Kayınvalide adayı ;(

sen başlatmışsıın oda cevabını yapıştırmış. bozulacak bişey yok. mesafelesiniz ama eltinin gelinin dedikosunu yapıyosunuz :işsiz: ayrıca resmiyet yok kv adayıyla mesajlaşmak ne kadar saçma. sevgiline anlatıp ağlamadınmı annen beni sevmiyoooo diye

Herkese iyi geceler.Biraz sinirli gibiyim ama sadece kırıldım sanırım konuya geçiyorum.

Sözlümün annesiyle mesajlaşıyoduk bu akşam çok iyidir senelerdir tanırım bugüne kadar hiç cıvık ilişkimiz olmadı kendisiyle mesafeliyizdir.Öyle konu konuyu açtı eltisinin gelin adayından bahsediyoduk,o kızı sevmedim dedi.Bende sen hiç kimseyi sevmiyosun benide sevmiyosun bence diyip güldüm.Kadının cevabı evet senide sevmiyorum doğrudur dedi arkasından cevaplamadım bisürü mesajlar atmış kırıldın mı bana diye,ben sana her zaman böyle takılıyorum beni yanlış anlama yazmış.

İyi de neden durduk yere sebep ne bir insan neden böyle saçma şakayı yapar yada gerçek mi ? :KK57:

Peki siz neden böyle saçma şaka yaptınız ?

Eh siz durduk yere sen zaten kimseyi sevmiyorsun beni de sevmiyorsun derseniz öyle bir cevap alırsınız kusura bakmayı ama aranızda bir sorun olmamış etmemiş çok yakışıksız olmuş yani kendi dediğinizde hiç suç bulmuyor musunuz.

Kadın bir de açıklama da yapmış yani ben olsam yapmam bile ne düşünürse düşünsün buna alındıysa derim. Siz başlatmışsınız. Boşa gerginlik çıkarıyorsunuz. Kadını sizi sevmemekle itham eden sizsiniz siz şaka yapınca iyi o yapınca tip atılıyor hayret.

Herkese iyi geceler.Biraz sinirli gibiyim ama sadece kırıldım sanırım konuya geçiyorum.

Sözlümün annesiyle mesajlaşıyoduk bu akşam çok iyidir senelerdir tanırım bugüne kadar hiç cıvık ilişkimiz olmadı kendisiyle mesafeliyizdir.Öyle konu konuyu açtı eltisinin gelin adayından bahsediyoduk,o kızı sevmedim dedi.Bende sen hiç kimseyi sevmiyosun benide sevmiyosun bence diyip güldüm.Kadının cevabı evet senide sevmiyorum doğrudur dedi arkasından cevaplamadım bisürü mesajlar atmış kırıldın mı bana diye,ben sana her zaman böyle takılıyorum beni yanlış anlama yazmış.

İyi de neden durduk yere sebep ne bir insan neden böyle saçma şakayı yapar yada gerçek mi ? :KK57:
Siz seviye kurmaz arkadasiniz gibi muhabbet ederseniz alacaginiz cevapta budur ilerde bide evlilik olursa çok lacka bı iliskiniz olacagi aşikar

Bana birisi en zaten hiçkimyesi sevmiyorsun dese baya kırıldım heralde, iyi yine kadaın şakaya vurup ortamı yumuşatmış. Sen niye darıldınki anlamadım?

Siz laf sokmuşsunuz kayınvalide de size haddinizi bildirmiş.
Bu size bir ders olsun.
Neden kayınvalide adayınıza iğneler gibi "sende kimseyi sevmiyorsun diyorsunuz ki. Çok anlamsız. Kadın cevap vermese lafı sokuşturdum diyecektiniz.
Akıllı kadınmış. Ben de olsam aynını yapardım.

Ettiginiz kelamın karşılığı olarak kurulan cümle gayet normal.
Sen kimseyi sevmiyorsun,benide sevmiyorsun derseniz kadında haklısın der yani.
Sevgilinize yapın bu muhabbetleri,oda dönsün size aaa aşkım olur mu ben seni çok seviyorum desin,şımarın,cilveleşin falan ama kayınvalide ile ne alaka ?

Sevmiyordur belki gerçekten sevmek zorunda da değil zaten sizde ilerde sevmiceksiniz emin olun

Laf sokmuşsunuz, o da haddinizi bildirmiş. Siz de kendinize bahane bulmuşsunuz arayı açacak. Yersiz şakalar yapmayın. Gerçekten saygılı olup mesafeyi koruyun. Aranız hep iyi kalsın.

bir de cıvık ilişkimiz yok demişsiniz ama ''sen de kimseyi sevmiyorsun '' şakasını yapabilmişsiniz, enteresan olmuş.

Kusura bakmayın ama sizi hatalı buldum. Eşinizin annesi o. Arada hiç mi mesafe yok. Sen hiç kimseyi sevmiyorsun derken neyi baz aldınız merak ettim.

Aptal kadin lafi soylerler sonra sakaydi derler sinir olurum

Sen başlatmışsın oda öyle cevap vermiş.bide üstüne tribe geçip o bisürü yazmış cevap vermemişsiniz bu ilerde size fena döner

O değil de görümcem ile mesajlasmam isim olmadıkça arar kapatırım iyiki mesafelisin kv söylemiyorum bile

Şimdiden dedikodu yapmaya başlamışsınız. Unutmayın sizinle dedikodu yapan mutlaka sizin hakkınızda da konuşuyordur. Bence biraz mesafe koyun aranıza.

Şimdiden dedikodu yapmaya başlamışsınız. Unutmayın sizinle dedikodu yapan mutlaka sizin hakkınızda da konuşuyordur. Biraz mesafe koyun bence ileride çok yüz göz olursunuz.

Back
X