Kayınvalide baskısı

Kesinlikle stres etkiliyor farkindayim ama uzerimde öyle bir baskı var ki.. butun tahliller sonuclar temiz cok sukur. Rabbimin nasip edecegi zamani bekliyoruz.
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün mübarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine.Amin...

Cocuk konusunda degil de benimkinin de boyle patavatsiz bir iki lafi oldu bana, guzellkle soylemeye calistim baktim laftan anlamiyo tersledim sert bir dillle. Artik tavrimi bildigi icin laflarini tartarak konusuyor. Sizde once guzelikle uyarin, baktiniz anlamiyor tersleyin. Herkes yerini cizgisini bilsin bu ne hadsizlik boyle

Aa olurmu her seferinde bizi küçük gören biridir. Aciktan universite bitirdi havalar o biçim.. bende o lafinin üstüne insallah senin boyle bi skintin olmaz dedim ve sustum ama cok canim skildi bu konusmaya. Ben yeterince üzülüyorum zaten bu konuda..

Uygun bir dille söylemem gerek demişsin ya. Kırmadan etmeden diye. Bu tipleri kırmazsan seni daha çok kırarlar yalnız diyim ben sana

Allah belalarini versin gercekten bela okumayım diyoeum tobe tobe estagfurullah bunlar nasil insanlar ya ?
Hicmi Allah korkusu yok o görümcenin kendinin basina ne gelecegi belli mi ben daha bugun doktordan geldim 15 aydir cocuk istiyoruz aglaya aglaya assagiya indimkan vermeye neymis beta hcg bakacakmis adet söktürücü yude ona gore icecekmisim sanki ben sonucun negatif oldugunu bilmiyorum oofff oyle dardayim ki birde boyle konulari gördükçe sinirlerim bozuluyor bendede seninkiyle aynı turden birtanesi vardi yol.verdim 3 aydir da kusum oyle mutluyum ki anlatamam tepemde artik akbaba gibi cocuk cocuk diyen birisi yok cok sukur ama bitse keske onunla dun yolda eski komsumu gördüm 60 yasinda kadin elini karnima koymus bana bebek yap diyor laa havle ! Soylari bir kurusa nesilleri bir tukensede bu cahilcuhela ordusunun bizde rahata ersek zaten rahata ersek hamile kalcazda o cirkin dilleri hicdurmuyor. Gorusme arkadasimgorusme suscaklarinimu saniyorsun asla susmazlar simdi cocugun olsun 2
Icin baski yapmaya baslar boyle tipler adam olmaz

Cahil insana niye bole seyler anlatirsinizki gorumcene gelincede hele bi evlen ogren bu isleri sonra gel karşıma de haddini bilsin o ne demekmis ya

Dogru soyluyosunuz ama arayi bozmak istemiyorum kibar dille uyarayim diyorum birdaha bana cocuk mevzusu acmayin her olayi cocuga baglamayin diye. Artik inanin gitmek istemiyorum bu konu yuzunden.

Cahil insana niye bole seyler anlatirsinizki gorumcene gelincede hele bi evlen ogren bu isleri sonra gel karşıma de haddini bilsin o ne demekmis ya

Anlattigima öyle pismanim ki.. soylemedigim zamanlar en azindan söyleyip susuyodu. Suan her gordugunde her seyi bebege ve dogurganliga bagliyor. Bi sey yemeyim ye bundan bu dogurganliga iyi nasil cocuk doguracan sen vs. Laflar... cok alakasiz seyler bile cocukla sonuclaniyo

Vallahi sinirlerim zıpladı ya bu ne arsızlık utanmazlık kocaman kadın bunlar bide ya terbiyesizler, bu derece olmasa da benim de kvnin iki lafından biri çocuktur, malesef bu durum aramıza duvar ördü sıcak davranamıyorum mesafe koydum yoksa gerçekten üzüyordu beni, çocuk olunca haber veririz dimi gizli gizli mi doğurcaz sanki ya sanane hem anası sen babası eşin ya saygıdan susarsın tepene binerler gerçekten iyilikten maraz doğuyor bazen

Kesinlikle bu durum insani sogutuyor. Otur cocuk yap telefonu birak cocuk yap vs. Özel hayatimiz dillerinde yani. Cevap vermedikce azıyolar

sertçe terslemediğin sürece konusuna komşusuna bile senin yatak muhabbetine anlatacak potansiyel var patavatsız kaynananda ve görümcende.görümcen bana o lafı dese millet pat pat evleniyor sen kurudun kaldın derim.

Biz bi sure dusunmuyoruz vaz gectik de bence bidahada boyle konulari duymak istemiyorum kocamla ne zaman yatip kalkacagimin konusmasini biriyle yapmak igrenc biseyde bidahada utanir bence yuzu varsa

Kesinlikle bu durum insani sogutuyor. Otur cocuk yap telefonu birak cocuk yap vs. Özel hayatimiz dillerinde yani. Cevap vermedikce azıyolar
En güzeli hiç muhattap olma yabancı gibi davran, ben öyle yapmasam psikolojim elden gidiyodu evimde bile huzur kalmamıştı eşime yansıttığımdan çocuk da bunalmıştı iyi oldu böyle yabancılaşmak

Benim annem babam diyormu eşime git çocuk yap diye, terbiyesizler

sertçe terslemediğin sürece konusuna komşusuna bile senin yatak muhabbetine anlatacak potansiyel var patavatsız kaynananda ve görümcende.görümcen bana o lafı dese millet pat pat evleniyor sen kurudun kaldın derim.
Yok o konularda sırcılardır evde olan hiç bir seyi disari yansitmazlar o konuda skıntı yok ama evin icinde ben sıkılıyorum malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…