Bir tuhaf kayınvalide de bende

Cok.tuhaf.bir kadin şaka yapiyor ama sadece kendi gülüyor 😏

Sizde resmi ve seviyeli olun. Benim nisanliliktada öyleydi, evlendigimde de öleyim hic basim agrimiyor.

Ama benm kaynanam iyi. Allah war 🙏

Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha önce de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kaç hafta önce nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı çıktığını söyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gülücük falan koymuş tabi inanmamam o yüzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı :KK57:
Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız
daha nişanlısın bence bu kadar vıcık vıcık olmana gerek yok daha şimdiden, ayrıca daha nişanlıyken kayınvalidenin eltisinde ne işin var ben gelmeyeyim diye reddetseydin en başta keşke ben evli olduğum halde gitmek istemem mesafe iyidir diyorum.

Hem kadına sorup hem dediğine öyle pat diye inanmıyorum demek büyük saygısızlık. Siz böyle konuşma hakkını nerden buldunuz. Biraz saygı lütfen. Kadından rahatsız oluyorsanız biraz mesafe koyun ama sizin tavrınız da pek parlak değil.
O sırada sırıtık sırıtık gülücükler attığı için inanmıyorum dedim

Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha önce de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kaç hafta önce nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı çıktığını söyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gülücük falan koymuş tabi inanmamam o yüzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı :KK57:
Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız
ilkinde sen ikincisinde o

Kv ye de inanmıyorum diye diretmek ne bileyim degisik evli olursunuz birbirinizi bilirsiniz saka gibi dersiniz. Aslında ikinizde degisiksiniz. O da eltiye çağırmış geri seni kim çağırdı demis rövanş mi aldi ne:)

Bence konu sahibin burda anlatmadik çok şeyleri var. O kv'dede artik öyle başa böyle tarak diye işi geyiğe vuruyor. Hatta elti meselesinde baya kahkaga attim. Yani burda fena olan kv'de değil bence
Evet anlatmadığım çok şey var ve bunlar benim sürekli alttan almalarım.Bazen işte oluyor evine misafir gelecekse benden bir şey yapmamı istiyor bazen tamam diyip yapıp götürüyorum işten çıkıp oğlunu yada nişanlımın erkek kardeşini arıyor ablan bizde mi diye evet cevabını alırsa da ona söyle ben gelmeden evine gitsin diyor ve bu defalarca olan şeyler.Rahatsız olduğumu söylediğim zaman ben şaka yapıyodum oluyo.En son olan şeyi anlatıyorum bakın bir akşam yine kendi çağırdı ve gittim yan yana oturuyoruz ve kız kardeşine mesaj atmış bu x yine bizde yemeğini yedi gitsin artık saat kaç oldu kalkmıyor ve saat akşam 7 idi.Bunu da nişanlımın kardeşi ortaya çıkardı sen neden böyle saçmalıklar yapıyosun diye annesine bağırdı onun üzerine ordan kalkıp evime döndüm bir çok kez arayıp özür diledi ve açıklaması sadece ben şaka yaptım.Anlatmadıklarım bunlar

Evet anlatmadığım çok şey var ve bunlar benim sürekli alttan almalarım.Bazen işte oluyor evine misafir gelecekse benden bir şey yapmamı istiyor bazen tamam diyip yapıp götürüyorum işten çıkıp oğlunu yada nişanlımın erkek kardeşini arıyor ablan bizde mi diye evet cevabını alırsa da ona söyle ben gelmeden evine gitsin diyor ve bu defalarca olan şeyler.Rahatsız olduğumu söylediğim zaman ben şaka yapıyodum oluyo.En son olan şeyi anlatıyorum bakın bir akşam yine kendi çağırdı ve gittim yan yana oturuyoruz ve kız kardeşine mesaj atmış bu x yine bizde yemeğini yedi gitsin artık saat kaç oldu kalkmıyor ve saat akşam 7 idi.Bunu da nişanlımın kardeşi ortaya çıkardı sen neden böyle saçmalıklar yapıyosun diye annesine bağırdı onun üzerine ordan kalkıp evime döndüm bir çok kez arayıp özür diledi ve açıklaması sadece ben şaka yaptım.Anlatmadıklarım bunlar
Cok değişik bir insan sorunları var bence kayınvalidenizin. Diğer bireyler de farkında mı nişanlınız gbi?

Ama sen direkt yüz göz oluyorsun
Azcık politik olacaksın
Bu konuda tanıdığım en yetenekli kadın annem ya :D
26 senelik evlilik bi' kez babaannem köşede kıstıramadı öyle güzel oynar :D
Annenizi bilirkişi olarak foruma mi cagirsaniz ne :)) malum çok ihtiyaç var böyle taktiklere

Konu sahibi anlattiklarina göre gerçekten sanki psikolojik olarak iyi değil gibi .Yani bir söylediğinden 5 dk sonra vazgeciyor sanki.Bu konuda uzman değilim eminim bir adı vardır bu durumun ama kendisi istemesi lazım .O yüzden mesajla filan yuzgoz olmayın çok acilde olsa gerekirse 1000 defa ustuste acana kadar nisanlinizi arayın ..

İlk başta sen hatalısın, inanmıyorum o bu saatte çıkmaz derken. Fakat sonra o da saçma davranışlarda bulunmuş. İlişkiniz çok laçka, kolay gelsin.

Cok değişik bir insan sorunları var bence kayınvalidenizin. Diğer bireyler de farkında mı nişanlınız gbi?
Evet eşi diğer oğlu da farkında sürekli uyarıyorlar mesela sofrada yemek yiyoruz eşi için sen çok yedin artık kalk diyor :KK57:

Evet eşi diğer oğlu da farkında sürekli uyarıyorlar mesela sofrada yemek yiyoruz eşi için sen çok yedin artık kalk diyor :KK57:
Yani bir ailenin iç işlerine müdahale edilip doktora götürün denir mi inanın bilmiyorum. Evli değilim. İnsanları olabildiğince oldukları gbi kabullenmeye calısıyorum ama bu durumda cok az iletişimde olun denilebilir sanırım.

normal bir insan bu tarz şakalar yapmaz. Kv denizin psikolojik bir sorunu yoksa size bunlar iyi günlerin demeye çalışıyor gibi geldi bana. Evlendikten sonra daha çekilmez şeylerle karşılaşabilirsiniz. Madem bu tarz davranışları var sizde mesafe koyun. Zaten çok yüzgöz olmuşsunuz bence. Mesafe her zaman işe yarar. Zarar verme potansiyeli olanı uzaklaştırır.
Birde nişanlınıza annesini şikayet etmeniz hiç iyi ve işe yarar değil. Ne kadar tuhafta olsa o annem der geçer evlendikten sonra. Sizde sinir krizi geçirdiğinizle kalırsınız.

Kayınvalde gerçekten de bi tuhaf ama aranızdaki iletişimde tuhaf bence arkadaşmışsınız gibi. Mesajlaşma olayını kaldırın bence.

Back
X