Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok soğuk bi kadın kızım lafını çok nadir kullanıyo hep ismimle hitap ediyo candan bi insan değil.buda benm morelimi hep bozuyo.Başlarda daha iyiydi sonradan daha bi soğuklaşmaya başladı.Ne kadar kızım yavrum desede bana soğuk geliyo
Çok soğuk bi kadın kızım lafını çok nadir kullanıyo hep ismimle hitap ediyo candan bi insan değil.buda benm morelimi hep bozuyo.Başlarda daha iyiydi sonradan daha bi soğuklaşmaya başladı.Ne kadar kızım yavrum desede bana soğuk geliyo
Diğer konunu okudum simdi inşallah hakkında hayirli olur kararin bu mantikta biriyle oldun mu annesine de isinamadin mi daha seni ne tutar ki iliskide
Ben de şunu anlamıyorum. Herkes bu cümleleri rahat kullanamayabilir yani.
Mizacı budur kadının. Olamaz mı ?
Belki sevgisiz bir ortamda , birbirine iğrenç sözler söyleyen aile bireyleri içinde büyümüştür.
Siz şımarık yetişmişsinizdir, sevgi arsızı olmuşsunuzdur o da sizin karakteriniz.
Ha isminle hitap edince yakın olmuyor. Sizin yakınlık anlayışınız bu ise, size küfür edip sonuna canım benim, aşkım bitanem eklesem, yakın olacağım demek :)
Bakın ben onun oğlunun kız arkadaşıyım ben onun geliniyim artık bana bu kadar sert çıkmasına gerek yok.Ben laubali olsun demedimki sadece birazcık yakın hissetmek isiyorum.Herkeste bunu istemez ki.Ben çok sıcak kanlıyım sanırım tüm sorun bu
Bakın ben onun oğlunun kız arkadaşıyım ben onun geliniyim artık bana bu kadar sert çıkmasına gerek yok.Ben laubali olsun demedimki sadece birazcık yakın hissetmek isiyorum.Herkeste bunu istemez ki.Ben çok sıcak kanlıyım sanırım tüm sorun bu