- 11 Mayıs 2018
- 87
- 105
- 8
- Konu Sahibi TembelGarfield
-
Ya bende aksam erken yerim akşam yemeğini.Onlara gidince yemem onlar da aynı 8.30 a dogru yiyor.Benimkilerde bunu mevzu yaptı.Benim eşim de ilk çocuk benim ailem 4 saat mesafede inan bunlardan önce alıştılar.Sanki bunların oğlu 4 saat mesafede.Sanki ben yeni aile kurmadım da onların ailesine yeni bir eleman geldi.Gel gel git git.Tek çocuk tek gelin misiniz.Bu modelin bi tık altı bende de var.Adını telefonda görünce titreme geliyo yeminle.Sürekli bi bize gidelim modu.Hadi biz yeni evlendik evden ilk çocuğu çıktı alışsınlar diyorum ama ben geriliyorum.9 a gelirken yemek yiyolar bana o saat geç oluyo yemiyorum o konu oluyo.Zaten biraz anlayış olsa telefonu açmadığınızda ısrar etmezler.
Aynıııııı aynııı. En büyük kavgalarımız bunlar yüzünden oldu. Benim çıldırmalarım. Evde krizler geçirmeşerim. Bu sene düzeldik çok şükür Çünkü ben kendimi tamamen çekmiştim artık. Hep bir tık daha fazlası tamam iyi niyetli okuldan çıktınız mis gibi yemek hazır yiyin çayınızı için hatta yatıverin. Ya neden ayrı ev açtım o zaman ben 24 saat sizleysem :) Eşimde sen üzülüyorsun annem gerekli gereksiz davranıyor. Canını yakıyor dedi.gitmeyelim bir süre ben memnunum uzaklaşmamıdan dedi ama Şimdi orta yolu bulduk çok şükür. Bizim yoğun olduğumuzu ne zaman ne sıklıkta görüşmemiz gerektiğini ayırt ediyorlar. Kayınvalidem yine arada sinsilik yapıyor ama bendem çok eşim söylüyor. Gelemeyiz işimiz var ya sa hiç çıkmak istemiyoruz kahvemizi demledik keyif yapıyoruz diyip kapatıyor. eşimin gözüne sokmadan olsun o senin annen deme öyle kimler neler yapıyorda affedip alttan alıyoruz. Birazda anneni alalım diyorum. Benim istediğim sıklıkta görüşüyoruz. Haftada içi bir gün çay vs için az oturmalı, 1 günde kahvaltı yemek vs gibi uzun vakit geçirmeli çok şükür bu seviyeden herkes mutluEşinizle 4 yılda tartışmalarınız oldu mu peki bu konudan?Öyle uyanıklarki yumuşak karnına oynuyorlar benimkinin.Yok kardeşin özledi yok sizsiz yiyemeyiz falan.
kendi bildiginizi yapın..Kızlar merhaba.Ramazanın ilk gününde yine sinir oldum.Benim kayınpeder her şeye karışan her şeyi yönetmek isteyen bir adam.Sürekli gelinsin istiyor.Malum ramazanın ilk günü ben evleneli bir sene dolmadı daha.Bende ilk orucumu evimde açmak istiyorum.Hemen aradı bu akşam gelin.Yok dedim yemek yaptım.Koy onu dolaba gelin diyor.Yok evimde açacam dedim.İyi o zaman yarın gelin dedi ama görseniz adam sinirden dişini sıkıyor.Anlıyorum telefondan.Ya Allah aşkına uzun yıllar evliliğini yürütmüş insanlar vardır aranızda.Eşim arada kalmaktan bezdi ben ısrarlardan bezdim.Nasıl olacak bu iş?Bu arada eşim evlendik evleneli yoğun çalışıyor.Bazen akşam 10a 11e kadar bile gelmediği oluyor.Yani evlendik ama çok görüştüğümüz söylenemez.Kayınpeder sürekli kaç para maaş alıyorsunuz ne kadar zam aldınız diye oğlunu darlıyor.Sürekli bir para muhabbeti.Ben ailemde böyle görmedim hanımlar.Bunları yazıyorum ki git ne olacak diyenler olur aranızda.10 ayda gerçekten çok bunaldım.Bana bi akıl verin lütfen.Biraz sinirliyim hızlı hızlı yazdım anlaşılmayan şeyler olursa açıklarım.
