Kayınpederle imtihanım

yine o bi dönem gibi yapıp telefonları açmayın bence. eşinizde zaten cevabını veriyomuş. boşuna canınız sıkılmasın

Benim kayınpederimde öyle oğlundan çok beni arar.Benim konuşmalarımı yönlendirmeye çalışır.Yok amin denir falan.Öyle konuşmayı bilmeyen biri de değilim.Boş boş şakalar.Şakayla karışık laf sokmalar.Bende artık onun gibi yapıyorum alttan alttan laf sokuyorum ama anlamamak işine geliyor sanırım.

Esiniz rahatsiz oluyorsa bunu acik acik soyleyecek kibarca. Siz hic bulasamayin bence. Yani esinizn ustune atin o halletsin. Gerci o da arada kaliyomus ama mecbur onun isi bu

3 yillik evliyim yazdiklarini okuyunca kendimi gordum.hayirdan anlamayan .kendi istedigi olsun isteyen bencil bir kayınbaba.ayni yollardan bizde gectik.maasin hesabini bile yapti. Cat kapi geldi.musait degilizden anlamadi yorgunuzdan anlamadi.yine senin esinde hayir diyebiliyormus benim esim once gelin dediklerinde yok diyemiyordu surekli kavga ediyorduk.resmen bir kukla olmustuk gel dediginde geliyorduk git dediğinde gidiyorduk.cok yoruldum ama kazandim esime surekli evde seninle kalamk istiyorum birlikte yemek istiyorum bu durumun beni rahatsiz ettigini ve psikolojimin bozuldugunu evliligimizi bitirebilecegini anlatmaya calistim.kayinbabam hala ayni bencillikte ama esim en azindan hayir demeyi ogrendi.hatta kayinbabama esim biz gelmiyoruz dediginde kusmustu zoruna gitmisti olsun ogludur affeder dedim karismadim o gunun tadini cikardim.sonra tabi kendiliginden cikip geldi.

Senin ailen gel dese koşa koşa giderdin ilk iftarı orda açsan ne olur 2. iftarı evinde açsan ben anlamıyorum.bu kadar anlam yüklememek lazım bazı şeylere.ilk iftarmış ilk doğum günüymüş 3. yada 5. günde olsa evde açtığınız ilk iftar ilk iftarınız olacak adamcağızı kırdınız daha mı iyi oldu para mevzuları konusuna girmiyorum haklısınız.

zaten ben kendi durumumu örnek verdim bu sebeple. sizi anlamadığımı söylemedim.

Merhaba canım benim konumun kahverengisini açmışsın:) ben beş yıldır çekiyorum ve elden bişey gelmiyor. En azından seni çağırıyorlarmış şanslısın benim eşimi çağırıyorlar beni çağırmıyorlar:) hiç bi derdimizde yok sorsan cocuk bakıyosun açsan gelseydın derler

Ailesi ilk gündem çağırmayacak kadar terbiyesiz değildir. Hayır madem ilk gün çağıracaksın bir gün önceden söyle kadın yemek yapmasın daver etmek baska bişey emrivaki başka

Biz ilk iftarları hep beraber yapadık ne kadar ince bi davranış olarak görüyorum davet edilmenin keşke baba ben yemek yaptım siz buyrun gelin deseydiniz ramazan da kırmamış olurdunuz kimseyi diğer türlü sürekli sürekli çağırmalara mesafe koyun tabiki

off çok zor ailelerle idare etmek...
anlamiyolar hala bizi çocuk muamelesi görüyo
çocuğum var annesi benim çocuga bak diyo kardeşi sanki.. sinir oldum bakarim git işine bak dedim anneme.
serbest birakiyorum dagitiyo:)
ben deli oluyorum gerçekten.
kayınpederim çok şükür iyi karışmıyo.:)
ama kaynanalar anneler daha beter karışıyo:)
maaş konusuna gelirsek bizde tam tersi ama elimden para almadi ..
ne kadar maaş aliyorsun diye sorar eşime sormaz...
bende bilmiyorum derim geçerim sölemem...:)

bencede sinir olunacak bir durum. sonuçta yeni evli sayılırsınız ve evinizde ilk iftarınızı eşinizle beraber yapmak istemek kadar doğal ve güzel bir şey yok. tek mi yaşıyor kayınpeder? eşiniz söylesin siz hiç kötü olmayın bence.

Ya ben adama üzüldüm biraz... yani sizin gibi o da ilk iftarını oğluyla geliniyle ailecek açmak istemiş. Bunda ne kötülük olabilir ki? Yani ilerde bende ilk iftarimi oglumla acmak isterim aile olarak... zaten ramazanin güzelliği bu değil mi? Insanlari birleştirmesi, beraber olmak... daha yeni başladı zaten ramazan... sonraki günler eşinizle birlikte başbaşa iftar açabilirdiniz...

Genelde kvler böyle olur seninki resmen kaynanalık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…