorar lafı soktum buna daha arayamadi tabi alındı özür diledim ama amacima da ulaştım . Kusura bakmasinlar gereksiz geçim dertlerimizle alay eder gibi sormaları yardım edecekleri yerde... Benlik değil biz neyi nasıl yapacağım izi biliyoruz sonuçta . Devir eski devir degilki büyük nasihati dinleyelim . Hoş paramızı soran nasihat veren keşke bir taş üstüne taş koyan biri olsa.. boş lakirdilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…