Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün mübarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine.Amin...Kesinlikle stres etkiliyor farkindayim ama uzerimde öyle bir baskı var ki.. butun tahliller sonuclar temiz cok sukur. Rabbimin nasip edecegi zamani bekliyoruz.
Benimki de baskı yapıyor. Bende bi gün dedim ki önce oğluna söyle doktor gitsin. Kesti sesini.Aynisini diyorum . Rabbim bize de bi evlat versin de en basta su kaynanayla görümce sussun bi..
Allah razi olsun sizden aminRabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün mübarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine.Amin...
Bende nasil uyarayim diye yazmak icin geldim :) uygun bi dille kırmadan soylemem gerekNekadar seviyesizler ya. Senin yerinde olsam fena bozarım
Ya ne edepsiz insanlarmış ikisi de. Herkes kvalideye laf etmiş zaten ben de görümceye edeyim.
Bu insanlar büyük konuşma cesaretini nasıl buluyor. Herkes fırt fırt doğuruyormuş. Demiyor mu yarın öbür gün ben de evlenicem ya benim de olmazsa. Kötü kalpli ve cahil insanlar.
Uygun bir dille söylemem gerek demişsin ya. Kırmadan etmeden diye. Bu tipleri kırmazsan seni daha çok kırarlar yalnız diyim ben sanaAa olurmu her seferinde bizi küçük gören biridir. Aciktan universite bitirdi havalar o biçim.. bende o lafinin üstüne insallah senin boyle bi skintin olmaz dedim ve sustum ama cok canim skildi bu konusmaya. Ben yeterince üzülüyorum zaten bu konuda..
Haklisin..Uygun bir dille söylemem gerek demişsin ya. Kırmadan etmeden diye. Bu tipleri kırmazsan seni daha çok kırarlar yalnız diyim ben sana
Cahil insana niye bole seyler anlatirsinizki gorumcene gelincede hele bi evlen ogren bu isleri sonra gel karşıma de haddini bilsin o ne demekmis yaMerhaba bayanlar. Daha onceki konularimi bilenler bilir. Mayıs ayında evliligimin 2. Yılı ve biz en basindan beri çocuk düsünüyoruz. Doktora gittim hic bir sorun yok. Bu durumdan kimseye bahsetmiyordum yakin cevreme bile. Ama artik kayinvalidem o kadar baski yapiyorduki anlatmak zorunda kaldim bütün süreci. Gidiyorum doktora vs. Keske anlatmasaydim ögrendiginden beri beni cok bunaltiyor. Bi kez soylersin iki kez soylersin. Her seferinde de yatta cocuk yap veya bunu ye de doğurganliğin olsun bunu yapta cocugun olsun veya birsey yemedigimde sen nasil doguracan yani her seferinde konulari cocuga bagliyor. Bir sey demiyorum susuyorum. Ben zaten bu konuda üzülüyorum bide bu sekilde konusmalar beni cok uzuyor. Görümcemin bi lafi var. Henüz evli degil bu arada. Millet fırt fırt doguruyor siz doguramiyosunuz... bu laf ta beni cok yaraladi. Ve en son bu aksam kayinvalidem aradi konustuk seccade işliyodum. Bana diyo ki onu birak git kocanin yanina da cocuk yap git yat diyo guluyo... ben cok utandim ve cok rahatsiz oldum ozel hayat kalmadi. Ve esime gelince anlattim ben cok rahatsizim bu durumdan diye. Bundan sonra ya oraya gitmicem yada soylucem bana cocuk mevzusunu acmayin diye dicem dedim.. esimde kizdi onlara sacma buldu kayinvalidemin dedigini. Ben simdi ne demeliyimde susturmaliyim bilmiyorum fikriniz varsa yazarsaniz cok memnun olurum uzun oldu kusura bakmayin. Daha anlatmadiklarim bile var.. sanki 10 senelik evliyim cocugm olmuyo gibi davranmalarindan cok sıkıldım suan tedavi gordugumu bildigi halde beni bunaltiyo. Suan zaten dogum kontrol hapi kullaniyorm kist eritmek icin. Bunu bile bile git yatta cocuk yap diyo..
Allah belalarini versin gercekten bela okumayım diyoeum tobe tobe estagfurullah bunlar nasil insanlar ya ?
Hicmi Allah korkusu yok o görümcenin kendinin basina ne gelecegi belli mi ben daha bugun doktordan geldim 15 aydir cocuk istiyoruz aglaya aglaya assagiya indimkan vermeye neymis beta hcg bakacakmis adet söktürücü yude ona gore icecekmisim sanki ben sonucun negatif oldugunu bilmiyorum oofff oyle dardayim ki birde boyle konulari gördükçe sinirlerim bozuluyor bendede seninkiyle aynı turden birtanesi vardi yol.verdim 3 aydir da kusum oyle mutluyum ki anlatamam tepemde artik akbaba gibi cocuk cocuk diyen birisi yok cok sukur ama bitse keske onunla dun yolda eski komsumu gördüm 60 yasinda kadin elini karnima koymus bana bebek yap diyor laa havle ! Soylari bir kurusa nesilleri bir tukensede bu cahilcuhela ordusunun bizde rahata ersek zaten rahata ersek hamile kalcazda o cirkin dilleri hicdurmuyor. Gorusme arkadasimgorusme suscaklarinimu saniyorsun asla susmazlar simdi cocugun olsun 2
Icin baski yapmaya baslar boyle tipler adam olmaz
Cahil insana niye bole seyler anlatirsinizki gorumcene gelincede hele bi evlen ogren bu isleri sonra gel karşıma de haddini bilsin o ne demekmis ya
KesinlikleVallahi sinirlerim zıpladı ya bu ne arsızlık utanmazlık kocaman kadın bunlar bide ya terbiyesizler, bu derece olmasa da benim de kvnin iki lafından biri çocuktur, malesef bu durum aramıza duvar ördü sıcak davranamıyorum mesafe koydum yoksa gerçekten üzüyordu beni, çocuk olunca haber veririz dimi gizli gizli mi doğurcaz sanki ya sanane hem anası sen babası eşin ya saygıdan susarsın tepene binerler gerçekten iyilikten maraz doğuyor bazen
Biz bi sure dusunmuyoruz vaz gectik de bence bidahada boyle konulari duymak istemiyorum kocamla ne zaman yatip kalkacagimin konusmasini biriyle yapmak igrenc biseyde bidahada utanir bence yuzu varsaAnlattigima öyle pismanim ki.. soylemedigim zamanlar en azindan söyleyip susuyodu. Suan her gordugunde her seyi bebege ve dogurganliga bagliyor. Bi sey yemeyim ye bundan bu dogurganliga iyi nasil cocuk doguracan sen vs. Laflar... cok alakasiz seyler bile cocukla sonuclaniyo
En güzeli hiç muhattap olma yabancı gibi davran, ben öyle yapmasam psikolojim elden gidiyodu evimde bile huzur kalmamıştı eşime yansıttığımdan çocuk da bunalmıştı iyi oldu böyle yabancılaşmakKesinliklebu durum insani sogutuyor. Otur cocuk yap telefonu birak cocuk yap vs. Özel hayatimiz dillerinde yani. Cevap vermedikce azıyolar
Yok o konularda sırcılardır evde olan hiç bir seyi disari yansitmazlar o konuda skıntı yok ama evin icinde ben sıkılıyorum malesef..sertçe terslemediğin sürece konusuna komşusuna bile senin yatak muhabbetine anlatacak potansiyel var patavatsız kaynananda ve görümcende.görümcen bana o lafı dese millet pat pat evleniyor sen kurudun kaldın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?