- 16 Mayıs 2018
- 25
- 13
- 3
- 40
- Konu Sahibi TembelGarfield
-
en büy
Benim kayınpederimde öyle oğlundan çok beni arar.Benim konuşmalarımı yönlendirmeye çalışır.Yok amin denir falan.Öyle konuşmayı bilmeyen biri de değilim.Boş boş şakalar.Şakayla karışık laf sokmalar.Bende artık onun gibi yapıyorum alttan alttan laf sokuyorum ama anlamamak işine geliyor sanırım.Sınır koymak gerekiyor. Bir kere tersleyince damarına basınca bir daha yapamiyorlar. Yeni evliydim hamileydim düşük riskim vardı uyuyakaliyordum pat telefon çalıyordu kayinbabam boş muhabbet yapıyordu hiç hoşlanmadığım gelin kayınpeder sakalasmalari çocuk çocuk şeyler.. oğlunu hiç aramaz benden sorar lafı soktum buna daha arayamadi tabi alındı özür diledim ama amacima da ulaştım . Kusura bakmasinlar gereksiz geçim dertlerimizle alay eder gibi sormaları yardım edecekleri yerde... Benlik değil biz neyi nasıl yapacağım izi biliyoruz sonuçta . Devir eski devir degilki büyük nasihati dinleyelim . Hoş paramızı soran nasihat veren keşke bir taş üstüne taş koyan biri olsa.. boş lakirdilar.
Bir süre telefonu ucak moduna alayım Allahtan evde çok telefon çekmiyor da anlamıyorlar.yine o bi dönem gibi yapıp telefonları açmayın bence. eşinizde zaten cevabını veriyomuş. boşuna canınız sıkılmasın
Esiniz rahatsiz oluyorsa bunu acik acik soyleyecek kibarca. Siz hic bulasamayin bence. Yani esinizn ustune atin o halletsin. Gerci o da arada kaliyomus ama mecbur onun isi buKızlar merhaba.Ramazanın ilk gününde yine sinir oldum.Benim kayınpeder her şeye karışan her şeyi yönetmek isteyen bir adam.Sürekli gelinsin istiyor.Malum ramazanın ilk günü ben evleneli bir sene dolmadı daha.Bende ilk orucumu evimde açmak istiyorum.Hemen aradı bu akşam gelin.Yok dedim yemek yaptım.Koy onu dolaba gelin diyor.Yok evimde açacam dedim.İyi o zaman yarın gelin dedi ama görseniz adam sinirden dişini sıkıyor.Anlıyorum telefondan.Ya Allah aşkına uzun yıllar evliliğini yürütmüş insanlar vardır aranızda.Eşim arada kalmaktan bezdi ben ısrarlardan bezdim.Nasıl olacak bu iş?Bu arada eşim evlendik evleneli yoğun çalışıyor.Bazen akşam 10a 11e kadar bile gelmediği oluyor.Yani evlendik ama çok görüştüğümüz söylenemez.Kayınpeder sürekli kaç para maaş alıyorsunuz ne kadar zam aldınız diye oğlunu darlıyor.Sürekli bir para muhabbeti.Ben ailemde böyle görmedim hanımlar.Bunları yazıyorum ki git ne olacak diyenler olur aranızda.10 ayda gerçekten çok bunaldım.Bana bi akıl verin lütfen.Biraz sinirliyim hızlı hızlı yazdım anlaşılmayan şeyler olursa açıklarım.
zaten ben kendi durumumu örnek verdim bu sebeple. sizi anlamadığımı söylemedim.Anladım ne güzel ama hanımefendi 10 aydır adam akıllı akşam yemeği yiyemedik eşimle.Siz 2 çocuklusunuz.Benim için bu anlar kıymetli çünkü azlar.Onu da başbaşa geçirmek istiyorum.Tuhaf bir durum mu?Ayrıca birine birkaç kere yok demek ve onun sürekli üstelemesi çok sinir bozucu.
