- 1 Mart 2010
- 45.174
- 115.238
- 1.123
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Eki Görüntüle 334273 Eki Görüntüle 334274 Eki Görüntüle 334275 Eki Görüntüle 334276 Eki Görüntüle 334277 Eki Görüntüle 334281
daha öğrenci benim sevgilim. hazıranda okulu bitiyor ve biz artık resmi bişiler düşünmek istiyoruz ancak bir sorunumuz var o da kayın valide adayımın fazla göreneksiz oluşu:S düzen tertip olmadığı gibi cimrilikte de üzerine yok. e haliyle haftada 4 defa mutfak doalbı silen bir annenın kızı olarak aileleri tanıştırmadan önce onun evine biraz çeki duzen verilmesi gerektiğini oğluna gözel bir dille anlattım. ve benim öğrenci sevgilim burslarından arttırdığı parayla annelerinin köyde oluşunu fırsat bilerek banyo ve mutfak ta ciddi değişimler yaptı:) bende ona düzen ve dizayn konusunda yardım ettim ve bakın öncesi ve sonrası neler olmuş
fotoları ekleyebilmeyi başarmışımdır umarım
canım ya bence para durumları yüzünden alınamayan eşyalar olabilir fakat bu temizliğe engel değil.. tertemiz olsun ama eksik olsun.. önemli olan temizlik..dağınık biri olduğu belli. ama harika olmuş emeğinize sağlık
aynen bende aynı şeyi düşündüm görünümü değil de dağınıklığı batıyor aslında o eski halide temiz olsa batmıcak göze yani kadın pasaklı sanırım azıcık
valla şahaser yaratmış nişanlın bence eski haliyle yeni hali o mutfağın banyonun ne öyle bravo valla
becerikli bir sevgilin vaar demek ki
ee annesi şok geçirmiştir bu durumu görünce
evet canım ne yazıkki ciddi bir sorun var bu konuyla ilgili. ben herzaman söylerim çanakkalede annemin köyü var giderim oraya her yaz 80 90 yaşında teyzeler vardır kerpiçten evlerde otururlar evlerinde koltuk felan ne gezer bir kumaşın içine saman doldurup iki tane tahta kalası sedir gibi birbirine çakıp saman doldurulmuş minderleri de üzerine koyup kendi imkanlarınca oturmak için mekan hazırlarlar banyoları yoktur mutfaklarında duvara asılmış bir raf içinde durur tabak bardakları dolap felan bulmak imkansızdır ama o evlere bile girdiğinde bir muntazamlık vardır gözün yorulmaz için açılır saman kokusuyla karışık bir temizlik havası hakimdir eve beyaqz sabun kokar el havluları demek istediğim şu ki insan eğer temiz ve düzenli olmak isterse bunu hiç para harcamasına gerek olmadan da yapabilir herkesin düzen yapmaya imkanı vardır.
şimdi biz bunca emek verip bu evi yaptık ama, ben çok iyi biliyorum ki bir kaç ay sonra yine karmakarışık olacak heryer... ben gidip arada bir toplayıp temizlemediğim sürece ne yazıkki asla temiz bir ev olmayacak orası....
parası yok mu? istanbuln göbeğinde bir dairesi ve kirada dükkanı var hiç girmiyosa her ay evine 1500 binlira giriyo erkek arkadşaım öğrenci evden kuruş para almıyor tev den burs alıyor sadece o buırsla da bu inşaatı yaptı ve kendi ihtiyacları için de iş buldukça yapıyor.
burda kimseyi karalamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın. ama eğer bir insanın evinden yüzlerce hiç kullanılmamış bardak tabak çatal kaşık ve 50 yi aşkın yorgan çıkıyorsa ve yaşadığı ev sadece 70 m2 ise en son vitrin tozunu 1984 te almış ise ve bu insan istanbulun göbeğinde oturuyor ise kusura bakmasın kimse her lafı hakediyordur...
canım harika olmuş ellerine sağlık ama mutfak tezgahının üstünü neden duvar kağıdı yaptın onu anlayamadım ben muhakkak yağı suyu yemek kalıntıları sıçrayacak o kağıt silinmekten çok çabuk aşınır ve kötü durur gibi geliyor.
Ben en çok erkek arkadaşınıza şaşırdım.Anne adına da biraz üzüldüm açıkçası.Kendimi onun yerine koydum,Allah ömür verirse bizimde evlatlarımız büyüyecek.
Evet sonuç çok güzel olmuş ama yine de o evin hanımı kendi evde yokken birilerinin gireceğinden habersizdi.Belki rahatsızdı yapamadı,belki yaşam tarzı böyle...
Evet pis olmak dağınık olmak kötüdür,temizlik imandan gelir ancak kimsenin hayatına karışma ve yargılama hakkımız da yoktur.Ben sizin içinde üzüldüm açıkçası,fikir ve tarz
ayrılıklarının problem olduğu bir düzende yuva kurmaya çalışmak...
Eki Görüntüle 334273 Eki Görüntüle 334274 Eki Görüntüle 334275 Eki Görüntüle 334276 Eki Görüntüle 334277 Eki Görüntüle 334281
daha öğrenci benim sevgilim. hazıranda okulu bitiyor ve biz artık resmi bişiler düşünmek istiyoruz ancak bir sorunumuz var o da kayın valide adayımın fazla göreneksiz oluşu:S düzen tertip olmadığı gibi cimrilikte de üzerine yok. e haliyle haftada 4 defa mutfak doalbı silen bir annenın kızı olarak aileleri tanıştırmadan önce onun evine biraz çeki duzen verilmesi gerektiğini oğluna gözel bir dille anlattım. ve benim öğrenci sevgilim burslarından arttırdığı parayla annelerinin köyde oluşunu fırsat bilerek banyo ve mutfak ta ciddi değişimler yaptı:) bende ona düzen ve dizayn konusunda yardım ettim ve bakın öncesi ve sonrası neler olmuş
fotoları ekleyebilmeyi başarmışımdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?