• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide adayımı yakın görmüyorum!!

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
Çok soğuk bi kadın kızım lafını çok nadir kullanıyo hep ismimle hitap ediyo candan bi insan değil.buda benm morelimi hep bozuyo.Başlarda daha iyiydi sonradan daha bi soğuklaşmaya başladı.Ne kadar kızım yavrum desede bana soğuk geliyo

Çok soğuk bi kadın kızım lafını çok nadir kullanıyo hep ismimle hitap ediyo candan bi insan değil.buda benm morelimi hep bozuyo.Başlarda daha iyiydi sonradan daha bi soğuklaşmaya başladı.Ne kadar kızım yavrum desede bana soğuk geliyo

Kadinin kendi kizi var mi acaba merak ettim

Ilk baslarda insanları tanımadan yargılandığımızda düşünceler terside olabiliyor cok fazla samimi olmamak gerekiyor hem bu senin acından da iyi yoksa çok samimi olursa evinde tabağına kadar karışır cnm. Böylesi daha makbul ;))))

Boşver sen de bazı insanlar karakter olarak soğuktur.. Şimdi canım cicim deyip sonra böyle olsa inan daha kötü olurdu senin için..

söz konusu kaynana ise amaaan uzak olsun kızımda demesin yavrumda benimki bebek bebek bu diyoduda noldu sonra firavun dedi bende anne diyodumda noldu şimdi çaki diyorum mesafeli ol daha iyi :27:

Benimki de aksine çok sıcak ama hep adımın sonuna ..cığım ekler o kadar. Bence bu bir sorun değil ki siz de anne demek zorunda kalmazsınız ne güzel :)

Ben de kaç yillik geliniyim hic kizim dediğini duymadim xxx der xxxcimm yada cocuklarimin ismini söyleyip yyynin annesiiii der. Selamlasma opusmleri dişinda bedensel temasimizda olmqmistir hic ama insan yasamadigini istermiş ben sizi anliyorum ben de mesafeli dururum ama içimde kalmistir hep. Gerçi kizina da ismiyle hitap ediyor. Canim cicim dediği bi tek oğlu yani kocam :-p

Diğer konunu okudum simdi inşallah hakkında hayirli olur kararin bu mantikta biriyle oldun mu annesine de isinamadin mi daha seni ne tutar ki iliskide

Diğer konunu okudum simdi inşallah hakkında hayirli olur kararin bu mantikta biriyle oldun mu annesine de isinamadin mi daha seni ne tutar ki iliskide

Doğru söylüyosunuz ne oğlu nede anası bana değer veriyo.Bigün hatta yemek yiyoruz beraber kendi oğluna dolduruyo herşeyi beni iplemiyo bile

Boşver cnm ya beklentini düşük tutacaksin kimse o kdr ince değil o sana oğluna ne kdr değer verdiğini gösterip msj yollamak istiyordur. Dönüşün olur mu bilmem ama geçmiş gitmiş zaten takma

Ben de şunu anlamıyorum. Herkes bu cümleleri rahat kullanamayabilir yani.
Mizacı budur kadının. Olamaz mı ?
Belki sevgisiz bir ortamda , birbirine iğrenç sözler söyleyen aile bireyleri içinde büyümüştür.

Siz şımarık yetişmişsinizdir, sevgi arsızı olmuşsunuzdur o da sizin karakteriniz.
Ha isminle hitap edince yakın olmuyor. Sizin yakınlık anlayışınız bu ise, size küfür edip sonuna canım benim, aşkım bitanem eklesem, yakın olacağım demek :)

Ahh ben cok sansliyim beni oz annem gibi seviyor 5. Yilimiz bitiyor Allah ondan razi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de şunu anlamıyorum. Herkes bu cümleleri rahat kullanamayabilir yani.
Mizacı budur kadının. Olamaz mı ?
Belki sevgisiz bir ortamda , birbirine iğrenç sözler söyleyen aile bireyleri içinde büyümüştür.

Siz şımarık yetişmişsinizdir, sevgi arsızı olmuşsunuzdur o da sizin karakteriniz.
Ha isminle hitap edince yakın olmuyor. Sizin yakınlık anlayışınız bu ise, size küfür edip sonuna canım benim, aşkım bitanem eklesem, yakın olacağım demek :)

Bakın ben onun oğlunun kız arkadaşıyım ben onun geliniyim artık bana bu kadar sert çıkmasına gerek yok.Ben laubali olsun demedimki sadece birazcık yakın hissetmek isiyorum.Herkeste bunu istemez ki.Ben çok sıcak kanlıyım sanırım tüm sorun bu

Bakın ben onun oğlunun kız arkadaşıyım ben onun geliniyim artık bana bu kadar sert çıkmasına gerek yok.Ben laubali olsun demedimki sadece birazcık yakın hissetmek isiyorum.Herkeste bunu istemez ki.Ben çok sıcak kanlıyım sanırım tüm sorun bu

Ben de biraz dengesizimdir mesela :9: Olduğu gibi kabul etmeye bak canım.
O zaman RABBİM yolunu gösterir sana. Tevekkül. Yani ALLAHa bırak...

ben de ortak yönüm olmayan insanlara karşı soğuk yapıda bir insanım. kim bilir kayın tarafım neler diyordur benim için soğukluk konusunda. :1:

karakter meselesi yani, çok büyük bir önem taşımamalı hitap şekli. herkes nasıl istiyorsa öyle hitap eder. insanın içinden gelmek zorunda değil.

Bence sorunu siz bulmussunuz.. siz onun daha oğlunun kız arkadaşısınız, henüz gelini olmadiniz aileden değilsiniz. . Az önce ki mesajında bittiğini soylemissiniz demek ki bitebiliyormus.. arada resmiyet olmadan samimi olmak istemiyordur belki de ne olur ne olmaz diye..

Back
X