Kayınvalide adayımın evindeki sürpriz değişim!

çok güzel yapmışsınız emeğinize sağlık umarımm kıymetnizi bilirlerr bu arada gerçekten 300 e mi yaptınızz nasııııııııııl yani

Arkadaşım ben sana helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum..
Emeklerinize sağlık, ev ortaya gelmiş valla :)

MaşaAllah Gerçekten büyük başarı.
Hem o halden bu duruma getirmek, hemde 300 liraya kapatmak.
Hevesinizi kırmak istemem ama mutfağını o şekilde kullanan ve rahatsız olmayan bi bayanın kıymetini biliceğini sanmıyorum. Umarım yanılıyorumdur.:26:
Düşünceniz ve sonunda birlikte ortaya çıkardığınız iş mükemmel. Tebrik ederim. :128:

çook güzelmiş.hemen bakacağım bende..sevdiceğinin kesesine bereket,seninde elceğizlerine sağlık cnmm..bu arada kayınvalide adayın gördümü?tepkisi ne oldu çook merek ediyorumm.

cok guzel olmus hakikaten eski hali harabe gibiymis. nasil rahat etmis.
demekki ufak butceylede guzel seyler yapilabiliyor insan yeterki istesin.
helal olsun valla.
boyle kadinlarada kiziyorum insan azicik tertipli duzenli olur dimi ama sen bir kadinsin en
nihayetinde yasin kac olursa olsun
kucuk evlerde oturmak yada gelirinin az olmasi ayip degil ama boyle duzensiz daginik pasakli olmak ayip ya
ellerine saglik canim

Burada kayınvaliden pasaklıdan ziyade imkanları olmayan desek daha doğru olurdu. Çünkü o da bir kadın ve ister tabiki güzel eşyalarının olmasını, derleyip toplamasını. Eski bir mutfakta ne kadar düzen sağlasan da o mutfak yine hoş durmayacaktır. Eski mutfağın tezgahının üzerindekileri ne kadar yok edersen et, yine dağınık bir mutfak duracaktı.
Dilerim allah herkesin evine güzel eşyalar almayı nasip eder.

Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın çok çok ince düşünerek. Ki senin veya oğlunun değerini gerçekten bileceğini düşünüyorum. Ellerine sağlık canım.

bende eski eşyaların düzenlesen bile temiz olmayacğaına inanırım ama sağolsun onun sorunu eskiler değil gerçekten pislik. duvarların yarım santım kalınlığında yap bağladığını üzerine toz yapıştığını ve dolaplarından binlerce poşeti b,igün lazım olur diye sakladığını evi çöpe çevirdiğini anlatmak istemiyorum burda konuşturmayın beni:)

çok güzel yapmışsınız emeğinize sağlık umarımm kıymetnizi bilirlerr bu arada gerçekten 300 e mi yaptınızz nasııııııııııl yani

toplamda 1500 canım 5 taksit aylık 300 lira ödemesi var mutfak dolapları 330 tl nakliye montajı 160 tl tesisat 150 tl banyo dolabı 110 tl duşakabin 180 tl pencere 220 tl duvar kağıtları 100 tl yer kaplaması ser laminat 80 tl mutfak camı storu 12 tl

bir de ufak tefek ektra harcamalar işte...

evet bundan bende çok korkuyorum ama sevgilim eğer bu tekrarlanırsa elime balyoz alır butun evi kırar çeker giderbir daha da asla yüzlerine bakmam diyo:S

süpersin valla ellerine saglık onu yaptırmakta marifettir ama sen ne kadar emek versende bu devirde kıymet bilen zor cnm:) ama helal olsun sana

Çok güzel yapmışsınız ama yukarıda bir arkadaşın dediğine katılıyorum kadının içinde yok tertip, düzen, temizlik 1-2 yıl içinde bu görüntüden eser kalmaycak gibi.

bende katılıyorum,becerikli kadın heryeri çiçek gibi yapar ister eşya güzel olsun ister kötü.o mutfak eski haline döner. ama herkesde bu beceri olacak diye bişey yok. Kadının içinden gelmeli.İnşallah gelir.:) Ama kaynanın geline mana bulmasından daha iyi bi mevzu bence. çünkü kaynanaya herzaman yardım edeceksin.enazından bi fark yaratıyosun.Onun sana ben temizim ben titizim diye senin yaptıklarına mana bulmasından iyidir.

ne yazıkki durum bu kadar basit değil:) onun yaptığı en iyisiymiş gibi sürekli bana birşeyler öğretme çabasında üstelik... onun makarnası dillere destandır oğlu onun yemeklerinden başka yemeği azğına bile sürmez mesela onun anlatmaına göre:) sana bana daha çok mana bulurlar :):):):):)

gülüp geçiyorum ne yapayım!

yalnız makarnanın da dillere destan oluşu garip bir durumm en basit yemek anne yemeği dediğin ağır olur ne bilim musakka olur börek olurr dimi yanii ayyyyy annem aklıma geldii canım ıspanaklı börek çektiiiiiiii

herkesin bu kadar laf söylemesine şaşırdım.her kadın istemez mi yepyeni eşyaları olsun.ama kadıncağız ne yapsın böyle bir mutfağı varken nasıl süslesin.yazık değil mi ona?1500 lira az para mı?belli ki kayınvalide adayının durumları pek iyi deil.madem bu kadar rahatsız oluyordu ve imkanı vardı nişanlın annesine daha önceden böyle bir sürpr,z yapsaydı siz söylemeden önce.bence uzaktan bu kadar laf söylemek kolay.ama kadıncağıza sorsanız o parayla belki de başka acil ihtiyaclarını karşılamak isterdi .bu da benim düşüncem.bu arada sizin böyle bir şey yapmanız güzel birşey.ama bu kadar lafın söylenmemesi gerek.çünkü ilerde sizinde anneniz olacak.siz ona nasıl davranırsanız o da size aynı davranır.bu arada elinize sağlık çok güzel olmuş.

parası yok mu? istanbuln göbeğinde bir dairesi ve kirada dükkanı var hiç girmiyosa her ay evine 1500 binlira giriyo erkek arkadşaım öğrenci evden kuruş para almıyor tev den burs alıyor sadece o buırsla da bu inşaatı yaptı ve kendi ihtiyacları için de iş buldukça yapıyor.

burda kimseyi karalamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın. ama eğer bir insanın evinden yüzlerce hiç kullanılmamış bardak tabak çatal kaşık ve 50 yi aşkın yorgan çıkıyorsa ve yaşadığı ev sadece 70 m2 ise en son vitrin tozunu 1984 te almış ise ve bu insan istanbulun göbeğinde oturuyor ise kusura bakmasın kimse her lafı hakediyordur...

nasıl yani her lafı hakediyor?Temizveya değil o kimseyi ilgilendirmez.Şimdiden bu kadar neden müdahil oluyorsunuz nerden biliyorsunuz vitrin tozunun ne zaman alındığını?Kimseye bir kelime söylemeye hakkınız yok.Tamam emeğinize sağlık güzel olmuş ama kadını da burda yerden yere vurdunuz.Bu kadar karışmayın derim.Ayrıca ben o kadar da pis bir ddurum göremedim sadece lavabo ve dolaplae eskiydi.Herkes parasını istediği yere harcar.Kurt kocayınca..hesabına dönmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…