- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Kendi tercihi ona hayırlı olsun.. Sizin fikrinize şimdiden saygısı yok.Bahaneyle sana bunu emredeceğine fikrinizi sorgulasaymıs önce..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam annesini bahane ediyor belki kadının haberi bile yok bu durumdan bazı erkekler istedikleri şeyleri dolaylı yada annesi üzerinden dile getiriyorBu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?
nerden buldun bu dengesiz adamı hemen ayrıl yakma kendini yol yakınkenBu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?
Bu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?
Kayınvalide adayınız cahil değil, sinsi. Ama eş adayınız böyle saçma bir şeye inandığı için cahil.
Eğer çok seviyorum diyorsanız siz de aynı taktiği uygulayın. "Bir adam varmış. Annesinin uydurduğu her şeye inanıyormuş. Sonunda sevgilisi dayanamayıp ayrılmış. Adam da mutsuz olmuş."
ne işin var doğuluylaBu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?