- Konu Sahibi kirmizigitar
-
evet canım duvar kağıdı mutfaklar için özel kağıt bu halley markası fiyatı da gayet uygun ve gerçekten çok şık duruyor bende ezelden beri beğenirdim bu kağıdı:)
evin dekorunda tek duvarda yada bir kolonda felan kullanılabilir kırmızı tuğla desenleri felan da var
Burada kayınvaliden pasaklıdan ziyade imkanları olmayan desek daha doğru olurdu. Çünkü o da bir kadın ve ister tabiki güzel eşyalarının olmasını, derleyip toplamasını. Eski bir mutfakta ne kadar düzen sağlasan da o mutfak yine hoş durmayacaktır. Eski mutfağın tezgahının üzerindekileri ne kadar yok edersen et, yine dağınık bir mutfak duracaktı.
Dilerim allah herkesin evine güzel eşyalar almayı nasip eder.
Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın çok çok ince düşünerek. Ki senin veya oğlunun değerini gerçekten bileceğini düşünüyorum. Ellerine sağlık canım.
çok güzel yapmışsınız emeğinize sağlık umarımm kıymetnizi bilirlerr bu arada gerçekten 300 e mi yaptınızz nasııııııııııl yani
MaşaAllahGerçekten büyük başarı.
Hem o halden bu duruma getirmek, hemde 300 liraya kapatmak.
Hevesinizi kırmak istemem ama mutfağını o şekilde kullanan ve rahatsız olmayan bi bayanın kıymetini biliceğini sanmıyorum.Umarım yanılıyorumdur.:26:
Düşünceniz ve sonunda birlikte ortaya çıkardığınız iş mükemmel. Tebrik ederim. :128:
bende katılıyorum,becerikli kadın heryeri çiçek gibi yapar ister eşya güzel olsun ister kötü.o mutfak eski haline döner. ama herkesde bu beceri olacak diye bişey yok. Kadının içinden gelmeli.İnşallah gelir.:) Ama kaynanın geline mana bulmasından daha iyi bi mevzu bence. çünkü kaynanaya herzaman yardım edeceksin.enazından bi fark yaratıyosun.Onun sana ben temizim ben titizim diye senin yaptıklarına mana bulmasından iyidir.
herkesin bu kadar laf söylemesine şaşırdım.her kadın istemez mi yepyeni eşyaları olsun.ama kadıncağız ne yapsın böyle bir mutfağı varken nasıl süslesin.yazık değil mi ona?1500 lira az para mı?belli ki kayınvalide adayının durumları pek iyi deil.madem bu kadar rahatsız oluyordu ve imkanı vardı nişanlın annesine daha önceden böyle bir sürpr,z yapsaydı siz söylemeden önce.bence uzaktan bu kadar laf söylemek kolay.ama kadıncağıza sorsanız o parayla belki de başka acil ihtiyaclarını karşılamak isterdi .bu da benim düşüncem.bu arada sizin böyle bir şey yapmanız güzel birşey.ama bu kadar lafın söylenmemesi gerek.çünkü ilerde sizinde anneniz olacak.siz ona nasıl davranırsanız o da size aynı davranır.bu arada elinize sağlık çok güzel olmuş.
parası yok mu? istanbuln göbeğinde bir dairesi ve kirada dükkanı var hiç girmiyosa her ay evine 1500 binlira giriyo erkek arkadşaım öğrenci evden kuruş para almıyor tev den burs alıyor sadece o buırsla da bu inşaatı yaptı ve kendi ihtiyacları için de iş buldukça yapıyor.
burda kimseyi karalamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın. ama eğer bir insanın evinden yüzlerce hiç kullanılmamış bardak tabak çatal kaşık ve 50 yi aşkın yorgan çıkıyorsa ve yaşadığı ev sadece 70 m2 ise en son vitrin tozunu 1984 te almış ise ve bu insan istanbulun göbeğinde oturuyor ise kusura bakmasın kimse her lafı hakediyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?