• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Adayını Ne Sıklıkla Aramak Sormak ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)

onlar beni sorar dediğin sözlüne soruyolar sanırım. yani onlar da telefon vs etmiyor. yani bu durumda illa sen aramalısın diye bişey yok. biraz içten gelmeli bu durumlar. telefonu açıp beş dk ııı ooo diyeceksiniz muhtemelen. hem zaten ilerde bol bol arayacaksın. şimdi aramasan da olur eğer zoraki geliyosa.

Hiç aramıyorum ben.
Sen de nişan falan yokken arama bence. Bayramlarda özel günlerde arar sorarsın tanısıklık oldugundan ötürü. Onun dısında gereksiz suan için. Nişanlandıktan sonra kayınvalideye göre değişiyor. Kimisi haftada 1 konusur kimisi de kuzenimin kaynanası gibi günde 2-3 defa arayıp konusur ay kabus.

Henuz resmi bir sey yok oyle zirt pirt arama. Ozel gunlerde ararsin.

Kv adayina mi attin napiyonuz diye msj kankaya atar gibi geldi cok hos
Bence en guzeli leyla olmak ...

Evet direk kendisine attim baktim çevrimiçi napiyonuz :) dedim oda iyiyiz dedi bende bizde iyiyiz dedim :)

Whatsapptan mi yazdin napionuz die:ıslık:
Gercekten usul bilmiyormussun:KK70:
Ozel gun, bayram vs de arayip hal hatir sormak bence bu surecte yeterli, fazlasina gerek yok:cool:

Gerçekten bilmiyorum evet :)
Ama ben böyle dediğim gibi leyla havasinda yaşıyorum. Çevrimiçi olunca napiyonuz deyiverdim :)

Nisana kadar hiç arama canim.
nişan olunca sadece gerek duyarsan ararsin aileleriniz birbirini arar zaten. evlendikten sonra haftada 1 sen ararsin bir kayinvaliden arar

Evet direk kendisine attim baktim çevrimiçi napiyonuz :) dedim oda iyiyiz dedi bende bizde iyiyiz dedim :)
Valla guldurdun beni. Yani x teyze nasilsiniz iyi misiniz yazsan olurda napiyonuz biraz kaba kacmis.

Surecte kendini nasil tanitirsan onlarinda sana saygisi tutumu davranisi oyle olur.

Kasma kendini ama bir dahakine arayip nasilsiniz falan diyebilirsin whatsaptan yazmaktansa
Cok gerekli mi durumunuz itibariyle bence hayir

Eğer sizi merak edip soruyorlarsa aramanız gerekir. Ama sadece özel günlerde arayın. Kandil, ramazan, bayram vs. Ama arayın yani, mesaj falan çekmeyin. Sesinizi duymak istedim deyin. Özel günler haricinde ise bence gerek yok. Neticede çok muhabbet tez ayrılık getirir. Kayınvalide adayınıza whatsapptan napıyorsunuz demeniz de çok yanlış olmuş. İyi bozmamış kadın sizi.

Valla ben daha nişanlı sözlü değilim. Buna rağmen içimden gelir, haftada 1 ararım. Doğum günleri, özel günlerde zaten kesin ararım. Aman nişandan önce arama, aman sözden önce samimi olma... Bunlar bana saçma geliyor açıkçası. İleride onların oğluyla evleneceksiniz sonuçta, biraz gönül yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Hayatınızdan gidecek sadece 2 dakika. Tabi ki hak etmiyorlarsa yapmayın, ama yok nişandan önce yapma sözden önce gitme falan bana göre değil.

Fazla samimiyete gerek yok bence şimdilik..
Erken bunalırsın.
Sen aradıkça zaman zaman aramaman kabahat olur.
Niye alıştırdım diye dertlenirsin bu kez.

Eğer sizi merak edip soruyorlarsa aramanız gerekir. Ama sadece özel günlerde arayın. Kandil, ramazan, bayram vs. Ama arayın yani, mesaj falan çekmeyin. Sesinizi duymak istedim deyin. Özel günler haricinde ise bence gerek yok. Neticede çok muhabbet tez ayrılık getirir. Kayınvalide adayınıza whatsapptan napıyorsunuz demeniz de çok yanlış olmuş. İyi bozmamış kadın sizi.

Valla öyle hiç bozacak biri de değil :) görsen pammuk gibi kendisi :) ama bir daha kanka gibi davranmiyim onu öğrendim :)

Ah
Valla ben daha nişanlı sözlü değilim. Buna rağmen içimden gelir, haftada 1 ararım. Doğum günleri, özel günlerde zaten kesin ararım. Aman nişandan önce arama, aman sözden önce samimi olma... Bunlar bana saçma geliyor açıkçası. İleride onların oğluyla evleneceksiniz sonuçta, biraz gönül yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Hayatınızdan gidecek sadece 2 dakika. Tabi ki hak etmiyorlarsa yapmayın, ama yok nişandan önce yapma sözden önce gitme falan bana göre değil.
Ahh bende sizin gibiydim.bi nişanlanın yada evlenin bu dusunceleriniz cok değişecek.inş değişmez tabi

Valla öyle hiç bozacak biri de değil :) görsen pammuk gibi kendisi :) ama bir daha kanka gibi davranmiyim onu öğrendim :)

Yok yok, davranma. Yaşıtın değil, arkadaşın değil. Bir de unutma, şu an büyüteç altındasın. Bugün yaptığın herşey yarın sana yol, su, elektrik olarak geri dönecek. Onun sana samimi davranmasına da aldanma. Belki seni deniyor? Gelin adayı ile önce sıkı fıkı olup sonradan böyle hoppa gelin istemem diye nişan bozduran kayınvalide konuları çok var burada. Dikkatli ol.

Hepimizin kurdugu tozpembe hayaller bunlar, sadece sana özel değil yani. Ama değişiyor bir seyler, evlendikten sonra tekrar konusalım.

Back
X