- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
.......................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklı kadın sürekli sizle gezmesi sinir etmiş olabilir besle büyüt anasında değil kızın anasında yesin olduuuusonunda kvm itiraf etmiş nişanlıma kızlar.. o ilçede oturuyor.. bu nedenle işcıkıslarında nişanlım cogu zaman bize gelip yemek yiyor.. gecen annemle konusmaları gecmiş beyaz esyaları bosch alın die annemde arcelikten alcaz demiş.. neyse bu beni aradı annen napmaya calısıo bidaha böle konularda beni aramasın su bu bisürü saydı.. nişanlıma da sen beni yalnız bırakıosun gidiosun onlarla geziosun beyaz esya bakıosun bana sölemiosun bile.. beni gezidrmiosun.. bisürü saymıs.. yani sanırım beni ve annemi kıskanıyor.. nişanlımda gayet rahat anneme acıdım ilgi beklio tabi ben paylaşılmaz cocugum beni kıskanıo die komiklik yapıo ama ben sinir oldum bu duruma
iyi de kendisi uzak oğlu zaten merkezde oturuo yani annem ve benle aynı yerde ama kv ilçedehaklı kadın sürekli sizle gezmesi sinir etmiş olabilir besle büyüt anasında değil kızın anasında yesin olduuuu
kv mi kötülemiyorum iyi oku yazdıgım yazıyı sonunda die baslamısım.. bu zmana kadar yaptıklarının nedenini anlamıs oldum anlamında oluyor..Siz bu adamdan ayrılın. Adamın annesi şizofren bunu sizde biliyorsunuz kadının dediklerini neden bu kadar takıyorsunuz? Ömür boyu çekemezsiniz. Yazık kadın zaten hasta neden bu kadar takıp dert ediyorsunuz. Konuyu açtığınızda bi zahmet kayınvalidenizin şizofrenide olduğunu söyleyin insanlar boş yere kötülemesin nişanlınızın annesini.
klassık kvde takmayınsonunda kvm itiraf etmiş nişanlıma kızlar.. o ilçede oturuyor.. bu nedenle işcıkıslarında nişanlım cogu zaman bize gelip yemek yiyor.. gecen annemle konusmaları gecmiş beyaz esyaları bosch alın die annemde arcelikten alcaz demiş.. neyse bu beni aradı annen napmaya calısıo bidaha böle konularda beni aramasın su bu bisürü saydı.. nişanlıma da sen beni yalnız bırakıosun gidiosun onlarla geziosun beyaz esya bakıosun bana sölemiosun bile.. beni gezidrmiosun.. bisürü saymıs.. yani sanırım beni ve annemi kıskanıyor.. nişanlımda gayet rahat anneme acıdım ilgi beklio tabi ben paylaşılmaz cocugum beni kıskanıo die komiklik yapıo ama ben sinir oldum bu duruma
Kadın paranoid şizofreniymiş konu sahibi abartıyor yani. Hasta kadın bu kadar takarsa ohooo.Her an tırnaklarını çıkarabilir bu kaynanatör hazır ol![]()
sonunda kvm itiraf etmiş nişanlıma kızlar.. o ilçede oturuyor.. bu nedenle işcıkıslarında nişanlım cogu zaman bize gelip yemek yiyor.. gecen annemle konusmaları gecmiş beyaz esyaları bosch alın die annemde arcelikten alcaz demiş.. neyse bu beni aradı annen napmaya calısıo bidaha böle konularda beni aramasın su bu bisürü saydı.. nişanlıma da sen beni yalnız bırakıosun gidiosun onlarla geziosun beyaz esya bakıosun bana sölemiosun bile.. beni gezidrmiosun.. bisürü saymıs.. yani sanırım beni ve annemi kıskanıyor.. nişanlımda gayet rahat anneme acıdım ilgi beklio tabi ben paylaşılmaz cocugum beni kıskanıo die komiklik yapıo ama ben sinir oldum bu duruma
Aa o zaman durum başkaKadın paranoid şizofreniymiş konu sahibi abartıyor yani. Hasta kadın bu kadar takarsa ohooo.
Konularına baktım tatlım. Sürekli dert yanıyorsun. Hasta bir insandan ne bekliyorsun ki? Sizde yazdığımı iyi okuyun siz kötülüyorsunuz demedim insanlar burda okuyup kötülemesinler dedim.kv mi kötülemiyorum iyi oku yazdıgım yazıyı sonunda die baslamısım.. bu zmana kadar yaptıklarının nedenini anlamıs oldum anlamında oluyor..
abarttıgm bişey yok kendi kendine milleti örgütleme buzamana kadar bu sekilde davranmasının nedeni kıskanclıkmıs bunu anladıgımı belirtiyorumKadın paranoid şizofreniymiş konu sahibi abartıyor yani. Hasta kadın bu kadar takarsa ohooo.
abarttıgm bişey yok kendi kendine milleti örgütleme buzamana kadar bu sekilde davranmasının nedeni kıskanclıkmıs bunu anladıgımı belirtiyorum
belirttim şimdiBak insanlar yorum yapıyor burda. Kayınvalidenizi sağlıklı insan olarak görüp yorum yapıyorlar. Klasik trip diyorlar. Benim umrumda değil sizi tanımıyorum bile. Ama hasta kayınvalidenize burada kötü laf söyleten sizsiniz. Konunun başında bunuda belirtseniz insanlar kayınvalidenize kötü yorum yapmaz.