• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayının derdi nedir?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
Burdaki sorulardan ötürü ben mi çok fazla ayrıntıda boğuluyorum yoksa ben konusunda kadının sıkıntıları mı var anlayamadım.
Belki bilirsiniz 5 senedir süren bir ilişkim var. Evlenmemize de daha var, okuyorum çünkü.
Önceki konumda da bahsetmiştim şimdiden üst katlarındaki evi bize almak isteyen baskı yapan bir kayınvalide adayım var :D neyse ki erkek arkadaşım siyah kuguya sormak lazım vs deyip halletmiştik.
şimdi ki sorun ise;
kayınvalide ben okuyup mesleği elime alınca sevgilime bakmayacağımı düşünüyor.
sevgilim lise mezunu, ben de üni mezunu olcam inşallah.
benim bu kayınvalide adayıyla ne yüzyüze görüşmüşlüğüm var ne içli dışlı sürekli konuşan bir ilişkimiz var. Cumadan cumaya yazarım ya da o yazar bu.
beni tanımadan etmeden ''siyah kugu seni bırakır'', ''siyah kugu sana bakmaz'' gibisinden söylemleri neden yapıyor anlamıyorum ! sevgilimle dün tartışmışlar bu yüzden. sevgilim bana da fazla detay vermiyor üzülmiyim diye sanırım. ben diyeceğimi dedim merak etme seni tanıyorum diyor. ama aklıma takılıyor beni tanımıyor ki niye bu kadar önyargılı. ev olayından olabilir mi ya?

Hayir bence sizden haz etmiyor evle alakasi yok. Isteyen istedigi yerde yasar baski kurmasina musaade etmeyin.
o konuda Allahtan erkek arkadaşım yanımda. Orda yaşama zorunluluğumuz yok.
Fakat benden haz etmemesinin sebebini anlayamıyorum ben. sevmiyor sanırım beni ama tanımıyor ki

Canım bu kadın ayırır senı benden demesi erkek arkadasın bir inanmaz iki inanmaz üçte patlar adımlarını denk at ona göre benimki yaptı çünkü.

Belki de siz üniversite mezunu olduğunuz için sizi yüksek görüyor hatta kıskanıyor ve ona dengi olan birini bulma düşüncesine yöneliyordur. Oğlunu da seni bırakır diye korkutarak zayıf yerinden vurmaya çalışıyordur. Bazıları okumuş istemez, ukala olur laf geçiremem diye de düşünür hatta.

her ne kadar pek doğru olmasa da tahsil durumunuzun(lise-üniversite) ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyor.etrafımda böyle düşünen çok kişi tanıdım.yani anormal bir düşünce değil .ancak sizi tanıyınca düşünceleri değişecektir.sonuçta önemli olan insanlıktır,anlaşabilmektir.üniversitedeyken doçent bir hocamızın eşi tamirciydi.önemli olan insanlıktır.

Belki de siz üniversite mezunu olduğunuz için sizi yüksek görüyor hatta kıskanıyor ve ona dengi olan birini bulma düşüncesine yöneliyordur. Oğlunu da seni bırakır diye korkutarak zayıf yerinden vurmaya çalışıyordur. Bazıları okumuş istemez, ukala olur laf geçiremem diye de düşünür hatta.
kendisi de bakımlı çalışıyor felan hakkında hiç böyle düşünmemiştim açıkçası

Bu zamanda millet okumuş gelin arar eve para getirin evde oturmasın boş boş der sizinki sizin gibisini bulmuş istemıyor. Ayrıca bu zamanda oğluna ev alanı bırakın düğünü bile borçla yapıp kartları oğlunun cebine dolduruyorlar bence siz de takılmayın zamanla tandıkça sever sizi tanımıyormuş zaten
Ayrıca size bedava ev alacaksa bırakın alsın ben olsam otururdum ama yok evi kendi üstüne borcu size alacaksa hiç bulaşmayın uzak durun bari kafanız rahat eder

her ne kadar pek doğru olmasa da tahsil durumunuzun(lise-üniversite) ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyor.etrafımda böyle düşünen çok kişi tanıdım.yani anormal bir düşünce değil .ancak sizi tanıyınca düşünceleri değişecektir.sonuçta önemli olan insanlıktır,anlaşabilmektir.üniversitedeyken doçent bir hocamızın eşi tamirciydi.önemli olan insanlıktır.
kesinlikle önemli olan insanlık. hiçbir zaman insanları bu yönde ayırmadım ben. ailem de ayırmaz, annemle de tanıştırdım.
sevgilim de cahillik yapıyor o da böyle görmüş, gibisinden bir açıklama yaptı.

üzüldüm sizin adınıza
Nasip canım düğün gününü sayerken herşeyi dert etti düşünsene nişanlıma amphitritenin annesi seni iistemiyor sevmiyor diyip duruyordu düğün günü yaklastı bu sefer bambaska sıkıntılar en sonunda da bıtırdı bizi.

Siyah kuğu ben anlayamadım sanırım
Erkek arkadaşın sana gelip annem böyle böyle mi düşünüyor diyor, yoksa kv adayı sana mı söylüyor?

Bu zamanda millet okumuş gelin arar eve para getirin evde oturmasın boş boş der sizinki sizin gibisini bulmuş istemıyor. Ayrıca bu zamanda oğluna ev alanı bırakın düğünü bile borçla yapıp kartları oğlunun cebine dolduruyorlar bence siz de takılmayın zamanla tandıkça sever sizi tanımıyormuş zaten
Ayrıca size bedava ev alacaksa bırakın alsın ben olsam otururdum ama yok evi kendi üstüne borcu size alacaksa hiç bulaşmayın uzak durun bari kafanız rahat eder
daha ortada nişan bile yokken siyah kugu seni bırakır sana bakmaz diyen bir kadınla aynı binada oturmak bana hoş bir fikir olarak gelmiyor açıkçası

Siyah kuğu ben anlayamadım sanırım
Erkek arkadaşın sana gelip annem böyle böyle mi düşünüyor diyor, yoksa kv adayı sana mı söylüyor?
annemle tartıştık dedi.
neden diye ısrar ettim.
sürekli siyah kugu mesleği eline aldıgında, siyah kuguçalışmaya başladıgında gibisinden sözler sarfettiğini söyledi

Nasip canım düğün gününü sayerken herşeyi dert etti düşünsene nişanlıma amphitritenin annesi seni iistemiyor sevmiyor diyip duruyordu düğün günü yaklastı bu sefer bambaska sıkıntılar en sonunda da bıtırdı bizi.
annenizle bir sıkıntısı var mıydı peki?
benimkine de annesi seni istemez vs diyordu önceden Allahtan tanıştılar da

Seni tanimadan sevgilinle senin huzurunu bozuyor resmen.. bu kadın sana daha cok sıkıntı yasatmaz insallah. Sizin universite mezunu olmanızdan dolayı gurur duymasi lazim.. ama nerde öyle iyi niyetli insanlar hep fesatlik

annemle tartıştık dedi.
neden diye ısrar ettim.
sürekli siyah kugu mesleği eline aldıgında, siyah kuguçalışmaya başladıgında gibisinden sözler sarfettiğini söyledi

Anladım şimdi sağol.
Bence senin yapman gereken hiç kafana takmaman.
Erkek arkadaşına da söyle bu konuda annesi ile tartışmasın, ben siyah kuğuyu tanıyorum anne desin.
Aynı binada oturabilmek için şimdiden zemini hazırlıyor anladığım kadarı ile ,oturmak istemiyorsan hiç taviz verme bence.
Bol şanslar

Back
X