Kayınvalide baskısı

En güzeli hiç muhattap olma yabancı gibi davran, ben öyle yapmasam psikolojim elden gidiyodu evimde bile huzur kalmamıştı eşime yansıttığımdan çocuk da bunalmıştı iyi oldu böyle yabancılaşmak
Evimiz yakin arabayla 10 dk 2 3 günde bir mutlaka gideriz. 1 gun gitmeyelim kayinpederim nerde kaldiniz diyor seviyor bizi sagolsun. Bde esimi arada birakmak istemiyorum

Evimiz yakin arabayla 10 dk 2 3 günde bir mutlaka gideriz. 1 gun gitmeyelim kayinpederim nerde kaldiniz diyor seviyor bizi sagolsun. Bde esimi arada birakmak istemiyorum
Ama olan size oluyor ve bu şekilde size destek değil köstek oluyorlar çünkü hamileliğin baş düşmanlarından biri de stres

Ama olan size oluyor ve bu şekilde size destek değil köstek oluyorlar çünkü hamileliğin baş düşmanlarından biri de stres
Farkindayim.. görümce de diyor senin psikolojik olmuyor.. beni elestiriyo sözde. Sanki biz bilmiyoruz. Kafayi bi rahatlatsam..

Farkindayim.. görümce de diyor senin psikolojik olmuyor.. beni elestiriyo sözde. Sanki biz bilmiyoruz. Kafayi bi rahatlatsam..
Aynı durumdaydım işte dediğim gibi anca rahatladım şimdi de akışına bıraktık artık nasip inşallah olur

Bende nasil uyarayim diye yazmak icin geldim :) uygun bi dille kırmadan soylemem gerek

Niye kirmayacaksin? Böyle terbiyesizlere lafi yapistiracaksin. "Eger bebek istiyorsan, asil sen git esin ile yat bebek yap. Bir dahada benim ile bu konuda konusma" diye konus. Böyle bir terbiyesizlik hayatimda ne gördüm ne duydum. Sende illa iyi gelin olacan diye sessiz kalma. Bir agirligin olsun. Zaten böyle sessiz kendini ezdiriyorsun diye bu laflara cesaret ediyor. Biraz dislerini göstersen bebegin h'sini bile diyemezlerdi.

Genel olarak insanlari kirmak yapim degil yani yapamam genelde kirilan taraf olurum. Iyi gelinlikten ziyade cenelerini tutsalarda huzursuzluk cikmasa diye dusunuyorum

Terbiyesiz kayınvalideniz taa burdan ben sinir oldum. Rahatsız oluyorum diye çıkışın bir dahakine. Görümcede çok meraklıysa evlensinde fırt fırt doğursun

Çok ilginç ilk tepkiyi verememeniz. “Çok ayıp anne, ne biçim laf o öyle? Tamam anlattımda, yatak odası muhabbeti açma bi daha.” diyemiyor musunuz? Edepsizlik bu. Susacak ne var?

Bi yere kadar ogut nasihat vermelerini anlarim ama bunlar sanki kasitli yapiyo gbi geldi bana uzmek icin

Ne zaman çocuk sahibi olacağımıza eşim ve ben karar veririz. Bunu diyeceksiniz ciddi bir şekilde. Bir söyler iki söyler hep aynı cevabı alınca susar bir süre sonra.

Evet bu sekilde bi konuşma yapmam gerekiyo..
Konuşmadan anlayacak bir kadın değil bence kayınvalideniz. Görüşme sıklığını azaltın, telefonda görüşme sürenizi kısaltın. Bir gelişme YÖK ben haber veririm olursa diyerek sorularını geçiştirin

Çok ilginç ilk tepkiyi verememeniz. “Çok ayıp anne, ne biçim laf o öyle? Tamam anlattımda, yatak odası muhabbeti açma bi daha.” diyemiyor musunuz? Edepsizlik bu. Susacak ne var?
Gülerek söyledigi icin tersleyemiyorum zaten yapim da boyle bsey yok. Hadi susayim da uzamasin mevzu diyorm her seferinde. Ama artik benimde canima tak etti. Artik susturmam gerek

Gülerek söyledigi icin tersleyemiyorum zaten yapim da boyle bsey yok. Hadi susayim da uzamasin mevzu diyorm her seferinde. Ama artik benimde canima tak etti. Artik susturmam gerek
Ama sizin cinselliğiniz nasıl meze yada şaka mevzusu olabilir ki? Siz kayınpederinizle kayınvalidenizin yatak odasını konuşabilir misiniz? “E anne taktik ver madem, ne yapayım kocama? Sen neler yaptın?” diyebilir misiniz?

Diyorum ya ben utandim o utanmadi. Zaten hemen telefonu kapattim sonra. Esim gelince de ona soyledim cok kizdigimi esimde kizdi bu duruma. Bu konuda esimde uyaricak onlari

Genel olarak insanlari kirmak yapim degil yani yapamam genelde kirilan taraf olurum. Iyi gelinlikten ziyade cenelerini tutsalarda huzursuzluk cikmasa diye dusunuyorum

Onlar kendiliginden susmaz. Sen onlari susturacaksin. Simdi dislerini göstermezsen, ilerde dogumdan sonra cok agir lohusa depresyonu yasarsin. Cünkü ceneleri durmaz. Anneligine laf ederler.

Ve bebek olayini bu kadar büyütme, sen bir kadin, bir bireysin. Kulukca makine degilsin!! Kimseye dogurganligini ispat etmek zorunda degilsin. Kocan ile ve en önemlisi kendin ile mutlu olmaya bak. Gerisi gelir. Önce kendi huzurunu kendin yarat.

Belki oğlundan dolayı olmuyodur diyeceksin öyle ablak ablak gulemeyecek bidaha ...esin susturacak,ağzının payını verecek sen söyleyince ayilip bayılıp birde seni suçlu çıkarır .Hayır belki istwmiyosun yada olmuyor ona ne ya !!!gorumceye de şöyle doğurmaya çok merakliysa koca bulup kendi dogursun ...gereksiz tipler !!!hiç sıkma canini

Genel olarak yapiniz insanlari kirmak degilse kirilmaya uzulmeye devam edin. Evde oturup kendi kendinize sinir olmaya da devam edeceksiniz. Size yapilani kibar bir dille anlatmak diye bir sey yok cunku yapilan cok cirkin. Siz tepki vermez aman agzimizin tadi bozulmasin dedikce daha beter olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…