• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvaldem oğlum ben

merhaba kızlar
ben kayınvaldemle aynı binada oturuyorum doğum yapana kadar onu tanımadığımı anladım. oğlum olana kadar bir sorunumuz yoktu ama lohusalığımda 40 gün bende kaldılar kahvaltıdan yatana kadar hepsi bendeydi sonra kayınvaldem bizde kalıodu diğerleri yukarı çıkıyordu ama ev leş gibi oluyodu sezeryanla doğum yaptığım için pek iyi değildim ilk çocuk tecrübesizliği dışa dönük biriyken sessizliğe bürünmüştüm sütüm olmadı onun tantanası her gelene keçimiz sütsüz çıktı demeleri neler neler neyse çok uzatmayım velasıl işe başladım şimdi kışın bende bakıyor kendi evi soğuk die yazın kendi evinde .. ama evimi berbat ediyolar ben temizliyorum onlar pisletiyor artık yoruldum işten çıksam bu sefer maddi zorluklar başlayacak kredi borçlarımız var sabretmeye çalışıyorum ama gücüm kalmadı sanırım şimdi kış gelicek benm psikolojim yerlerde dün evi temizledim sabah hemen pineklemiş işten eve gitçem gene pis gene pis kendi evinde bakarken titizleniyo çocuk dökse hemen temizliyo ama bizim evde gavur gibi davranıyo hepsi birbirinden dağınık annemde uzakta o bakamaz ... çocuğuna bakıo sus diyorum kendime ama öyle dağınıklığı ve pisliği görünce çıldırıyorum geçen kış oğlumun yatağından yeşil mercimek temizledim düşünün artık gerisini napıcam ben :KK43:
temizlik için haftada 1 kadın alsan

Bakici bulma ihtimaliniz yok mu? Mahalle arasinda oturuyorsaniz komsu teyzeler falan vardir gelir bakarlar evinizin isini de yaparlar hem. Rahat edersiniz.

mercimegi yatakta pisiriyor galiba. kres yasindaysa verin krese derim ben. Yada esinize soyleyin yoruluyorum diye

Sahsi pisligi varsa bilemem ama yataga mercimegi kv dokmemistir heralde cocuk dokmustur. Toplasa guzel olur ama mecbur degil. O yastaki insanlar icin parayla bile bakmak zor. Para vermiyorsan sasirma bunlara. Diger yandan kv zaten ne yapsa gozune batar. Kesinlikle tercih edilmemeli. En iyisi bile zor..

lohusa kadın yalnız bırakılmazmış gecede bebeğini ağlamasını duymazmışım o bahaneyle yıllardır evime el uzatamıyodu resmen acısını çıkardı herşeyimi kullandı banada bi suskunluk geldi kendimi yalnız besleme gibi hissediyodum hiçbişey yapamadım engel olamadım sonra toparladım eski halime döndüm ama fırsatı kaçırmadılar sömürmeyide severler hep çocuklar alsın getirsin bunlar kullansın yesinler bıktım hepsinden[/QUO

40 gün evinizde kalmalarını takdir ettim ki haklılar.bizde de yeni doğum yapanlar yalnız bırakılmaz, anne bitkindir ve yardıma ihtiyacı olur.gelinimiz hamile, anneme diyorum şimdiden 40 çıkmadan gelme diye.ben olsam sevinirdim.kirlilik ise...bebekli ev zaaten pislenir, gençler bile yetişemez, yaşlı kadın ne yapsın<<<<<<*bakıcının bakmasındansa babaanne bakıyor, daha ne istiyorsunuz?hem bakıcı parası vermiyorsunuz hem de güvenle bırakıyorsunuz.çok abartılmış bir konu

Ben derdimi anlatamadım sanırım bebeğim yatağına mercimek atamayacak kadar küçük 15 aylık katınvaldem dikkat etmiyor evet küçük çocukla birşeye yetişilmez ben evi temiz tutsun iş yapsında demiyorum ki sadece kendi evinde öendiği dikkat ettiğinin birazını bekliyorum sadece oğluma evinde bakarken heryere örtü seriyi döküyor die bnm evde kendileri sehpanın üstünde çayı bisküvisi kuruyemişi etrafa saçıyor geçen kış yere pirinç döküldü sandım bi baktım Antep fıstığı yemişler karı koca kabuğu kırıntısı hep yerdeydi banada günah değilmi işyeri ayrı sorun trafik çilesi yaşıyorum eve geliyorum çocuk yemek ev işi her günüm böyle geçiyo bu kadar olmaz bakıcı tutsam hepsi karşı çıkarlar bebeğimi altı aylıkken sünnet ettirmek istedim eşim dahil 5 kişiyle savaş verdim bir hafta boyunca sonunda pes ettim yaptırmadım bakıcıyı hiçbiri kabul etmez etseler bile maaşım bakıcıya gider bu kış ayda birde olsa yardımcı alıcam sanırım başka çarem yok gibi

Back
X