Kayınvalde:(

Acaba tek suçlu onlar mi??

Ne de kolay kandiriliyorsunuz karı koca.
Yok kendini yerlere attı bilmem ne eee ??
Kendini yere attıysa nolmus ??
Niye gidip bankaya kredi cekeyim bunun için??

Cidden soruyorum kardeşim karı koca sizde akıl yok mu ???
Geldiler kapını çaldılar açmadın ısrarla çaldılar 1 saat çaldılar mesela açmadın ne yapacaklar??
En fazla apartmana rezil olursun.
Gitmediler mi kapıdan sizi eve almayacağım şimdi polisi arıyorum gitmezseniz desen mesela ne olur yani ??
Bunu akıl edemiyor musunuz karı koca ?
Neden ısrarla bu insanları eve sokuyorsun??

Ayrıca bebek doğunca gelme sebepleri bebeğe takılan altınları kapmak bunu göremiyor musunuz ??
Ne yapacaksınız o çocuğun rızkını da yine yedirecek mısınız karı koca ??

İlk maddeden belli ki durum. Nasıl izin verdiniz ve nasıl gelişti aynı odada kalmak onu anlamadım ben

Böyle bir şey olamaz. İlk yaptıkları hatalardan beri taviz vermeniz çok yanlış. Baştan tavrınızı eşinizle beraber koymuş olmanız gerekirdi. En azından şimdiden sonra bir olup tavır koymanız gerekir. Yaptıkları hataları tek tek söyleyin, siz de cıngar çıkarın. Olmadı asla ve asla görüşmeyin derim. Eşiniz de salak değilse sizin yanınızda olur. Eşiniz kendi gidecekse gitsin ziyarete. Hale bak kendileri rahat içinde yaşayıp sizi sömürmeye çalışıyorlar.

Bunca şeye rağmen yine "gelmesinler "diyemiyorsun. "2 hafta kalsinlar" diyorsun

Gerçek misiniz siz? Bu kadar sabr niye gösteriyorsunuz bu ahlaksız insanlara

Ya bu aile işin kolayını bulmuş sömürüyorlar bakıyorlar ses eden de yok oh miss. Kesinlkle katılıyorum ya evi alirim ya içinde ben otururum.
Hangi kv konusuydu ki o hatırlamadım.

Bir kadin ogluna bunu nasil yapar ya? Gectim Gelini, torunu her seyi .. 7 yil olmus. Nasil rest cekmezsiniz bu zamana kadar! Ben sizin yerinizde olsam kapidan iceri sokmam hibirini.

isimsiz871 bişi dicem evlendiğiniz gün annesi niye aynı odada yerde yattı? Gelenek görenek deme şuracıkta bayılırım

Kız bunlar seni kac kere mezara sokar da olmezler.
50 bini getirmeden torun görmeye gelmeyin de. Gelirlerse de otele gönder. Cazgir ol.

Gorusmemeniz icin daha kac olay yasamaniz gerekiyor? Kesinlikle size de esinize de zarar veriyormalar. Maddi manevi sizi somuruyorlar. 6 ay da dogumdan sonra hizmetci olarak kullanacaklar sizi. Tamamen iletisim kesilmeli. Tek yapilacak sey bu.

Beni öldürseler görüşmezdim. Tabii ki oğluyla istediği zaman görüşür ama benim olduğum yere giremezdi. Nedense en çok hala şunu yapıcam bunu edicem dediğinde inanmana sinir oldum.

Resmen dalga geciyolar sizinle kimseye asla gorusme demedim smdiye kadar ama asla aslaaa gorusmeyin bu insanlarla bile diyemicem

Bazen insan kendi kendinin kul hakkına girer ve bunu fark etmez konu Sahibi tam bu durumu yaşıyor. Herşeyi yapmışlar görüşmemeniz kendinizi ezdirmemeniz inanmamanız için o kadar çok sebep var ki... ama siz kendi hakkınıza kendiniz girmeyi seçiyorsunuz.

Aslında susmadım sürekli ciddi kavgalarimiz oldu ama hiçbirşey düzelmedi üzerlerine kotülüklerini katip devam ettiler ama artik bebegimde olucak böyle şeyler yaşamak istemiyorum neyapmaliyim
okurken o borcu ödemiceginden emindim sen nasil güvendin? safsiniz. Evinizede almayin muhatapda olmayin... suc sizde bulmuslar saflari kulan

Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti
Aynı benim kv...

Kendisi de yanımıza yatak açtı....olaki eşimin sarılması kaynaklı gıkım çıktığında oturup "kara görgüsüzler" diye bağırırdı...

Artık oğlunu tek gönderiyorum, oğluna koca diye sarılsın yatsın kara görgüsüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…