- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi asabihatun
+1Mesafeli olduğun birine, sen zaten hiç kimseyi sevmiyorsun demek te güzelmiş..
Şakaya şakayla karşılık vermiş mesafe çerçevesinde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Mesafeli olduğun birine, sen zaten hiç kimseyi sevmiyorsun demek te güzelmiş..
Şakaya şakayla karşılık vermiş mesafe çerçevesinde..
Herkese iyi geceler.Biraz sinirli gibiyim ama sadece kırıldım sanırım konuya geçiyorum.
Sözlümün annesiyle mesajlaşıyoduk bu akşam çok iyidir senelerdir tanırım bugüne kadar hiç cıvık ilişkimiz olmadı kendisiyle mesafeliyizdir.Öyle konu konuyu açtı eltisinin gelin adayından bahsediyoduk,o kızı sevmedim dedi.Bende sen hiç kimseyi sevmiyosun benide sevmiyosun bence diyip güldüm.Kadının cevabı evet senide sevmiyorum doğrudur dedi arkasından cevaplamadım bisürü mesajlar atmış kırıldın mı bana diye,ben sana her zaman böyle takılıyorum beni yanlış anlama yazmış.
İyi de neden durduk yere sebep ne bir insan neden böyle saçma şakayı yapar yada gerçek mi ?![]()
Siz seviye kurmaz arkadasiniz gibi muhabbet ederseniz alacaginiz cevapta budur ilerde bide evlilik olursa çok lacka bı iliskiniz olacagi aşikarHerkese iyi geceler.Biraz sinirli gibiyim ama sadece kırıldım sanırım konuya geçiyorum.
Sözlümün annesiyle mesajlaşıyoduk bu akşam çok iyidir senelerdir tanırım bugüne kadar hiç cıvık ilişkimiz olmadı kendisiyle mesafeliyizdir.Öyle konu konuyu açtı eltisinin gelin adayından bahsediyoduk,o kızı sevmedim dedi.Bende sen hiç kimseyi sevmiyosun benide sevmiyosun bence diyip güldüm.Kadının cevabı evet senide sevmiyorum doğrudur dedi arkasından cevaplamadım bisürü mesajlar atmış kırıldın mı bana diye,ben sana her zaman böyle takılıyorum beni yanlış anlama yazmış.
İyi de neden durduk yere sebep ne bir insan neden böyle saçma şakayı yapar yada gerçek mi ?![]()
Kusura bakmayın ama sizi hatalı buldum. Eşinizin annesi o. Arada hiç mi mesafe yok. Sen hiç kimseyi sevmiyorsun derken neyi baz aldınız merak ettim.Herkese iyi geceler.Biraz sinirli gibiyim ama sadece kırıldım sanırım konuya geçiyorum.
Aptal kadin lafi soylerler sonra sakaydi derler sinir olurumHerkese iyi geceler.Biraz sinirli gibiyim ama sadece kırıldım sanırım konuya geçiyorum.
Bende sen hiç kimseyi sevmiyosun benide sevmiyosun bence diyip güldüm
Siz saçma bir şaka yapmışsınız.Kadın da karşılık vermiş.İyi de neden durduk yere sebep ne bir insan neden böyle saçma şakayı yapar