Kayinpedermi kayinvalide mi anlamadim ??

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Benim bildigim kayinpederler kayınvalidelere gore gelini daha cok sever kabullenir benim kayinpeder kayinvalideyi aratir cinsten.evlerine gideriz surat bes karis uzanir yatiyo telefonla oynuyor olur bi hosgeldiniz demez.herseye karisir küfür eder, laf edecek yer arar.krem surdum yaninda yikadignz bi bulasik niye krem suruyosun diyo alistirmisiniz ellerinizi diyor sanki kotu bisey suruyorm yemek yerken arkama yaslandim ekmegimde yarim kalmis ekmegi bitir diyor.bitircem belim agridi ondan yaslandm diyorum bu yasta ne bel agrimasi diyor surekli azarlar modda. Elti ye de koca avratsin cocuklarla telefon da oyun oynuyorsun diyo.yani böyle surekli gicik gicik haller mesafeli durmama rağmen patavatsizca konuşuyor hep ne yapmali gitmesem olmuyor gidincede bulaniyorum bu laflardan.

Baba oğul bi konuşalım seninle deyip özel olarak babasına eşim alınabiliyor söylediklerine o alışkın değil böyle bir muameleye dikkat et biraz daha baba rica ediyorum hele ki eşime küfür etmen kabul edeceğim bir şey değil böyle devam edersen evinize gelmek istemeyecek ben arada kalacağım dedi mi mesela

O halde siz de ne eşinizi ne de babasını kaale almayın ve kendinizi ezdirmeyin. Küfür olayına çok takıldım ben özellikle.

Galeye bile almiyor olanlari soyleyince de ailemi bana kotuleme diyor
Böyle bir babadan yetişen ve sizi ilk seferinde korumayan, uyarmayan, sallamayan adamdan ne beklenir ki... Türkiye’de evlilik halaya benziyor, sülale ile evleniyorsunuz. Yabancı ülkelerde tango gibi. Biz ve Ortadoğu ülkeleri, az gelişmiş Hindistan gibi ülkelerde aynı.

Bunlardan kurtuluş yok bacım. Sen bide benim kayınpederimi gör. Kandilde kandilini kutladım keşke sen oğlumla evlenmeseydin dedi bana. İçten içe düşmanlık besliyor hep. Kayınvalidem çok sever beni ama oda önüne geçemiyor.Küfür hakaret her türlü şey var. Biz artık yollarımızı ayırmaya karar verdik. Eşimde bıktı. Tek yolu görüşmemek

Böyle bir babadan yetişen ve sizi ilk seferinde korumaya , sallamayan adamdan ne beklenir ki... Türkiye’de evlilik halaya benziyor, sülale ile evleniyorsunuz. Yabancı ülkelerde tango gibi. Biz ve Ortadoğu ülkeleri, az gelişmiş Hindistan gibi ülkelerde aynı.
Ana babayi cok saygida kusur edilmeyecek laf soylenmeyecek birileri goruyorlar onlar ne yaparsa ne derse susacaz alttan alacaz

Bunlardan kurtuluş yok bacım. Sen bide benim kayınpederimi gör. Kandilde kandilini kutladım keşke sen oğlumla evlenmeseydin dedi bana. İçten içe düşmanlık besliyor hep. Kayınvalidem çok sever beni ama oda önüne geçemiyor.Küfür hakaret her türlü şey var. Biz artık yollarımızı ayırmaya karar verdik. Eşimde bıktı. Tek yolu görüşmemek
Keske benimde gorusmeme sansim olsa nisandan düğüne hersey de burnumdan geldi hep kendi istedigi sekilde ilerletti herseyi bende tepki koydum o zaman biraz simdi ceremesini cektiryo sanki inadim inat biri

-- Cok takilmayin
-- Ailesini kocaniza sikayet etmeyin
-- Söylenecek bir laf varsa düzgünce cevap verin (ne söyledigin degil nasil söyledigin önemli demis bilen birileri)
-- Birakin konussun, konussun, kosnussun... duymayin,
--- Cok caninizi sikarsa o konusurken booooos bossss yüzüne bakin ve söylemek istediklerinizi icinizden gecirin (dikkat edin sesli olmasin)

Keske benimde gorusmeme sansim olsa nisandan düğüne hersey de burnumdan geldi hep kendi istedigi sekilde ilerletti herseyi bende tepki koydum o zaman biraz simdi ceremesini cektiryo sanki inadim inat biri
Ayy benimdeee her şeyi burnumdan getirdiler. Balayında bile telefondan taciz ettiler. En güzel günler zehir oluyor sayelerinde. Umarım kurtulursunuz canım çok yıpranıyor insan

Back
X