Ailesi ilk gündem çağırmayacak kadar terbiyesiz değildir. Hayır madem ilk gün çağıracaksın bir gün önceden söyle kadın yemek yapmasın daver etmek baska bişey emrivaki başkaSenin ailen gel dese koşa koşa giderdin ilk iftarı orda açsan ne olur 2. iftarı evinde açsan ben anlamıyorum.bu kadar anlam yüklememek lazım bazı şeylere.ilk iftarmış ilk doğum günüymüş 3. yada 5. günde olsa evde açtığınız ilk iftar ilk iftarınız olacak adamcağızı kırdınız daha mı iyi oldu para mevzuları konusuna girmiyorum haklısınız.
bencede sinir olunacak bir durum. sonuçta yeni evli sayılırsınız ve evinizde ilk iftarınızı eşinizle beraber yapmak istemek kadar doğal ve güzel bir şey yok. tek mi yaşıyor kayınpeder? eşiniz söylesin siz hiç kötü olmayın bence.Kızlar merhaba.Ramazanın ilk gününde yine sinir oldum.Benim kayınpeder her şeye karışan her şeyi yönetmek isteyen bir adam.Sürekli gelinsin istiyor.Malum ramazanın ilk günü ben evleneli bir sene dolmadı daha.Bende ilk orucumu evimde açmak istiyorum.Hemen aradı bu akşam gelin.Yok dedim yemek yaptım.Koy onu dolaba gelin diyor.Yok evimde açacam dedim.İyi o zaman yarın gelin dedi ama görseniz adam sinirden dişini sıkıyor.Anlıyorum telefondan.Ya Allah aşkına uzun yıllar evliliğini yürütmüş insanlar vardır aranızda.Eşim arada kalmaktan bezdi ben ısrarlardan bezdim.Nasıl olacak bu iş?Bu arada eşim evlendik evleneli yoğun çalışıyor.Bazen akşam 10a 11e kadar bile gelmediği oluyor.Yani evlendik ama çok görüştüğümüz söylenemez.Kayınpeder sürekli kaç para maaş alıyorsunuz ne kadar zam aldınız diye oğlunu darlıyor.Sürekli bir para muhabbeti.Ben ailemde böyle görmedim hanımlar.Bunları yazıyorum ki git ne olacak diyenler olur aranızda.10 ayda gerçekten çok bunaldım.Bana bi akıl verin lütfen.Biraz sinirliyim hızlı hızlı yazdım anlaşılmayan şeyler olursa açıklarım.
Genelde kvler böyle olur seninki resmen kaynanalık yapıyorKızlar merhaba.Ramazanın ilk gününde yine sinir oldum.Benim kayınpeder her şeye karışan her şeyi yönetmek isteyen bir adam.Sürekli gelinsin istiyor.Malum ramazanın ilk günü ben evleneli bir sene dolmadı daha.Bende ilk orucumu evimde açmak istiyorum.Hemen aradı bu akşam gelin.Yok dedim yemek yaptım.Koy onu dolaba gelin diyor.Yok evimde açacam dedim.İyi o zaman yarın gelin dedi ama görseniz adam sinirden dişini sıkıyor.Anlıyorum telefondan.Ya Allah aşkına uzun yıllar evliliğini yürütmüş insanlar vardır aranızda.Eşim arada kalmaktan bezdi ben ısrarlardan bezdim.Nasıl olacak bu iş?Bu arada eşim evlendik evleneli yoğun çalışıyor.Bazen akşam 10a 11e kadar bile gelmediği oluyor.Yani evlendik ama çok görüştüğümüz söylenemez.Kayınpeder sürekli kaç para maaş alıyorsunuz ne kadar zam aldınız diye oğlunu darlıyor.Sürekli bir para muhabbeti.Ben ailemde böyle görmedim hanımlar.Bunları yazıyorum ki git ne olacak diyenler olur aranızda.10 ayda gerçekten çok bunaldım.Bana bi akıl verin lütfen.Biraz sinirliyim hızlı hızlı yazdım anlaşılmayan şeyler olursa açıklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?