Kayınpederle imtihanım

TembelGarfield

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
87
105
8
Kızlar merhaba.Ramazanın ilk gününde yine sinir oldum.Benim kayınpeder her şeye karışan her şeyi yönetmek isteyen bir adam.Sürekli gelinsin istiyor.Malum ramazanın ilk günü ben evleneli bir sene dolmadı daha.Bende ilk orucumu evimde açmak istiyorum.Hemen aradı bu akşam gelin.Yok dedim yemek yaptım.Koy onu dolaba gelin diyor.Yok evimde açacam dedim.İyi o zaman yarın gelin dedi ama görseniz adam sinirden dişini sıkıyor.Anlıyorum telefondan.Ya Allah aşkına uzun yıllar evliliğini yürütmüş insanlar vardır aranızda.Eşim arada kalmaktan bezdi ben ısrarlardan bezdim.Nasıl olacak bu iş?Bu arada eşim evlendik evleneli yoğun çalışıyor.Bazen akşam 10a 11e kadar bile gelmediği oluyor.Yani evlendik ama çok görüştüğümüz söylenemez.Kayınpeder sürekli kaç para maaş alıyorsunuz ne kadar zam aldınız diye oğlunu darlıyor.Sürekli bir para muhabbeti.Ben ailemde böyle görmedim hanımlar.Bunları yazıyorum ki git ne olacak diyenler olur aranızda.10 ayda gerçekten çok bunaldım.Bana bi akıl verin lütfen.Biraz sinirliyim hızlı hızlı yazdım anlaşılmayan şeyler olursa açıklarım.

Eşin gelmiyoruz desin sen deme eşin mesafe koymali bence sen koyarsan kötü gelin olursun. Zam sorduğu zaman da ne oldu zam almadiysak sen mi vericen zam baba de
Ya eşim de sürekli yok diyor ama adam o kadar ısrar ediyorki bugün ki mevzuda eşim hayır diyor adam sonra beni arıyor.Şakayla karışık o kadar laf soktum ama adam anlamamazdan geliyor.

Bugün eşim yok baba demiş adam sonra beni aradı.Diğer dediklerini her hafta yapıyoruz inan.Bu yüzden bende ne yapacağımı şaşırdım.

Eşin çizsin sınırını sen karışma yoksa kötü gelin olursun .
Anlayışsız ve görgüsüz galiba

sen hiç araya girme..eşin konuşsun..insan kendi evinde açmak istiyor orucunu çok hak veriyorum..benim kv çağırdı ama biz de yeni evliyiz..daha sonra gelelim sağolun dedim..azcık üzüldü gibi ama yapacak bir şey yok maalesef..herkesin bir hayatı ve evi var artık..büyükler şu durumu bi kabullense burda bu konular açılmaz..

Kayınvalidemlerde ilk evlendiğimde sürekli arıyor, her pazar kahvaltı yapalım istiyordu. Zaten cumartesi pazarımız var.ikimizde yoğunuz. Pazar eşim geç saate kadar uyuyup evde kahvaltı kahve keyfi istiyor başbaşa. Cumartesi günleride arkadaşlarımızla eşle dostla ya da ailesiyle kahvaltıya gidiyoruz. Yani ayda 1 defa mutlaka kahvaltı için buluşuyoruz. Haftada 1 de yemek yada akşam oturması. Olay şuna dönmüştü ayyy saat 23.00 olmuş eee burda yatın?? Bizdeykende aynı ayyy saat geç olmuş şurada uyuyuversek???

Çok mücadele verdim ve ben kazandım. Aynı şehirde hepimizin arabası varken ve arabayla 20 dk da evimizde olacakkken kalmanın yanlış olduğunu öğrettim. Onların her ısrarında kendimi bir adım daha çektim görüşmeler hafta 2 iken 1 e sonra ayda 1 e kadar düştü. Kendimi geri çektim. Bi sürede görüşmedim. Sonra sınırları ben çizerek tekrar gelip gitmeye başladım :)) 4 yıl uğraştım bunun için ama şimdi istediğim seviyede çok şükür. Kendi ailem gelince hemen ararım, bu pazar kahvaltıya buyrun derin. Ya da akşam yemeğe sana geliyoruz yarın derim. Ama öğrenmeleri biizmdr hayatımız olduğunu fark etmeleri çok zor oldu.

Baba veya bilmem ne baba
Bizimde bir duzenimiz var oyle her istediginizde gelemeyiz .
Ramazani esimle gecirmek istiyorum musadenizle .
Anlayisla karsilamanizi istiyorum
Hayirli gunler ...
Bunu demek zor mu ?

Eşinle ağız birliği edin. O yok desin sen "ben eşime uyarım" de..
Her aramada da açma. İşim vardı duymadım dersin..

Maaş konusunda "çok şükür geçinip gidiyoruz" gibi yuvarlak cümleler kurun detay sorsa bile vermeyin. Daha da ısrar ederse "niye soruyorsun baba sen mi tamamlayacaksın üstünü?" deyin..

Karı koca biraz politik olmak zorundasınız yani..

Aslında en temizi eşinin net bir şekilde "artık evli barklı adamım bırak da evimin tadına varayım" demesi..

Baba veya bilmem ne baba
Bizimde bir duzenimiz var oyle her istediginizde gelemeyiz .
Ramazani esimle gecirmek istiyorum musadenizle .
Anlayisla karsilamanizi istiyorum
Hayirli gunler ...
Bunu demek zor mu ?
Bugünki telefonda söylemedim ama daha önce defalarca söyledim.Ben bu adamla severek evlendim sizin zamanınızdaki gibi değil.Adam zaten devamlı çalışıyor diye ama anlamamazlıktan gelmek işine geliyor.

Kesinlikle haklısınız zaten o bunu söylese tüm bu sıkıntılar ortadan kalkacak.Ama ona tepkileri daha ağır hemen kavgaya dönüşüyor.Sanırım oda babasıyla kavga etmek istemiyor.Bunun dışında dediklerinizin çoğunu yaptık.Bugün eşim yok baba eşim hazırlamıştır demiş.Sonra beni aradı yok ben yaptım bir şeyler dedim.Olsun dolaba koy diyor.Telefon açmama mevzusunu da yaptım sürekli peşpeşe arıyor.Ya da akşam bir daha arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…