Evimiz yakin arabayla 10 dk 2 3 günde bir mutlaka gideriz. 1 gun gitmeyelim kayinpederim nerde kaldiniz diyor seviyor bizi sagolsun. Bde esimi arada birakmak istemiyorumEn güzeli hiç muhattap olma yabancı gibi davran, ben öyle yapmasam psikolojim elden gidiyodu evimde bile huzur kalmamıştı eşime yansıttığımdan çocuk da bunalmıştı iyi oldu böyle yabancılaşmak
Ama olan size oluyor ve bu şekilde size destek değil köstek oluyorlar çünkü hamileliğin baş düşmanlarından biri de stresEvimiz yakin arabayla 10 dk 2 3 günde bir mutlaka gideriz. 1 gun gitmeyelim kayinpederim nerde kaldiniz diyor seviyor bizi sagolsun. Bde esimi arada birakmak istemiyorum
Farkindayim.. görümce de diyor senin psikolojik olmuyor.. beni elestiriyo sözde. Sanki biz bilmiyoruz. Kafayi bi rahatlatsam..Ama olan size oluyor ve bu şekilde size destek değil köstek oluyorlar çünkü hamileliğin baş düşmanlarından biri de stres
Aynı durumdaydım işte dediğim gibi anca rahatladım şimdi de akışına bıraktık artık nasip inşallah olurFarkindayim.. görümce de diyor senin psikolojik olmuyor.. beni elestiriyo sözde. Sanki biz bilmiyoruz. Kafayi bi rahatlatsam..
Aynı durumdaydım işte dediğim gibi anca rahatladım şimdi de akışına bıraktık artık nasip inşallah olur
Aynen canım sıkma canını doğacak bebeğin için kulak tıka ona iyilik yapInsallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek cok zor bunu yasamayan anlayamaz.
Bende nasil uyarayim diye yazmak icin geldim :) uygun bi dille kırmadan soylemem gerek
Niye kirmayacaksin? Böyle terbiyesizlere lafi yapistiracaksin. "Eger bebek istiyorsan, asil sen git esin ile yat bebek yap. Bir dahada benim ile bu konuda konusma" diye konus. Böyle bir terbiyesizlik hayatimda ne gördüm ne duydum. Sende illa iyi gelin olacan diye sessiz kalma. Bir agirligin olsun. Zaten böyle sessiz kendini ezdiriyorsun diye bu laflara cesaret ediyor. Biraz dislerini göstersen bebegin h'sini bile diyemezlerdi.
Bi yere kadar ogut nasihat vermelerini anlarim ama bunlar sanki kasitli yapiyo gbi geldi bana uzmek icinMerhaba bayanlar. Daha onceki konularimi bilenler bilir. Mayıs ayında evliligimin 2. Yılı ve biz en basindan beri çocuk düsünüyoruz. Doktora gittim hic bir sorun yok. Bu durumdan kimseye bahsetmiyordum yakin cevreme bile. Ama artik kayinvalidem o kadar baski yapiyorduki anlatmak zorunda kaldim bütün süreci. Gidiyorum doktora vs. Keske anlatmasaydim ögrendiginden beri beni cok bunaltiyor. Bi kez soylersin iki kez soylersin. Her seferinde de yatta cocuk yap veya bunu ye de doğurganliğin olsun bunu yapta cocugun olsun veya birsey yemedigimde sen nasil doguracan yani her seferinde konulari cocuga bagliyor. Bir sey demiyorum susuyorum. Ben zaten bu konuda üzülüyorum bide bu sekilde konusmalar beni cok uzuyor. Görümcemin bi lafi var. Henüz evli degil bu arada. Millet fırt fırt doguruyor siz doguramiyosunuz... bu laf ta beni cok yaraladi. Ve en son bu aksam kayinvalidem aradi konustuk seccade işliyodum. Bana diyo ki onu birak git kocanin yanina da cocuk yap git yat diyo guluyo... ben cok utandim ve cok rahatsiz oldum ozel hayat kalmadi. Ve esime gelince anlattim ben cok rahatsizim bu durumdan diye. Bundan sonra ya oraya gitmicem yada soylucem bana cocuk mevzusunu acmayin diye dicem dedim.. esimde kizdi onlara sacma buldu kayinvalidemin dedigini. Ben simdi ne demeliyimde susturmaliyim bilmiyorum fikriniz varsa yazarsaniz cok memnun olurum uzun oldu kusura bakmayin. Daha anlatmadiklarim bile var.. sanki 10 senelik evliyim cocugm olmuyo gibi davranmalarindan cok sıkıldım suan tedavi gordugumu bildigi halde beni bunaltiyo. Suan zaten dogum kontrol hapi kullaniyorm kist eritmek icin. Bunu bile bile git yatta cocuk yap diyo..
Konuşmadan anlayacak bir kadın değil bence kayınvalideniz. Görüşme sıklığını azaltın, telefonda görüşme sürenizi kısaltın. Bir gelişme YÖK ben haber veririm olursa diyerek sorularını geçiştirinEvet bu sekilde bi konuşma yapmam gerekiyo..
Gülerek söyledigi icin tersleyemiyorum zaten yapim da boyle bsey yok. Hadi susayim da uzamasin mevzu diyorm her seferinde. Ama artik benimde canima tak etti. Artik susturmam gerekÇok ilginç ilk tepkiyi verememeniz. “Çok ayıp anne, ne biçim laf o öyle? Tamam anlattımda, yatak odası muhabbeti açma bi daha.” diyemiyor musunuz? Edepsizlik bu. Susacak ne var?
Ama sizin cinselliğiniz nasıl meze yada şaka mevzusu olabilir ki? Siz kayınpederinizle kayınvalidenizin yatak odasını konuşabilir misiniz? “E anne taktik ver madem, ne yapayım kocama? Sen neler yaptın?” diyebilir misiniz?Gülerek söyledigi icin tersleyemiyorum zaten yapim da boyle bsey yok. Hadi susayim da uzamasin mevzu diyorm her seferinde. Ama artik benimde canima tak etti. Artik susturmam gerek
Diyorum ya ben utandim o utanmadi. Zaten hemen telefonu kapattim sonra. Esim gelince de ona soyledim cok kizdigimi esimde kizdi bu duruma. Bu konuda esimde uyaricak onlariAma sizin cinselliğiniz nasıl meze yada şaka mevzusu olabilir ki? Siz kayınpederinizle kayınvalidenizin yatak odasını konuşabilir misiniz? “E anne taktik ver madem, ne yapayım kocama? Sen neler yaptın?” diyebilir misiniz?
Genel olarak insanlari kirmak yapim degil yani yapamam genelde kirilan taraf olurum. Iyi gelinlikten ziyade cenelerini tutsalarda huzursuzluk cikmasa diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?