Kayınvalde:(

Valla seni o kadar iyi anliyorum ki 7 sene olmus bizim de 2 bucuk sene oldu bu düğünde yardım etmemeleri kv nın yüzsüzlüğü kp nın yardım edeceğim diye söz verip sonra da basının çaresine baksın demeleri yeni torunları oldu tek bi cop bile almamaları dini yönden baskıları o konuya bende giremeyecegim. Kendilerinin de 3 evi 1 arabası var biz de kirada oturuyoruz. Biz şuan hala yaptığımız düğünün kredisini öderken onlar düğünün ortasında boynumdan aldiği takılarla ve paralarla evlerine dolap koltuk takımı filan yaptırıyorlar koluma birsürü bilezik takip düğüne gelenlere gösteriş yapıp eve gelince de kiraladık diye teyzesinin bile taktiği küpeyi kulağımdan söküp almalari. Galiba bi sure sonra bende aynı patlamayı yasayacagim ömür boyu böyle insanları cekemem hiç unutmayacağım onların yaptıklarını daha neler neler .ve nefret te ediyorum

Yok onun için demedim, çocuklarına yapmıyorlar, o kadar evi mezara mi götürecekler
En azından çocukların üstüne dir demistim.

Yaşlanınca bana baksınlar diye elleri de tutuyorlar ama bilmiyorlar ki evlat kaybediyorlar.

Hadi diger seylere alistik da evlendiginizde yaninizda yerde yatmak nedir yahu??? Hangi akil hangi mantik???

İlk gece yanımızda yerde yattı kısmını görünce ben devamını okumadım. Daha feci şeyler yazıyorsa okuyum. Gerdeğe beraber girmedik de lütfen

15 gün bile fazla bence adım attirmasan yeri var gittiler mi bari

Düğün gecesi yanınızda mı yatti?

Inanmakta zorlanıyorum.

O an o evi terk ederdim ben olsam.

Şeye takıldım.. 4 evi napıyolar?? sizde onlardan ödediğiniz evi isteyin bakalım bi daha geliyolar mı

İşte bu kadar...

Okurken ben burda dertlendim. Eşin üvey evlat falan mi acaba? ayrica bu k.v modeli bende olsa evime bir gunu gec 1 saniye yaklastirmam. Kapimin onune gelemez. Ailedir herseyine tamam denir de bu kadar da arsızlıga tahammul edemem ben sahsen. Gitsin o 4 evinden birinde otursun ne isi var bende. Allah kurtarsin bacim.

Eğer kredisini bana itekledilerse ben de o evi onların elinden söke söke alırdım, kusura bakmayın ama çok pasif kalmışsınız karı koca. Hala kirada oturup kv kişisine 4. evi almak da akıl mantık işi değil. Inan senin yerinde olsam asla evime sokmazdım, zaten sokmuyorum da. Eşim de darılırsa darılsın , ailesine sözü geçmiyorsa benim evime de getirmesin. Benim kv benim evimden altın ve para çalarken yakaladım , kavga kıyamet zaten başka olaylar da oldu artik görüşmüyorum, evimin önünden bile geçemezler. Kımse beni enayi yerine koyamaz. Eşime de söyledim o da bişey demedi. Arada bir yokluyor beni ailesiyle barışmam için ama asla asla diyorum. Bence evine alma bunları baska da bişey diyemiyorum.

diyecek pekte birşey yok ... Allah ana babanın da hayırlısını versin evladında..

Oku oku oku bir maddeden diğerine hep daha şaşırtıcı bir şekilde davranmış eşinizin ailesi. Kv nin o kadar söze nasıl hala sizde kalabiliyor anlamadım. Bende olsam tamamen silerim. Eşiniz de taviz vermesin artık. Siz çalışıp ödiceksiniz onlar sefasını sürecek. Yok yaa

Kocan ailesini istemiyorsun diye kırılacaksa kırılsın, böyle bir aileyi kendisinin evine kabul etmesi hata!
Ben olsam bir daha koju açıldığında açıkça "gelmeyin lütfen, doğum sonrası evse huzur istiyorum,siz her geldiğinizde illa ki sorun çıkıyor. Bebeği görüp gidersiniz" derdim. Hiç çekemem böyle insanları. Beni aptal yerine koyacak, sömürecek, ben de saf gibi her kararlarına he diycem... Kabus gibi

Bravo Bu kadar sabır, bu kadar iyi niyet
Siz de farkındasınız herşeyin. Sizi aptal yerine koyduklarının, kullandıklarının..

İzin vermeyin artık daha yeter.
Kurnaz, kötü niyetli insanlar bunlar.
Hele ki bebek olduktan sonra iyice bunaltır iyice sinir ederler.

Rest çekin artık size de yazık.

Senin kv kp bebeğe takılacak altınları toplamaya geliyorlar bu seferde. Aç gözünü başlayacak kendini yerlere atmaya, ağlamaya.. Onları da kaptırmayın bari.
Almayın eve bundan sonra.
Bana da öyle geldi
6 ay kalmak istemesi de kim ne getirdi gözleriyle görmek için
Yoksa ev hanımına neyin yardımını yapacak 6 ay

Burada iş konu sahibine düşüyor çocuğunun hakkını kimselere yedirmeyecek

Kesinlikle
Karı koca ne kadar pasifler
Ben olsam Eee parasını ödemediniz borç aldınız vermediniz oradan kira alıyorsanız her ay kirayı istiyorum derim

Yada kiracıyı kimi koyduysan o evden çıkar biz oturacağız şu kadar sene derim
Parasında ödedik fazlasıyla diye eklerim

Bir tane yorum vardı burada
Çok kötü bir kayınvalide konusunda aslında biliyor musunuz çoğu kaynana ortamını bulsa bu kaynanada beter olur izin vermemek gerek diye o mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…