- 27 Şubat 2023
- 577
- 554
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
çünkü ortada yuva yıkılacak bir mevzu yok. Görümce tiksiniyorumdan başka bir şey söylemiyor
Bu ayrıntının amacı nedir?Çocuğunu istemiyor gelip alsınlar diyor bakmıyor sürekli bırakıyor evinden birilerine.
Bu sizin verebileceğiniz bir karar veya yorum yapabileceğiniz bir mevzu değil. O evliliğin içeriğini sadece size gösterilen, duyduğunuz kadarını biliyorsunuz. Sizde belli ki eşinizle bu mevzuyu konuşmuşsunuz ki böyle bir kanıya vardınız. Kim bilir kadın neler yaşadı. Bir evliliği yıkmak, boşanmak, aile evine dönmek kolay mı? Çocuğu ile ilgili konuyu bilmem, o yüzden yorum da yapamam.Benim eşim evine gitmesini istiyor çünkü ortada yuva yıkılacak bir mevzu yok.
KesinlikleGörümce kocasından tiksiniyor çocuğunu dahi istemiyorsa kocasını tecavüzüne uğramış vesaire olabilir mi onu hiç düşündünüz mü
Siz bu olaylar olurken ağzınızi açıp tek kelime etmediyseniz istediğini desin.Benim görümcem bundan üç ay kadar önce evliliğimi bitirmek istiyorum diye kayınvalidenin evine gelmişti. Bir de kızları var kısa tutmak istiyorum çok sıkmayayım sizi. Eşinden soğumuş tiksinmiş çocuğu doğduktan sonra.
Eşi barışmak için geldiğinde de evden kovdular. Benim eşim evine gitmesini istiyor çünkü ortada yuva yıkılacak bir mevzu yok. Görümce tiksiniyorumdan başka bir şey söylemiyor ki 10 yıllık bir birliktelik sonucu zorla evlenmişler. Kız evde yemek yememiş abileri vermiyor diye.
Çocuğunu istemiyor gelip alsınlar diyor bakmıyor sürekli bırakıyor evinden birilerine.
Evde bir bekar abileri var o da söyledikleri yalanları yakaladı ve taraf değiştirdi evine gitsin diye. Velhasıl kelam benim eşimi kayınvalide sen karışamazsin diye olayın dışına attı. Eşim de konuşmuyor onlarla. Ben eşimle bu konuları konuşmuyorum sinirleniyor, üzülüyor diye.
Ancak dün görümcemin kayınvalidesi aramis gelelim alalım seni diye yine evde kıyamet kopmuş kayınvalidem de ben gelin diye şeytan almışım oğullarımı doldurup üzerimize saliyorlar diye bana ve elti kişisine saydirmis olayın içinde bile olmamama rağmen. Sizce ben ne yapayım bu durumda? Torunlarını sevmek için geliyor. Karışmıyorum konuşuyorum da ama beni saçma sapan şeyler için yaftalamasi hiç hoşuma gitmedi?
Benim görümcem bundan üç ay kadar önce evliliğimi bitirmek istiyorum diye kayınvalidenin evine gelmişti. Bir de kızları var kısa tutmak istiyorum çok sıkmayayım sizi. Eşinden soğumuş tiksinmiş çocuğu doğduktan sonra.
Eşi barışmak için geldiğinde de evden kovdular. Benim eşim evine gitmesini istiyor çünkü ortada yuva yıkılacak bir mevzu yok. Görümce tiksiniyorumdan başka bir şey söylemiyor ki 10 yıllık bir birliktelik sonucu zorla evlenmişler. Kız evde yemek yememiş abileri vermiyor diye.
Çocuğunu istemiyor gelip alsınlar diyor bakmıyor sürekli bırakıyor evinden birilerine.
Evde bir bekar abileri var o da söyledikleri yalanları yakaladı ve taraf değiştirdi evine gitsin diye. Velhasıl kelam benim eşimi kayınvalide sen karışamazsin diye olayın dışına attı. Eşim de konuşmuyor onlarla. Ben eşimle bu konuları konuşmuyorum sinirleniyor, üzülüyor diye.
Ancak dün görümcemin kayınvalidesi aramis gelelim alalım seni diye yine evde kıyamet kopmuş kayınvalidem de ben gelin diye şeytan almışım oğullarımı doldurup üzerimize saliyorlar diye bana ve elti kişisine saydirmis olayın içinde bile olmamama rağmen. Sizce ben ne yapayım bu durumda? Torunlarını sevmek için geliyor. Karışmıyorum konuşuyorum da ama beni saçma sapan şeyler için yaftalamasi hiç hoşuma gitmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?