kayinvalide adayinin cahilligi

Kendi tercihi ona hayırlı olsun.. Sizin fikrinize şimdiden saygısı yok.Bahaneyle sana bunu emredeceğine fikrinizi sorgulasaymıs önce..

Bu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?
adam annesini bahane ediyor belki kadının haberi bile yok bu durumdan bazı erkekler istedikleri şeyleri dolaylı yada annesi üzerinden dile getiriyor

Şuan kayınvalideni benim eski nişanlımın annesine benzettim acaba aynı kişiler mi ?:KK17: Oda bana düğün tarihi oğlu belirlemesine rağmen ''siz acele ediyorsunuz böyle olursa ya senin başına iş gelecek ya da oğlumun sen ölürsüm oğlum kalır oğlum ölür sen ortada kalırsın'' demişti :KK48: aklıma geldikçe deliriyorum cahil kadın aman bırakabiliyorsan bırak gerçekten cahil insanla anlaşamazsın.

suan doguda yasayan bırı olarak istanbulda dogmus buyumus bırı buralarda hayatta yaşayamaz yanı ben yasayamıyorum..bı an önce tayın bıtsın kacalım derdındeyım..oda meslek acısından cok zor olan yere ISTANBULA:)

Kayınvalide adayınız cahil değil ki bilakis çok zeki bence.
Cahil olan ÜNİVERSİTE mezunu olan sevgiliniz ekürünüz yada eş adayınız diyelim.
Ayrılın ama annesinin laflarını söylediği için değil CAHİL olduğu için

Bu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?
nerden buldun bu dengesiz adamı hemen ayrıl yakma kendini yol yakınken

Vay be senaryoya bak simdiden baslamis
Sevgilin senin fikirlerine onem verip istanbulda yasamayi kabul ederse annesinide herseye karistirmamayi basarabilirse bu is olur
Hakkinda hayirlisi olsun

Müstakbel Kvnin cahilliği olduğuna emin misin?
Buradan bakınca sevgilinin cahilliği gibi görünüyor, ya da uyanıklığı mı desem.
Totosu sıkıya gelemiyor galiba seninkinin.

Kayınvalide adayınız cahil değil, sinsi. Ama eş adayınız böyle saçma bir şeye inandığı için cahil.

Eğer çok seviyorum diyorsanız siz de aynı taktiği uygulayın. "Bir adam varmış. Annesinin uydurduğu her şeye inanıyormuş. Sonunda sevgilisi dayanamayıp ayrılmış. Adam da mutsuz olmuş."
:D :D

ne işin var doğuluyla

Back
X