Kayınvalde:(

Bence asıl sorun sınırlarınızın olmaması.Kredi çektirmeleri örneğinde önceki tecrübelerinizden dolayı akıllanmayız lazımdı ama...Şimdi de ailesinden ayırmak istemiyorum diye tutturmuşsunuz...ayrılmayın ama,kritik durumlarda ailesine, eşinize, çocuğunuza vs.’Hayır’ demeyi öğrenmelisiniz.Hayır dediğinizde bu insanlar hayatınızdan çıkacak, onları sevmediğiniz anlamına gelmiyor;ne zaman , nerede ve nasıl davranmalarını gerektiğini öğretmiş oluyorsunuz.

Bende eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşadım .Ama kv yalvarsam da,herkese ayrı ayrı koltuk olup eşimle ayrı bile yatsam aynı odada yatmaz ki birde düğün günü asla ,Hatta yatak odasına bile girmez .o konuda hakkını yiyemem .orda ,düğün takilarina el koyma ve su 50 bin konusunda haklısınız .
Ama düğüne yardım etme,bebeğe oda alma,size ev verme ,araba alma konularında hak veremiyorum .tabiki imkan var yapsalar güzel olur ama ben zorunda diyemiyorum .
Bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla inşallah .Canınızı sikmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…