Ya sizinkiler ne güzel yoktan anlıyorlar.Bu adam eşimi arıyor yok diyor beni arıyor yok diyorum.İnan bunca ısrar olmasa daha bile çok gidilir.Onun ailesi bu insanlar.Ama sanki benim evim yokmuşcasına sürekli onlarla olmak istemiyorum.Aynıııııı aynııı. En büyük kavgalarımız bunlar yüzünden oldu. Benim çıldırmalarım. Evde krizler geçirmeşerim. Bu sene düzeldik çok şükür Çünkü ben kendimi tamamen çekmiştim artık. Hep bir tık daha fazlası tamam iyi niyetli okuldan çıktınız mis gibi yemek hazır yiyin çayınızı için hatta yatıverin. Ya neden ayrı ev açtım o zaman ben 24 saat sizleysem :) Eşimde sen üzülüyorsun annem gerekli gereksiz davranıyor. Canını yakıyor dedi.gitmeyelim bir süre ben memnunum uzaklaşmamıdan dedi ama Şimdi orta yolu bulduk çok şükür. Bizim yoğun olduğumuzu ne zaman ne sıklıkta görüşmemiz gerektiğini ayırt ediyorlar. Kayınvalidem yine arada sinsilik yapıyor ama bendem çok eşim söylüyor. Gelemeyiz işimiz var ya sa hiç çıkmak istemiyoruz kahvemizi demledik keyif yapıyoruz diyip kapatıyor. eşimin gözüne sokmadan olsun o senin annen deme öyle kimler neler yapıyorda affedip alttan alıyoruz. Birazda anneni alalım diyorum. Benim istediğim sıklıkta görüşüyoruz. Haftada içi bir gün çay vs için az oturmalı, 1 günde kahvaltı yemek vs gibi uzun vakit geçirmeli çok şükür bu seviyeden herkes mutlu
Israrla gelmiycez baba de.Ya inan bugünki olayda önce eşimi aramış yok demiş.Sonra beni arıyor.Adam yoktan anlamıyor ya
Dikkate alıcam dediklerinizi.Ama adam zaten bir ekonomi istiyor sanmıyorumki ben sordugumda rahatsız olsun memnun bile kalabilir.Israrla gelmiycez baba de.
Geleceksiniz derse.yine hayir gelmiycez de.
Bastir onu.
Net dille konus hep.
Bakariz ederizle konusma
Planimiz var gelmiycez ..gibi
Kestirip at yani.
Para konusunda da zam sorunca sen de ona sor sizin emekli maaslari ne alemde zam geliyormus size..de
Sen de onu biktir
Ben olsam boyle yaparim
Eşinde Hayır diyorsa istediği kadar arasin gitmeyin başta nasıl giderse sonu da öyle oluyo çok sık gitmemk en doğursuYa eşim de sürekli yok diyor ama adam o kadar ısrar ediyorki bugün ki mevzuda eşim hayır diyor adam sonra beni arıyor.Şakayla karışık o kadar laf soktum ama adam anlamamazdan geliyor.
10 aydır bunu kabullendirmeye çalışıyorum umarım ipler kopmadan duracağı yeri bilir.Eşinde Hayır diyorsa istediği kadar arasin gitmeyin başta nasıl giderse sonu da öyle oluyo çok sık gitmemk en doğursu
Ya muhakkak yapılır zaten.Sorun fazla ısrarcılık yoksa demiyorum ki ramazanda gelmeyin biz de asla gelmeyiz.Reddederken ileri randevu verirseniz bugün gel yok yarın gel gibi ısrara maruz kalmazsınız. Bugün yeöek yaptım artık ama hafta sonu gelelim, ya da siz bize gelin dersiniz olur biter. Zaten ramazan bu illaki beraber bir akşam olsun iftar yaparsınız.
Benimkide ilk çocuk.Her an birlikte geçirelim istiyolar her pazar birlikte olalım istiyolar ama eşim Allahtan anlayışlı kendisi istemiyYa bende aksam erken yerim akşam yemeğini.Onlara gidince yemem onlar da aynı 8.30 a dogru yiyor.Benimkilerde bunu mevzu yaptı.Benim eşim de ilk çocuk benim ailem 4 saat mesafede inan bunlardan önce alıştılar.Sanki bunların oğlu 4 saat mesafede.Sanki ben yeni aile kurmadım da onların ailesine yeni bir eleman geldi.Gel gel git git.
Bende diyorum kardeşi evlensede kurtarsam ama nerdeeBenimkide ilk çocuk.Her an birlikte geçirelim istiyolar her pazar birlikte olalım istiyolar ama eşim Allahtan anlayışlı kendisi istemiyna bişey diyemeyince bu sefer bana deniyo bu pazar niye gelmediniz gibisinden.Biz iki taraflada aynı şehirdeyiz.Çevremde de hep var erkek çocukları evlenince değere biniyolar.Ötekide evlensede bizi rahat bıraksalar diyorum.
Bende diyorum kardeşi evlensede kurtarsam ama nerdee
Yani herkeste var demek bu sorunlar.Ayy bu kardesi evlensede kurtulsak lafina güldum cünkü ayni seyi düsunuyorum bende
Bizde bu aksam kv lerdeyiz cagirmislar esimde tm demis kardesleride gelicek diye
Bende biraz surat astim falan esime dedim ilk ramazanimiz niye tm dedin evde basbasa yeseydik diye oda pisman oldu ama gecti tabi
Neyse isime geldi yemek derdim yok en azindan
Simdi asil mesela kv butun isleri yine bana yikmaya kalkar cunku oruc tutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?