- Konu Sahibi sadecemelo
Bugun seni nisanlin kirmaz yarin evlendikten sonra. Ne olacak ki canim annem iyiligimizi dusunuyor der cikar aradan sen sinir oldugunla kalirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta uzaktan ev baktık diye ağlamaya başladı ben gelemem diye ağlıyor oğluna kıyamadı dipdibeyiz evim çok eski herşeye tamam zamanla olur böyle şeyler dedim ama mobilya muhabbeti son noktam oldu bide mobilyalar çok pahalı ayranı yok içmeyeAynı mahalle kendi annemin arka sokağındayım onun ailesinin birkaç sokak üstündeyim
O zaman evlen ayıp olmasın. Yazık masraf yapmışlar.Nasıl atacağım nişanı birsürü eşya alındı ev tutuldu ne yapacağım
E o da bi şey aynı sokak değilmiş en azından.. ben kendime karıştırmam ama aynı sokakta hatta dipdibeyiz ve bu insanı çoğu zaman sıkıntıya sokuyo.. tek avantajı kalma derdimiz yok çok şükür.. kendini ezdirme sinik durma valla çok sıkılırsın sonraAynı mahalle kendi annemin arka sokağındayım onun ailesinin birkaç sokak üstündeyim
sen niye evleniyorsun? evin dolabın mobilyan gelinliğin istediğin gibi olmayacak. gelinken kaynana peşinde gezecekmişsin, adet öyleymiş. çocuğun olduğunda da adını onlar koyar, kaç gr mama, ne kadar emzirme süresi vs yi de onlar belirleyecek. çünkü sen hem cahil hem suskun, hem gerizekalı olacaksın onların gözünde.Hatta uzaktan ev baktık diye ağlamaya başladı ben gelemem diye ağlıyor oğluna kıyamadı dipdibeyiz evim çok eski herşeye tamam zamanla olur böyle şeyler dedim ama mobilya muhabbeti son noktam oldu bide mobilyalar çok pahalı ayranı yok içmeye
Hakkımı korurum korumasına da sürekli onların içinde olacağım gelin Kayınvalidesinin yanından ayrılmazmış kalabalıklar ve birsürü laf duyacağım diğer gelini pudra rengi bi elbise istemiş ama benimle aynı olur diye vazgeçmiş kv kızmış ordaki 7 tane eltisi de üstüne gitmiş kızın ben dedim olsun tabiki giyebilir problem değil dedim kv senin bişey söylemeye hakkın yok ben varken dedi ben zaten söyledim ona bunları dediDünyalık şeyler demişsin de biz de dünyada yaşıyoruz zaten, haklısın hissettiklerinde, nişanlın da pasifse ki öyle görünüyor evlenirsen çok zorluk yaşarsın.
Bana saygısız diyecekler diye hakkını korumamazlık etme.
O zaman evlen ayıp olmasın. Yazık masraf yapmışlar.
Nasıl atacağım nişanı birsürü eşya alındı ev tutuldu ne yapacağım
Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim
Haklısınız dik durmam gerekiyorKızlardaki bu durumu anlayamıyorum,isterse nikaha bir kaç saat kalsın,isterse full ev alıp döşesinler,her zaman geri dönüş vardır,senin hayatının geri kalanından önemli mi ? Eşyalara eve yazık olmasın diye mi evleneceksin sen ?
Kesinlikle katılıyorum.Yarın bambaşka bir bide bele çek olup gidip nişanlına o koltukları o eşyaları istemediğini,nişan kıyafetinide kendinin en baştan seçeceğini,düğününle evinle ilgili herşeye kendinin karar vereceğini söyle net...İsterlerse hepsini almış ödemiş olsunlar,hiç farketmez. Biraz kararlı ol,biraz sesin çıksın,biraz hayır ben bunu istemiyorum de,biraz rest çek...Evlenecek olan sensin,haa isterlerse fikirlerini söylerler ama son karar senin olmalı,senin evin senin hayatın olacak.O eve alınacak her çöp senin onayından geçecek,geçmeli,olması gereken bu.
Haa baktın olmuyor,olacak gibi değil,hiç dertsiz başına dert alma.Gül gibi ailen var arkanda madem,yaşında genç daha muhtemelen ne kısmetlerin olur,bu kaynanayla hayat geçmez,kanser olur insan.Ama sen dertli bezmiş ama "saygılı gelin" olayım diyorsan sen bilirsin.
Benim annem asla karışmaz ama kadına resti çekiyor bu çocuklar kendileri seçsin onlar yaşayacak diyor ama yok anlayan yok anneme bile evimize bilie karışıyor bazenSenin annen ne yapıyor bu arada? Ben olsam fazla karışmaz annemi meydana atardım sanırım. Madem senin annen kaynanalık yapıyor benimki de yapar görürsün derdim :)
Benim annem asla karışmaz ama kadına resti çekiyor bu çocuklar kendileri seçsin onlar yaşayacak diyor ama yok anlayan yok anneme bile evimize bilie karışıyor bazen
Babam çıkardı zaten çok dar olmuş diye an la mı yor kadının algılama yönleri yok yani bitmişNişanlığını annen ben beğenmedim diye olay çıkarabilir mesela.
Hakkımı korurum korumasına da sürekli onların içinde olacağım gelin Kayınvalidesinin yanından ayrılmazmış kalabalıklar ve birsürü laf duyacağım diğer gelini pudra rengi bi elbise istemiş ama benimle aynı olur diye vazgeçmiş kv kızmış ordaki 7 tane eltisi de üstüne gitmiş kızın ben dedim olsun tabiki giyebilir problem değil dedim kv senin bişey söylemeye hakkın yok ben varken dedi ben zaten söyledim ona bunları dedi