• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayının derdi nedir?

aslında hiç tanışmıyo değiliz mesaj atıyorum ya da atıyo ama ben yapım gereği biraz soğuğum. muhabbet de açmıyorum. yüzyüze de erken gibi sanki bilemedim

İletişim kurmuşsunuz zaten. Mesajla olacak iş değil. İletişimin yüzde 80'i mimikler ve jestlerdir. Ya tanışın ön yargılarını giderin ya da bunlara takılmayın zamanı geldiğinde kendisinin görmesini sağlayın.

Seçim sizin.

İletişim kurmuşsunuz zaten. Mesajla olacak iş değil. İletişimin yüzde 80'i mimikler ve jestlerdir. Ya tanışın ön yargılarını giderin ya da bunlara takılmayın zamanı geldiğinde kendisinin görmesini sağlayın.

Seçim sizin.
teşekkür ederim haklısınız tanışmak gerekiyor.

neler var yahu yuh.. sanırım eşiniz sizin yanınızda.. kafaya takmamak en güzeli tabiki.
biz sevgilimle her şey yolunda giderse tabiki eşya alışveriş gibi şeyleri ikimiz yapmaya karar verdik yani alışverişe kimseyi götürmeyeceğiz yani.
ama üzüldüm beni tanımadan karakterim hakkında fazlaca bilgiye sahip olmada ''siyah kugu eline mesleği aldıgında sana bakmaz'' demesi ağırıma gitti. kafama takmamaya çalışıyorum ama şimdiden bu tür söylemler sevgilimi benden soğutma çabası olarak algıladım.
klsaik kayanana lafları canım benim, daha neler duyacaksın biz kv lerden sosyo ekonomik olarak biraz daha yükseğiz örneğin - yalan yok bunu da ilk burada dillendirdim, ben iyi bir düğün istedim büyük düşeş bir ev buldum çok beğenerek tuttuk, iyisini görmemişim ondan beğenmişim evleri, üfff daha neler neler... ne yorumlar aklın hayalin durur. sen tatlı sert prenses ol kocanı da biraz uzaklaştır yoksa yürümüyor evlilikler.. muhtemen kv. adayın ev hanımı birbirlerine hava bastıkalrı günlere gidiyorlar ve hayatında mutsuzlukalrı var aksi takdirde kimse uğraşmaz bu kadar. mutlu kadın asil asil oturur kocasının dizinin dibinde ... thamin tabiii allah bilirkp. adayınla da papaz... tahminler tahminler :KK47:

bazen konunun benle alakalı dğil de tam olarak sizin bu dediğinizle alakalı diye düşünüyorum. yani kendi kendine kompleks yaptı heralde bizimkio_O
Bende ole dusundum hatta ailecek komplekse girmislerdir cunku oglan anasi ister ki oglum daha ustte olsun..

Back
X