KayınValide Adayı İle Tanışma

Daha askere gitmemiş çocuğun annesiyle neden tanıştın ki?
Hiç mi okumuyorsun buradaki konuları yav?:ssz:

bu yorum biraz saçma geldi bana nedense:44:

tabiki senin düşüncen saygı duyarım ama bende fikrimi söylemek isterim.
bende geçen ay erkek arkımın ailesi ile tanıştım. ama ondan önceki ay önce o gelip benim ailemle tanıştı.
asla dedim sen gelmeden iş ciddiye binmeden gelmem. gelememde. farklı şehirlerdeyiz yarın öbür gün sizin kızla şu gün tanışmıştık şöyle şöyle yapmıştık diye laf söyleseler babam ve annem kötü bir duruma düşerdi. gizli saklı birşey yapmadık.

erkek arkımda askerliğini yapmadı ve evlendikten sonra gidecek büyük ihtimalle. zaten önümüzdeki sene ikimizde yüksek lisansa başlıyoruz.

burda sorgulanması ve yanlış olan tek şey... 2 aylık bir sevgiliyi bir insan ne kadar tanıyabilirki hem ailesiyle , hem annesiyle tanışır. hemde evlilik planları yapmaya çalışır.
ben anlam veremiyorum. hayatın en güzel dönemi sevgililik dönemiyken neden aileler içine sokulur ve o sorumlulukla yaşanır??? ya da 2 ayda dediğim gibi neyine güvenip tanışmaya gider. b
bence annesi gayet normal davranmış.

benim kuzenlerim 2 aylık kız arkını karşıma getirse ben bile sorarım onu ne kadar tanıyorsunki bir de benle tanışmaya çalışıyorsun diye?

k

Bana çıkma teklif eder etmez niyetinin ciddi olduğunu, öle laylaylom bi ilişki istemediğini sölemişti. Hoşumada gitti. Ama bende bu kadar erken tanışmayı beklemiyordum :S

Bana çıkma teklif eder etmez niyetinin ciddi olduğunu, öle laylaylom bi ilişki istemediğini sölemişti. Hoşumada gitti. Ama bende bu kadar erken tanışmayı beklemiyordum :S

öyle erkekler varki aileyle tanışınca kızların yelkenleri suya indirceğini bildiğinden ilk baş bunu yapıyorlar.
bizler yanılırız umarım sizin herşey gönlünüzce olur:16:

ama dikkat et çok yüzgöz olma... sevgiliyken bir verirsen nişanda 2 isterler , evlenince 3...

Beraberliğimizin 2. yılında tanıştım bende. Arkadaşımla gitmiştim istemiyodum aslında ama hem sevgilim hem arkadaşım hem sevgilimin babası çok ısrar ediyodu. Çok iyi davrandılar hepside allah razı olsun. Banada aynı şeyi söyledi annesi x(sevglmn adı) askerdeyken beklersen geldiğinde evlenirsiniz falan dedi çok tuhafıma gitmişti o cümlesi. Sanki ben öylesine beraberim sevmiyomusum gibi. Onun dışında herşey çok güzeldi bidaha gitmedim. Ama babası nerdeyse her gün arıyo gel diye tam 2 sene oldu gidip gitmeme konusunda kararsızım açıkcası.

Beraberliğimizin 2. yılında tanıştım bende. Arkadaşımla gitmiştim istemiyodum aslında ama hem sevgilim hem arkadaşım hem sevgilimin babası çok ısrar ediyodu. Çok iyi davrandılar hepside allah razı olsun. Banada aynı şeyi söyledi annesi x(sevglmn adı) askerdeyken beklersen geldiğinde evlenirsiniz falan dedi çok tuhafıma gitmişti o cümlesi. Sanki ben öylesine beraberim sevmiyomusum gibi. Onun dışında herşey çok güzeldi bidaha gitmedim. Ama babası nerdeyse her gün arıyo gel diye tam 2 sene oldu gidip gitmeme konusunda kararsızım açıkcası.

Sence bizim tanışmamız kötümü geçmiş

Sence bizim tanışmamız kötümü geçmiş

Ben bi kötülük göremedim ama erken henüz canım. Ben 2 sene geçmesine rağmen tereddüt içindeydim -ki şuan 4 sene oldu nerdeyse hala gitmek istemiyorum gidersem sırf babasının hatrına giderim adam her gün arıyo bahane uydurmaktan yoruldum artık. Annesini soğuk bulmuşsun biraz belli ama ilk tanışma olduğundan böyledir bence kasılmışsınız ikinizde :)

Kızlar sevgilimin annesi gerçekten çok tuhaf davranıyor. Ya da ben malum dönemime yaklaştığım için alıngan davranmaya başladım.. Dün Sevgilimin küçük kız kardeşiyle ( 18 yaşında ) face de konuşurken " annem seni sordu, bugün nie gelmedi neden aramadı küstümü bana diyo" dedi. Bende benden hoşlanmadığını düşünüyordum. Bu arada sevgilime 4 gündür ulaşamıyorum. Çalıştığı yerde telefon çekmiyo. Annesini aramış dün sabit bi hattan da anca öyle haber alabildim kendisinden

Arkadaşım bir dur düşün ya 2 aylık bir ilişki 4 gündür sana ulaşamayan! ama annesini sabit hattan arayan bir sevgili atılmış bir söz? sen sevgilinin gerçekten geçmişteki ilişkisini aklında bitirdiğine eminmisin? mutlaka sana deger veriyordur ama bence seni sevdiginden emin ol. Artık seninle ciddi düşünüyorum diye direk evlilik muhabbetine giren erkekler in cogu bana nedense sadece "unutulmamıs askları" hatırlatıyor.. kendini ezdirme şimdiden annesi ile yüzgöz olma.. su an senin nazlanacagın dönem annesinin degil..

Back
X