kayınvalide adayıyla tanışma

İstanbul bursa arası uzak değil. siz hangi gün gidiceksiniz pazar günü gitmeyecekseniz onlarda sizi ağırlamak için izin almak durumunda kalıcak. pazar gidicekseniz onlarda pazar günü size gelebilirler sonuçta izinliler. yani size mantıklı gelmiş ama bide bu açıdan bak aslında izin alma sorunu günümüz yok sorunu yok yani ortada. her koşulda pazar görüşülcekse yada onlar sizi ağırlamaya izin alıcaksa neden gelemiyorlar. İstanbullularmış üstelik alışıklardır bir yere giderken 3 saat yol çekmeye bursa onlar için uzak sayılmaz. Bu lafımı istanbuldada bursadada yaşamış biri olarak söylüyorum kimse bilmeden konuşma demesin. Siz bursanın neresinde oturuyorsunuz ona göre denizden yada otobüsle gelebilirler. Tanışma olucak bir kaç saat durup giderler sonuçta yatıya kalıcak halleri yok izin almayı gerektiren bir durum yok bence. Hem onlarada kolay olur pazar günü izinlerinde sizin ağırlayacaksa bile o evin temizliği var ikramı var bunlar için yine izin almak zorunda kalabilir. Siz zaten evdesiniz rahat rahat yaparsınız. Bence sevgilinle böyle konuş. Pazar gidicekseniz onlarda gelebilir demek pazar gitmicekseniz zaten izin alınıcakmış demek oluyor yine gelebilirler. Çok dolandırdım ama umarım anlatabilmişimdir

Istanbul-Bursa arası ne ki, memleketin öbür ucundan gelmeyecek bu insanlar.

1 gün izinleri varsa sabah yola çıkıp akşam dönsünler.

Uzun tatilleri olsa da günübirlik gelmeyecekler mi, siz kalacak mısınız gittiğinizde?

hayır kalmayacağız gittiğimizde 1 2 saatlik bir görüşme olur :26: sevgilimin babası engelli şehir dışına çıkmaya pek alışık değiller hani sadece tanışma içinde olsa 3 saatlik yolu engelli haliyle alamaz yorulur diye düşünüyorum :26: isteme olunca tabi ki gelecekler ki geleceklerini söylüyorlar ama tanışma durumunda biraz toleranslı olmamızı istiyorlar sanırım :26:

o kadar sert tepki verirler mi ki? :26: kendileri biz yoğunuz oğlum onları misafir etmek isteriz olmazsa biz zaten gideriz demişti :26:

Olsun Canım benim sen sen ol ağırdan sat kendini sen ve ailen kazanır kimin ne olduğunu bilemezsin.. :13:

Back
X