Bir tuhaf kayınvalide de bende

Annenizin ellerinden öpmek gerek,büyük yetenek. :) Buraya üye olup bizlere ders vermesini rica ediyorum :KK71:
Annenizden taktik varsa alırım :olamaz:

Hahah ben hep soruyorum
Ben hiç muhattap almıyorum ki diyor
Yani alır görünüp sensin kraliçe annem modunda
Öyle nefret falan etmez, sevmediğinden değil ama babaannem çenesi düşük ya herkesin sinirini bozar
En sevdiği gelini annem her yerde anlatır ben de böyle olucam :KK70:

Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha önce de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kaç hafta önce nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı çıktığını söyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gülücük falan koymuş tabi inanmamam o yüzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı :KK57:
Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız
Evlenmeden niye bukadar samimi oluyorsunuz anlamiyorum

Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha önce de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kaç hafta önce nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı çıktığını söyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gülücük falan koymuş tabi inanmamam o yüzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı :KK57:
Gelelim bugüne bugün beni aradı akşama eltisine gideceğini söyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat geçti bende mesaj attım kaçta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim çağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana küstün mü sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma söyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gün konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız
Ben kv ile mesajlaşmam bir kere bu net . ayrıca nişanlımın nerede olduğunu da ulaşamayınca ona sormam. Eğer mesajları o yazmışsa hoş değil tabi ben olsam hemen aradım kendiniz davet ettiniz şimdi böyle yazmissiniz derdim. Madem dememisim annesini eşime şikayet etmezdim

Cnm piyango vurdu sana benim gibi benim kayın validem de aynı banada eşim farkındayım diyordu ama evlendikten sonra anneci çıktı normal değil kayınvaliden önden göstermiş ben 7 aylık evliyim boşanma derecesine geldim şuan kendini saklıyor arada bir atıyor tutamıyor kendini ölç devamlı hareketlerine bak dönüşü olmuyor sonra

Gerçekten inanmıyorum mu dediniz :KK70:Daha evlenmemişsiniz bile bu kadar yüz göz olmayın derim

Çünkü kadına inanmıyorum demişsin, kavgada bile söylenmez. Sonuçta hem büyük hem kv. Bu nedenle dedim. Ama dışarıda dediğinde evdeymiş sonraki mesajında yazıyor. Öyleyse evlenirsen sulu şakacı bir kv olacak. Onu öyle kabul etmen gerek. Bir yandan da iyi aslında gülme garantili bir kv.
Evde kızım demek varken normal insanlar gibi demesi normalmi değil o kadın anormal ve işin başında bunu yapıyor nabzına bakıyor alttan alma eşinin sana hak vermesi de palavra evlendikten sonra aldık bitti heveste gidiyor eşin bu sefer anne sen haklosına dönüyor 7 aylık evliyim ilk gümlerimde mutlu olmak yerine neler yaşadı.

Hatanın büyüğü sizde.
Bu şekilde devam ederseniz daha çok konu açarsınız.

Hem kadına sorup hem dediğine öyle pat diye inanmıyorum demek büyük saygısızlık. Siz böyle konuşma hakkını nerden buldunuz. Biraz saygı lütfen. Kadından rahatsız oluyorsanız biraz mesafe koyun ama sizin tavrınız da pek parlak değil.

çok yüz göz olmuşsunuz senin inanmiyorum demende çok tuhaf kadın haklı tabi inanmıyorsan niye soruyorsun şimdiden kaynana gelin şikayetinede başlanmış bu iş yaş.

Vay beeee inanmıyorum dedin helal olsun sen bu gidişle o kaynanayı alt edersin. Kaynanada buraya zalım gelin diye konu açar

Bence konu sahibin burda anlatmadik çok şeyleri var. O kv'dede artik öyle başa böyle tarak diye işi geyiğe vuruyor. Hatta elti meselesinde baya kahkaga attim. Yani burda fena olan kv'de değil bence

Çok yüz göz olunmuş ki daha nisanlilikta bu kadar da olunmaz.5 senelik evliyim ve kayinvalidem yakında oturur birbirimizi aramadan gitmeyiz.mesafeli olun şakayla karışık dalga geçiyor sizle. E sizde inanmıyorum demissiniz pes yani o zaman niye soruyorsun:)

Valla “inanmıyorum” mesajını kime gönderseniz aynı cevabı alırsınız. Bence çok yerinde bir cevap olmuş. Diğer konuda siz haklısınız.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş .
Çok düşük bir iletişim şekli.

Ya ulaşamadınız adam uyuyormuş madem neden annesini arıyorsunuz ? Çok tuhaf değil mi? Yanlış anlamayın ama çocukça davranmışsınız kadında sizinle dalga geçmiş. Koskoca adam geç saatte dışarı da çıksa bu saatte çıkmaz deyip anneye inanmıyormuş gibi yapmanız da çok saçma olmuş. En başta anneye sormanız saçma. Ulaşamadınız bekleyin. İki gün açmasa telefonu anlarım ama yaptığınız çok mantıksız

Back
X